Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: CF MOTO 450MT

To sam se i ja zapitao... Na žalost ne pokriva. Mislim da ni ostali proizvođači ne pokrivaju.

viber_image_2025-05-03_18-43-08-165.jpg

Za dodatni info. Motor je stajao u garaži ispod zgrade preko zime - gde temperatura zimi bude oko 10 stepeni.

Promenio član tamburiks

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

Platio si danak neiskustvu, ali glavno da si se izvukao iz šume.

Preko zime ubuduce izvadi akumulator, napuni ga na punjac (mozes ga i spojit na neki pametni punjac da ti odrzava akumulator preko zime) i ostavi unutra u kuci - prije sezone ga jos jednom nadopuni i u motor.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 477 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Da nemas nesto sto dodatno vuce struju? Moguce da je samo fabricki los primerak aumulatora. Inace moze da stoji mesecima na 10C+ stepeni, ne bi smeo da izgubi nista skoro (motor ne vuce nista kada je ugasen). Bar moj tako, prosle zime uzeo punjac za odrzavanje, par puta proverio, bio pun uvek, nisam ni dopunjavao.

Promenio član Blackened
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1109 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Moze da vuce samo imobilajzer, ako ga poseduje... i T Box kako li se vec zove...

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: CF MOTO 450MT

Nemam ništa dodatno. Sve je fabrički od elektrike. Nema t-boxa. Nisam očekivao da će tako rano da rikne ali šta je tu je. Izgleda sam prvi sa lošim primerkom akumulatora - nije se još niko žalio na grupi.

Bio je nakačen telefon na USB-C dok sam vozio. Možda zato nije uspevao da puni kao inače. Ali ne bi smelo to da pravi problem.

• Drug član, 2072 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Prosle godine sretnem kolegu koji vozi cf 300nk, malo popricali, kaze da mu je isto brzo crkao aku, zvao guevaru, oni dosli kombijem, odneli motor u servis, proverili sve i zamenili aku u garanciji.

• Enduraš, 6433 postova
  • Motocikl: CRF300L

Po ovoj garantnoj knjizici ispada da skoro nista nije pokriveno garancijom sem agregata. U svakom slucaju, akumulator je jeftin da bi se natezao sa njima oko toga.

• Drug član, 4198 postova
  • Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

Kad već moraš kupovati novi uzmi Litium aku, lakši su puno i ne gube brzo napon.
U jednom motoru imam Shido, ne skidam ga nego samo provjerim šta pokazuje indikator.
Nikad problema s njim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

• Hvala 1

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT

Evo da vidite, kako izgleda fizički na motoru zaštita podvoza, o svrsishodnosti neću ni da pričam, ovo mi je bukvalno bila jedna od najpotrebnijih stvari, jednostavno mnogo manje brige u terenu, a van terena svakako ne škodi i meni sa njim lepši motorcikl. Razlika između starog (fabričkog) u novog na fotografiji.

83D5D261-6D1F-410B-94EB-17AF790C2330.thumb.jpeg.9863a63a0c501f5e08d17e73646ecac2.jpeg1DB24DAD-E3B3-44A6-A0CA-38D7135E2426.thumb.jpeg.1577ae3dc2a98edf2fe1eeb9fa459953.jpeg

I par sličica kako to izgleda na motoru.

2C8587F4-3D70-4FF2-8423-EABD6B543DC3.thumb.jpeg.00be01bf52a396791f9debc3a5dc8cad.jpeg07D49F88-EF46-410C-8C77-4408B427CD37.thumb.jpeg.25a594dc2e2d0bfbf3ab78e515eb6a45.jpeg

2B1075F7-CF63-4FCD-9F6F-198E05C2A9FA.thumb.jpeg.d225db7ea481a87a93f6567a3c7cfa34.jpeg

Promenio član Duta_91
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

@MarkoCf

Bukvalno par postova iznad piše da je preuzeo iz Gevare. I MOLIM TE nemoj citirati prvi post iznad svog. Dovoljno je da taguješ onog kome odgovaraš/koga pitaš sa dodavanjem znaka @ ispred nick-a kao što sam ja tagovao tebe. Bespotrebno se zagušuje forum time.

• Podržavam 1

• Drug član, 2317 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Drugari sa fabričkim kreš barom - imam jedno pitanje za vas:

Da li je kreš bar ušrafljen za vrat viljuške (ispod fara) ? Takođe da li se skida ona plastika ispod fara, da kreš bar prođe tu ?
Može i neka slilka, ako nekog ne mrzi.

Konačno došao na red i kreš bar da se pravi :)

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Cfmoto 450 MT

@živke da. Skine se plastika i tu se montira. 🙂 nije mi motor pri ruci al ovo uputstvo će da pomogne. 

Screenshot_20250505_093919_Viber.jpg

Promenio član ivannadjalin
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja