drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko neki autic na prodaju da valja? budzet do nekih 5000, najradije bih neku limuzinu ili karavan sto novije 1.9-2.0. A uzeo bih i od @Alekre samo zato sto je njegov iako je 1.2 Da premostim, idem za 3 nedelje a prodao auto, moram zeni nesto naci da ima, makar i twinga, a ko za inat nema ni jedan na oglasima, a ni clio. U opticaju je i @Marko05 sa megancicem, al se premislja, tako da trazimo dalje dok se Markone smisli. tik tak tik tak Promenio Decembar 18, 2023 član drmilan_ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ај и ја да се прикључим пошто се премишљам јер немам шта да купим испод 10.000е а да се назове да сам нешто променио на боље. Узео бих неки млађи ауто, 2013. па на горе..., до неких 8.000е, +/-. До сад сам возио само французе, али не бежим ни од других произвођача. Треба ми већи, породичан ауто, мада може и неки хеџбек, лимузина, ал да има гепек да могу да спакујем бебећа колица без да се изнервирам 16 пута. Чекамо понуде. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje drug Renault Koleos 2008, 2.0d 175ks 4x4, ako neko hoce kontakt? Promenio Decembar 18, 2023 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: Ај и ја да се прикључим пошто се премишљам јер немам шта да купим испод 10.000е а да се назове да сам нешто променио на боље. Узео бих неки млађи ауто, 2013. па на горе..., до неких 8.000е, +/-. До сад сам возио само французе, али не бежим ни од других произвођача. Треба ми већи, породичан ауто, мада може и неки хеџбек, лимузина, ал да има гепек да могу да спакујем бебећа колица без да се изнервирам 16 пута. Чекамо понуде. Eno @Zeljkamp najavio prelep ford c max, idi baci oko 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5608 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: Eno @Zeljkamp najavio prelep ford c max, idi baci oko Пратим ја сваки његов оглас али никако да излети нешто да ми је прихватљиво, финансијки наравно. Видех Форда, лепа аутић, али чисто сумљам да ће бити испод 10к, а те паре баш и не бих сад могао да дам за кола, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta kod mene? Clio 2 je prodat na polovnim automobilima, Micra je otišla takođe. Doduše taj Clio je bio toliko dobar da mi je žao što sam ga prodao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 18, 2023 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Eno @Zeljkamp najavio prelep ford c max, idi baci oko Hvala za preporuku. Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Пратим ја сваки његов оглас али никако да излети нешто да ми је прихватљиво, финансијки наравно. Видех Форда, лепа аутић, али чисто сумљам да ће бити испод 10к, а те паре баш и не бих сад могао да дам за кола, Moj Ford C-Max ce biti osetno ispod 10K. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, drmilan_ je napisao: ima li ko neki autic na prodaju da valja? budzet do nekih 5000, najradije bih neku limuzinu ili karavan sto novije 1.9-2.0. A uzeo bih i od @Alekre samo zato sto je njegov iako je 1.2 Da premostim, idem za 3 nedelje a prodao auto, moram zeni nesto naci da ima, makar i twinga, a ko za inat nema ni jedan na oglasima, a ni clio. U opticaju je i @Marko05 sa megancicem, al se premislja, tako da trazimo dalje dok se Markone smisli. tik tak tik tak Ја могу да понудим 159ку спортвагон, 1.9мјет 2007 сад стигла из Швајцарске, изузетно очувана и редовно сервисирана имам и рачуне из сервиса. 245хкм. Цена 3800е 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5998 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, aca-ks said: Ја могу да понудим 159ку спортвагон, 1.9мјет 2007 сад стигла из Швајцарске, изузетно очувана и редовно сервисирана имам и рачуне из сервиса. 245хкм. Цена 3800е Dovukao je onaj touareg na autoslepi. Izvini morao sam. Alfa ti je prelepa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, aca-ks said: Ја могу да понудим 159ку спортвагон, 1.9мјет 2007 сад стигла из Швајцарске, изузетно очувана и редовно сервисирана имам и рачуне из сервиса. 