Marko81 1102 Napisano Utorak u 10:48 Zainteresovan, 740 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano Utorak u 11:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Marko81 je napisao: Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Pisao sam o tome nekoliko stranica unazad, meni su ubacili istu verziju na poslednjem servisu, koji sam radio pre mesec dana. Primetio sam manje "seckanje" i malo drugaciji i marginalno jaci odziv na gas u smislu vise obrtnog momenta. Pre sam imao fabricki verziju ...141 Promenio Utorak u 11:36 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1102 Napisano Utorak u 14:44 Zainteresovan, 740 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano Utorak u 15:25 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Marko81 je napisao: Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Niko nemoze da dobije gevaru jer se nejavljaju ili imaju iskljucene telefone a komunikaciju mailom potpuno ignorisu, nadam se da ce ovo da isprave u buducnosti. "Zavijanje" u cetvrtoj brzini je poznat simptom kod 450ice a uzrokuju ga gume. Mnogi su potvrdili da sa drugim gumama ne rezonuje. Buka se cuje samo na relativno glatkim asfaltnim povrsinamma i nema veze sa agregatom ako se zbog toga brines. Sto se gasa tice, probaj dadotegnes rucicu gasa, odnosno sajle gasa. Promenio Utorak u 15:29 član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godFree 8 Napisano Utorak u 22:40 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa! Napokon, nakon 2ipo meseca cekanja, od danas ponosni vlasnik mt-jca... Nije siva boja koju sam hteo ali nekako mi sad vise svidja ova crna i lepo su legli sivi rollbarovi sa sivim ramom nazad. Malo je reci da sam odusevljen dosad motorom, evo par slika... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano juče u 06:33 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda opako u "Tripple Black" varijanti Promenio juče u 06:40 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7399 Napisano juče u 07:43 Advanced Member, 2524 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam očekivao da će imati ove nove kolor sheme. @godFree Uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...