ivannadjalin 177 Napisano Sreda u 11:22 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, ex Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @gago12 isto i meni. I da će mi javiti kad mogu da preuzmem. Čekao mesec dana i ništa... Posle zezanje sa Guevarom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 31 Napisano Sreda u 11:32 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalan odnos prema kupcima, mada mislim da je tu problem u odnosu poslodavca prema radnicima, pa da radnike(prodavce) iz tog razloga boli ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 198 Napisano Četvrtak u 19:02 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Radnike u Gevari boli uvo očigledno. Na telefon se ne javljaju nikad jer taj koji se javlja ima još 10 drugih obaveza. ja sam prošle godine krajem septembra bio tamo za kreš barove i centralni štender. Kupio, i otišao, sve su imali na stanju ali bukvalno sve i sedišta i ... Pre neki dan sam odradio servis za voge 525dsx. Dogovorio servis za kad hoću, došao, za 1 sat sve bilo gotovo. U gevari toga nema. Što kaže Seiz, džabe su im proizvodi dobri kad im je postprodajna usluga loša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matic91 39 Napisano juče u 15:58 U prolazu, 9 postova Lokacija: Loznica Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, moze li mala pa moc, danas posle voznje pomislih da sam lud, ili da me oci varaju, da li se nekome od vas desilo da mu se resetovala ukupna "Odo" Kilometraza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3888 Napisano juče u 16:05 BJB Maxi Scooter Club, 1257 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jel 2025 godište? Treba mu apdejt softvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matic91 39 Napisano juče u 16:25 U prolazu, 9 postova Lokacija: Loznica Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, andrej. je napisao: Jel 2025 godište? Treba mu apdejt softvera Da 25-o je , a presao je tipa 400 i neki km dosad, bar je na Ceru danas bilo lepo, bez obzira na ovu trzavicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3888 Napisano juče u 16:39 BJB Maxi Scooter Club, 1257 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je to, svakih 350-400 će da se resetuje. Guglaj, trebalo bi da možeš sam da odradiš OTA update. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2349 Napisano juče u 16:59 Drug član, 1458 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Kako mu se radi update? Preko blututa ili preko dijagnostike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3888 Napisano juče u 17:06 BJB Maxi Scooter Club, 1257 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedno ni drugo ali da, preko telefona. Motor napravi hotspot na koji se prikačiš preko Wifija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matic91 39 Napisano juče u 17:24 U prolazu, 9 postova Lokacija: Loznica Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, andrej. je napisao: Ni jedno ni drugo ali da, preko telefona. Motor napravi hotspot na koji se prikačiš preko Wifija Ne moram da imam T-box? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3888 Napisano juče u 17:31 BJB Maxi Scooter Club, 1257 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran iskreno, ne sećam se da li sam kod @alexanto radio nešto.. mislio sam da 2025. svaki ima Tbox 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7151 Napisano juče u 17:49 Advanced Member, 2444 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svakih par stotina km dobiješ nov nov nov motor. Raj za kasniju prodaju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 248 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CFmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Matic91 said: Ne moram da imam T-box? Ne moraš... poenta je da zakačiš svoj motor koji uradi update softvera (firmware) preko interneta. Kao što radiš update za svoj mobilni recimo. Možeš direktno na motor ako motor moze da se zakaci na neki WiFi ili preko mobilnog kao hotspot! Pisano je vec ovde u temi, nadjes u meniju motora update i on to sam odradi kada se zakači na internet, skine poslednji update ako ga nemas... ako imas poslednju verziju javi ti da update nije potreban. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 165 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Matic91 je napisao: Ne moram da imam T-box? Za azuriranje softvera "u displeju" nemoras da imas TBOX, za azuriranje ECU softvera moras da imas TBOX. To sto se resetuje ODO ne znaci da je kilometraza vracena, u ECU se cuva tacan podatak ali ima slucajeva da se ODO na displeju resetuje i onda treba azuriranje. Meni se to nikad nije desilo i takav bag je poznat prevashodno na americkom i meksickom trzistu. Na prillozenim slikama nisam siguran u sta gledam, nevidi se resetovan ODO. Napominjem da ODO i TRIP nisu isto i da TRIP moze da se resetuje po zelji (ako slucajno ima zabune). Azuriranje radis tako sto skines cefovu aplikaciju preko plej prodavnice, ukljucis na telefonu hot spot sa lozinkom "12345678" i na motoru posle izaberes opciju za azuriranje. Telefon naravno mora da ima pristup internetu, ili mozes na svoj ruter da stavis istu lozinku i tako povezati motorin na WI FI pristupnu tacku i odraditi azuriranje, samo lozinka mora da bude "12345678" (bez apostrofa). 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...