MladenV 104 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1459 Napisano Mart 24 Drug član, 565 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1201 Napisano Mart 24 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor. Moj favorit sto se kineskih motora tice. Cak bih ga i kupio da vec nisam pazario jesenas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano Mart 24 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Posetio sam danas CFMoto salon pre nego sto sam otisao na Sajam i mogu vam reci da me je ovaj 450MT odusevio. Mnogo lepo izgleda, dobre karakteristike ima, 450 je masina koju koriste u vise motora tako da kapiram da su pouzdani. Ako bi planirao da vozim vise off road i tako neke rute definitivno bi ga ozbiljno uzeo u razmatranje. Kazu da su vec prodali 5 motora koji treba da im stignu i ovaj jedan za sad je samo u salonu. Snimio sam klip vezano za motor kao i neko moje iskreno misljenje i komentare pa bacite pogled ako vas zanima. (klip ce izaci sutra u 10h ujutru jer je 4k i YouTube-u treba 3 godine da ga renderuje ) Link: https://youtu.be/P3kJm8L-YEc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Mart 25 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Oćemo oćemo kad skineš da je video "private". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Mart 25 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene prvih i svežih utisaka sa vožnje na Filipinima Prešli smo u danu nešto preko 100km u nekih 6-7h sa pauzama. Ovaj poligon je naročito bio interesantan jer si mogao da voziš kako hoćeš a bilo je različitih simulacija terena. Ipak ono što me je posebno oduševilo bila je vožnja na otvorenom putu. Agregat je voljan da se vrti i uživanje je bilo voziti entry level adv bike od 450cc na otvorenom putu. Ovo poredim sa DRZ-om 400 E koji sam dugi niz godina vozio i gde je sada 450MT u velikoj prednosti bar na otvorenom putu zbog paralel twin agregata i znatno manjih vibracija. U kratkim crtama - meni je 450MT prevazišao sva očekivanja. Some captured moments on CFMOTO_Official 450MT Global Media Launch on... WWW.FACEBOOK.COM Some captured moments on CFMOTO_Official 450MT Global Media Launch on Philippines and testing the bike on adventure gravel track. Very impressive... 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5277 Napisano Mart 25 Drug član, 1881 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @baltrekk a kakav je osećaj što se tiče težine ? Ako se ne varam on je bliži T7 po težini nego na DRZ 400 (pogledao sad na netu - preko 50 kg bi trebalo da je teži od drz) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Mart 25 (promenjeno) Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: @baltrekk a kakav je osećaj što se tiče težine ? Ako se ne varam on je bliži T7 po težini nego na DRZ 400 (pogledao sad na netu - preko 50 kg bi trebalo da je teži od drz) ? Tako je. Težina je lepo upakovana i obzirom na klirens i ukupnu visinu motora i nije previše izražena. Ja sa 177cm mogu lepo obe noge da oslonim i meni bi recimo trebalo više sedište radi bolje udobnosti / kontrole samog motocikla. Drugim rečima težište motora 450MT je znatno niže nego na recimo T7. Ako se posmatra sama težina, čak i da je T7 isto koliko i 450MT (175kg recimo) - T7 bi i dalje bila subjektivno teža jer je agregat tako napravljen da je dosta visok što utiče na celokupni balans. Da se razumemo - 175kg (plus gorivo) je toliko koliko je i nije kao DRZ u smislu podizanja samog motora ali je recimo radijus skretanja/okretanja znato veći na 450MT nego na DRZ-u (kog zanima tačna razlika neka pročačka malo po netu) i u tom smislu olakšava samo manevrisanje motocikla značajno. Bez obzira na težinu DRZ je jedan cilindar i na otvorenom putu jednostavno nije opcija koja je najoptimalnija za duže putovanje. U tom smislu paralel-twin je svakako bolja/udobnija opcija na duže staze za dual-sport segment. Promenio Mart 25 član baltrekk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Mart 25 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lep detalj. Prekidači za meni selektor od TFT-a imaju pozadinski osvetljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaichi.xo 192 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT450 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2024 at 12:29 AM, Ramiz said: Posetio sam danas CFMoto salon pre nego sto sam otisao na Sajam i mogu vam reci da me je ovaj 450MT odusevio. Mnogo lepo izgleda, dobre karakteristike ima, 450 je masina koju koriste u vise motora tako da kapiram da su pouzdani. Ako bi planirao da vozim vise off road i tako neke rute definitivno bi ga ozbiljno uzeo u razmatranje. Kazu da su vec prodali 5 motora koji treba da im stignu i ovaj jedan za sad je samo u salonu. Snimio sam klip vezano za motor kao i neko moje iskreno misljenje i komentare pa bacite pogled ako vas zanima. (klip ce izaci sutra u 10h ujutru jer je 4k i YouTube-u treba 3 godine da ga renderuje ) Link: https://youtu.be/P3kJm8L-YEc Ja sam juce bio u CF Moto i meni su rekli apsurdno drugaciju cifru prodatih/rezervisanih motora. Malo laga laga .