Gliga 7758 Napisano juče u 20:16 Advanced Member, 2625 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da li je neko uspeo da odvrne maticu prednjeg lancanika bez upotrebe udarnog odvijača? Pola metra poluge nije dovoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 262 Napisano juče u 20:21 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga ili cev od metar, metar i po na tu polugu i druga osoba da drži zadnju kočnicu (deluje komplikovano ali bez puno cimanja se odvrne) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7758 Napisano juče u 20:24 Advanced Member, 2625 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam posle pola sata. Pre nego sto sam bilo sta sje#@* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 262 Napisano juče u 20:25 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno samo još malo duža poluga i odvrne se bez trzanja, cimanja i naglih poteza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 322 Napisano juče u 23:22 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes cekic i lupkas po poluzi dok odvrces, tako simuliras udarni odvijac. Samo prvih par milimetara je zalepjeno a posle ide lako. Isto probaj makar fenom da zagrejes malo sraf ili provozaj motorin do radne temperature. Za svaki slucaj da pomenem, ima osigurac koji si verovatno vec skinuo. Ako nisi siguran u to sta radis, bolje ga teraj u radionicu kod iskusnijeg, ili nabavi udarni odvijac. Promenio juče u 23:23 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 1044 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali konstrukcija motora dozvoljava, ali kao ideja koju sam primenio nekad na mom XT-u. Parce starog lanca obavijem oko zupcanika, a drugi deo oko nekog fiksnog jaceg dela rama na pr. Kod Yamahe je to bila cev kroz koju je prolazio sraf za zadnju viljusku. Spojis lanac na fiksnom kraju sa nekim srafom i poluga zavrsi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10297 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Ne silazi, 4057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ti treba udarni? Koja je gedora? Edit: 32... Imam. Promenio pre 16 sati član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 123 Napisano pre 6 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Pre par vikenda napravio mali popodnevni roadtrip 320-350km sa drugarom ali zbog obaveza i pomalo lenjosti nisam postovao Krenuli iz VB niz Moravu pa u Paracinu zamotali prema Boljevcu, pre Boljevca skrenuli levo u park Velika Brezovica i posle krace pauze spicili nazad. U povratku svratili do izvorista Grze i u Paracin na klopu pa onda polako autoputem nazad… Simpa izlet, motorom prezadovoljan mada zbog nemanja vremena da se svrckam tek sam na nekih 6000km … 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9926 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 3351 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro vidim - slika broj dva ispred Selakovićeve vikendice, čuj mene vile, a broj 3 ispred Radoičićevog jezera ? Stavila je OKG šapu na ceo taj tu deo, zato je i asfaltiran put nedavno. PS: Videh jedan primerak na oglasima, jedna bela jedna crna folija a koliko promenjen izgled motora! Meni se baš dopada. Promenio pre 5 sati član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7758 Napisano pre 3 sati Advanced Member, 2625 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, mogao bih i MT-a da ubelim, da se slaže sa Kove Ovaj sa oglasa mi se baš sviđa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...