Rapax 152 Napisano pre 2 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shomykraguj90 je napisao: pa koji je konkretno razlog prodaje,da li ima nešto što mi tako reći "mladi" vlasnici ne znamo o modelu i ima razloga za brigu,pošto vidimo malo malo pa neki sa relativnom malom kilometrazom završi na oglasu?? Ti tražiš razumno objašnjenje zašto neko prodaje sasvim dobar motor? Pa ja da imam razuma, seo bi danas u moj EV i otišao nečijno bez vetra na Divčibare, a ne na motoru Iskreno, najiskrenije, MT je odličan motor, ovaj moj takođe, ali hteo sam promenu. Kao ono "ima bre extra ribu a on je vara" 525 je isto dobar motor, a ja 99% vremena vozim po asfaltu, tako da je logičniji izbor. Alexanto bi isto uzeo 525, ali njemu nije odgovarao položaj sedenja, pa je otišao na MT i isto je 99% na asfaltu. 100 ljudi 100 ćudi, 100 žena, 200... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8960 Napisano pre 2 sati Drug član, 3075 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Rapax said: Ti tražiš razumno objašnjenje zašto neko prodaje sasvim dobar motor? Pa ja da imam razuma, seo bi danas u moj EV i otišao nečijno bez vetra na Divčibare, a ne na motoru Upravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22860 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih koji se zalete pa im fali snage, posto su vozili jace motore i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10276 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 6676 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @Rapax Tačnije, alexanto je išao da proba 525DSX u Nautiku, sve pohvale za njih... Jbm li ga, mene nešto nije dojmio. Kratko sam ga provozao tim paralelnim putem uz AP. Ide on lepo, ubrzava, Kvalitetno, onako na prvu uradjen, sve je na svom mestu ali Kad sam ga vratio, bila je ravna linija. Što bi Pikac rekao: "Ni da me dirne"... Nemam razložno objašnjenje zašto je tako. Možda mi je instr. tabla bila jako daleko i nisko, vizir isto tako... To mi se nije dopalo i na MT 700 + težina. Išao sam da vidim i Kove 510 ali mi cena tad nije odgovarala. Bio je 6700. Više mi se dopao od DSX-a... Deran moj ga probao i razočarao se skroz... A opet, sa druge strane, uzeo sam MT 450 bez probe. Seo na njega u salonu, ustao, obišao krug, seo ponovo i rekao to je to - gde kaparu da ostavim... I evo nas na 20K + km zajedno 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2412 Napisano pre 1 sat Drug član, 1038 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Alexanto. Dzaba prica, papir, i recenzije. Kad sednes i osetis to je jedino merilo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22860 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem, 5minuta voznje sve pokaze. Kod Voge mi se ne svidja puno instrument tabla, oblik a i UI. Na 450mt mi je super, kao ktm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 672 Napisano pre 34 minuta Zainteresovan, 633 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Gile je napisao: Bravo, Alexanto. Dzaba prica, papir, i recenzije. Kad sednes i osetis to je jedino merilo. Treba i to pogledati čisto da se suzi izbor ali ništa dok ne sedneš i ne obrneš bar krug. @Motorcyclist Ja sam na skuteru imao istu tablu kao na dsx900, nema mmogo lepše i intuitivije generalno, sve moguće informacije i mogućnost da menjaš ui, dovoljno veliki i td. pa sam prešao na 625dsx gde tabla nije ni lcd, i trebalo mi je vremena da prebolim, brzo sam se navikao jer ono što je najbitnije, preglednost, i potrebne informacije su tu. Ne treba mi tri strane podataka o verzijama softvera i hardvera, treba mi podatak o ambijentalnoj temperaturi, pristisku u gumama, potrošnji ako već postoji mogućnost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22860 Napisano pre 19 minuta Integrisan, 7286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije do podataka, jednostavno pricam u UI i izgledu. Meni najlepsu tablu imaju BMW i KTM. To je subjektivno i stvar ukusa. Ne znam sto je na 625dsx takav oblik umesto jednostavnog pravougaonika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 672 Napisano pre 3 minuta Zainteresovan, 633 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Znam na šta misliš samo hoću reći da na to obraćaš pažnju mesec dana nakon kupovine nakon toga su isključivo podaci koji te interesuju bitni uz vidljivost naravno. Veličina, kontrast, ugao i refleksija iz navedene podatke. Pošto smo otvorili temu samo da dodam, sa najbolje moderne table na svetu sam prešao na najgoru modernu tablu na svetu, na kraju isto dođe jer su svi bitni podaci tu. Na ovoj nemam ispisano ime kontakta kad me neko zove i brojevi su oni digitronski, navigacija je ona sa strelicama kao na prošlom ali nekako ružnije i sve sam to koristio i bilo mi je bitno i onda se pojavili ove jeftini car play/ android auto uređaji i to rešava sve probleme, tabla ostaje za brzinu, stepen prenosa, temperature, pritiske, gorivo, rashladnu tečnost i ostalo, samo da se vidi i da ne šljašti u oči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...