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, kaichi.xo said: Ja sam juce bio u CF Moto i meni su rekli apsurdno drugaciju cifru prodatih/rezervisanih motora. Malo laga laga .... I ja sam dobio takvu inf. kad sam bio u subotu da ga pogledam. Kazu otislo xy kom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 26 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim način da ne ode instant svih 60 komada za ovu godinu, unikatan motor bez trenutne konkurencije za ispod 6000.. i njima je u cilju da maksimalno iskoriste dok se još neko ne priključi (kao što je Beneli sa TRKom u početku) 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Mart 26 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jedini konkurent je novi RE450, a nije mu konkurencija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7116 Napisano Mart 26 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, alexanto said: Lep detalj. Prekidači za meni selektor od TFT-a imaju pozadinski osvetljenje. ... Jel primate korinđaše?? Da skoknem do Žablja da vidim to čudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Mart 26 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čim stigne - javljam. Taman na aldumaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Mart 26 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=oqITyMw9VZc И са српским, и са хрватским преводом, спомиње висину од 820, али додаје да се могу ставити већи "јастуци са 870". Претпостављам да је друго седиште у питању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano Mart 26 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Model sa normalnim blatobranom je 820. Sa kros blatobarnom je 870. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6144 Napisano Mart 26 Drug član, 1770 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ... Jel primate korinđaše?? Da skoknem do Žablja da vidim to čudo. Zabalj dobija drugog CF-a (koliko ja znam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Mart 26 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije trećeg. Ima dva MT 800 ako se ne varam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Mart 27 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dodatna oprema za motorče stiže lagano... Prvo da se obezbedimo da nas vide dobro... 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Mart 27 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Odličan izbor. Za te parice nemaju bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1201 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih juce montirao, stvarno dobro deluju, pogotovo za 35$. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 28 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan 450MT CF400-8-8F(6AQV-380101-6200-12 EU23C) OM-20231220.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Uputsvo za one koji čekaju. Vidim da piše zamena ulja na 6 meseci?! Mada piše da ne mora u servisu. Da li neko ima više informacija o tome koliko često mora da se ide u ovlašćeni servis? I koji je to servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano Mart 28 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Servis je Guevara u BG a Tago Moto Centar u NS. Za druge gradove ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Mart 28 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Punktmann said: 450MT CF400-8-8F(6AQV-380101-6200-12 EU23C) OM-20231220.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Uputsvo za one koji čekaju. Vidim da piše zamena ulja na 6 meseci?! Mada piše da ne mora u servisu. Da li neko ima više informacija o tome koliko često mora da se ide u ovlašćeni servis? I koji je to servis? Oil and oil filter 6M 3000 miles or 5000km Replace. Verovatno proizvođač misli na 6 meseci ako ne vodiš evidenciju ili ako ne voziš motor ili na 5000km Manje - više to je neki standard za zamenu. Naravno ako motor voziš u otežanim uslovima interval zamene treba smanjiti na recimo 50% odn 2000-2500km. Bar tako ja radim sa svim motorima koje sam do sada vozio obzirom da dobar deo se vozi offroad. Ps. Primera radi isti interval je i za T7 zamena ulja i filtera na 5000km i isto tako ja radim servis na cca. 2500km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...