245хкм. Цена 3800е Alfe su mi prelepe, al imam takvu neku odbojnost prema njima zbog te lose reputacije. A istu mi ima drugar, ne vozi je koliko mu trosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Šta kod mene? Clio 2 je prodat na polovnim automobilima, Micra je otišla takođe. Doduše taj Clio je bio toliko dobar da mi je žao što sam ga prodao. Pa kad si ga prodao? Nisam ispratio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao je jos pre nekog vremena u onoj temi za Twingo felne da je dao T-line felne uz Clia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, drmilan_ said: Pa kad si ga prodao? Nisam ispratio Ima dve godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Decembar 18, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog automobila na prodaju. Nabavljen Superb skoro, pa Insignia ide u oglase. Opel Insignia 2.0 CDTI COSMO aut. WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Opel Insignia 2.0 CDTI COSMO aut., 2011. godište, Limuzina, Dizel 1956 cm3, vozilo prešlo 255000 km, Novi Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Za forumase cemo napraviti neki popust Sent from my SM-S908B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Alekre said: Ima dve godine. Ju, pa zar nisi moskvica slikao na njemu? Sta sad teras? Promenio Decembar 18, 2023 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 18, 2023 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan C5, karavan, 2,0 dizel, automatik, full, 2009.g, odgovara? Cena više nego povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Nimmin said: C5, karavan, 2,0 dizel, automatik, full, 2009.g, odgovara? Cena više nego povoljna. Upravo mi je taj u uzem izboru, samo ne automatik. Kakav je automatik sto se tice odrzavanja? Nasao sam jedan tu blizu, nije na oglasima ali je full i sa servisnom istorijom zanjih 7god, jedino se plasim tamo ako ode sta na vesanju ako je hidro da je sve skupo u pm. A i velik auto, gospodja ce da mi poludi ako uzmem to i dam joj da vozi Pusti slike tu ili na pp ili na broj 0658296050 pa da ga uzmem u obizr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Decembar 18, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Ju, pa zar nisi moskvica slikao na njemu? Sta sad teras? To sad vozim, Clio 3 Grandtour 1.6. Promenio Decembar 18, 2023 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9865 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 2292 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ 2004.godine sam kupio Xantiu II iz Francuske, 98.god, 2.0 b automatik. Sa 93.000 km. Fantastičan auto ! Mislim da je tada, u to vreme, bila najlepša u Srbiji... Na kraju je taksista kupio od mene, jedva sam sastavio 20.000 km u njoj. Oteo mi, zaljubio se čovek u auto ! Možda su drugi imali problema sa tim modelom, ja ne. Moja je bila extra, hidro activ. A to hidraulično vešanje (C 5 isto) francuzi odavno koriste. Jednom u 2 godine kontrola, i teraj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Alekre said: To sad vozim, Clio 3 Grandtour 1.6. na to sam mislio, pogresno sam se izrazio, mislio sam da je 1.2. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Decembar 18, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, slave74 je napisao: Dovukao je onaj touareg na autoslepi. Izvini morao sam. Alfa ti je prelepa. Није мој Туарег Хвала, заиста је лепа и очувана. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Decembar 18, 2023 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam bario gospođu da pazarimo 159...pa kada sam video, nakon što sam skroz rašalovao jednog jako dobrog Stila, da su i one jako nisle, prvi sam se pišmanio...jer bi tako nizak, doživeo verovatno istu sudbinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Lancia Delta 1.4 tng ECO CHIK WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Lancia Delta 1.4 tng ECO CHIK, 2012. godište, Hečbek, Benzin + Gas (TNG) 1368 cm3, vozilo prešlo 194730 km... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Decembar 19, 2023 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...evo i ovo. Super auto, malo zapostavljen. Nosi važno ime, pa su očekivanja bila znatno viša. Deli puno toga sa braćom iz grupacije. "Optužena" odmah na počerku života i brzo nestala....a ništa joj ne fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pronto said: ...evo i ovo. Super auto, malo zapostavljen. Nosi važno ime, pa su očekivanja bila znatno viša. Deli puno toga sa braćom iz grupacije. "Optužena" odmah na počerku života i brzo nestala....a ništa joj ne fali. 2012, lepa bela sa crnom, motor fiatov 1.4 tjet 120ks, fabricki gas koji kad nesto crkne mora da se zameni novim jer nema pristupa modifikaciji fabrike, ali nema veze. Tacno i da uzmem cistog benzinca opet nije strasno. Danas mozda prodam i caletov auto, a on zna vec sta zeli, pa zapalim za bg da kupim njemu, pa usput da pogledam i ovo, ali me bas kopka, oduvek mi je lancia delta bila svemirski brod, iako znam da je pretezno fiat, bas je unikatna i retka. Ne znam da li bi posle kad bi prodavao imao kupca, ali svaka roba ima svog kupca. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...