Grunff 42 Napisano Mart 28 U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, tloken je napisao: Ako je napukla plastika onda je samo tvoja glava - stiropor - asfalt, nema tog dodatnog sloja. Aha,sad mi je jasnije. Pre sat vremena, tloken je napisao: Kad je jednom osteceno u borbi mora odmah novo Razumem da oštećena zaštitna oprema ima smanjenu funkciju i da je treba zameniti. pre 54 minuta, Alekre je napisao: Sav štos je da "stiropor" zaštiti mozak od naglog zaustavljanja u lobanju. Čitao sam malo o tome,mislim baš na forumu. Bilo je reči o povredama prilikom udara mozga o unutrašnji deo lobanje,ako se dobro sećam. Slažem se po pitanju opreme,treba se zaštititi koliko god je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcogra 0 Napisano April 9 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u osam LIDL-ova sve od Zlatibora do Beograda i nigde ne nadjoh ovu flip up kacigu u XL velicini, rasprodale se izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano April 11 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2024. at 22:39, mrcogra je napisao: Bio sam u osam LIDL-ova sve od Zlatibora do Beograda i nigde ne nadjoh ovu flip up kacigu u XL velicini, rasprodale se izgleda Sad mi drugar poslao fotke, Lidl na Vidikovcu, Bgd, Kneza Višeslava ima iflip up, i integralne kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16678 Napisano April 11 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u Backoj Palanci jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano April 11 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jet kaciga ima i u Zucu. Tj. Avapark. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1582 Napisano April 11 Drug član, 969 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa zenom bio jos pre 2 nedelje i nisu imali Jet u beloj boji sa cini mi se kao italijanskom zastavom u M velicini, bila ostala samo jedna u S... Pozarevac je u pitanju. Ako neko naleti u nekom gradu bio bih zahvalan da mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrija116 1 Napisano April 12 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna Svartpilen 401 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2024. at 18:04, zZavarivach je napisao: Mali off teme ali vezano za MT kacige. Bio lik na buvljaku doneo preko 20komada, izgledaju kao ove iz Lidla samo integralne/fullface. Čiste crne. 40e komad bile Na kom buvljaku je ovo? Ima li i dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 12 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo pre 3-4 vikenda u NS na najlon pijaci, nisam ih video više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5901 Napisano April 29 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam prolazio kroz Gornji Milanovac i svratim u Lidl. Imali su 2 i slovima dve flip up kacige i nekoliko jet kaciga. Ali jetovki ima svuda i to na snizenju za 3900din. E i ove flipup su bile za 7500din umesto 9000din. Jedna je imala mrlju na naocarima i nisam uspeo da je izbrisem, ali druga je bila ok.Osim sto je velicina M, i to je zaista preusko, oce glava da prsne. Cak ni dete nece da je nosi, jer steze lubanju. Pitanje je, da li da vracam ili da stavim rasponku izmedju bokova da se razgazi. Svakako je u Lidl GM necu vracati, jer mi je daleko i bas retko idem. Jedino ako prihvati Lidl zamenu ili povracaj novca u mom gradu. Ovako ne izgleda lose, a vidjao sam i losije za slicne novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5901 Napisano Jun 21 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jetovka S u Lidlu Valjevo 1500din. Ostala Jos dva komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 708 Napisano Jun 23 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo,treba mi 1 za suvozačicu. Jel bela,jel moze nesto da se org da se pošalje ? Jel ima homologaciju onu,da ne drndaju plavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 708 Napisano Jun 23 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da se nekako rezerviše,mozda bih se i ja provozao sutra da je pokupim,ako bude suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 708 Napisano Jun 23 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Drugov rodjak je bio sad,kaže prodate obe ;( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5901 Napisano Jun 23 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi sad. Moj drug u Cacku pre jedno mesec nadje u Lidlu tri flip up kacige bez cene. Ja takvu istu pre dva tri meseca nadjem u G. Milanovcu na snizenju sa 9000 na 7500 din. I kupim. Pita on prodavacicu, ona ocita kod , kaze 3000din. On uzme jednu. Dzaba stvarno. Tamo gde ostane dva , tri komada S velicina, ocekuj pravu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 708 Napisano Jun 23 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 41 Napisano Avgust 24 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga ko kaciga za te novce odlicna, ja imam vise od 3 god kupljena u Lidlu u Svajcarskoj ipak mislim da nebih tamo stavili svasta na prodaju. Skoljka odlicna za tu klasu , naocale odlicne pri podignutoj bradi, zastita od vetra dobra, srednje bucna je.. mana je losa ventilacija ako se zatvori.. za hladnije vreme je odlicna i pinlook dobro radi.. postava je od nekog mikrofibera..sobzirom na novac nije estetski na zavidnom nivou.. Ja je nosim skoro svakodnevno sa Afrikom jer mi je lakse nju nositi i skidati po lokalu nego fullface. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...