Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 86 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT

Profesionalan odnos prema kupcima, mada mislim da je tu problem u odnosu poslodavca prema radnicima, pa da radnike(prodavce)  iz tog razloga boli ...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX

Radnike u Gevari boli uvo očigledno. Na telefon se ne javljaju nikad jer taj koji se javlja ima još 10 drugih obaveza. 

ja sam prošle godine krajem septembra bio tamo za kreš barove i centralni štender. Kupio, i otišao, sve su imali na stanju ali bukvalno sve i sedišta i ... 

Pre neki dan sam odradio servis za voge 525dsx. Dogovorio servis za kad hoću, došao, za 1 sat sve bilo gotovo. U gevari toga nema.

Što kaže Seiz, džabe su im proizvodi dobri kad im je postprodajna usluga loša.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: CF Moto 450 MT

Drugari, moze li mala pa moc, danas posle voznje pomislih da sam lud, ili da me oci varaju, da li se nekome od vas desilo da mu se resetovala ukupna "Odo" Kilometraza? 

IMG_20260410_174423.jpg

IMG_20260410_174412.jpg

• U prolazu, 9 postova
pre 17 minuta, andrej. je napisao:

Jel 2025 godište? Treba mu apdejt softvera

Da 25-o je ,  a presao je tipa 400 i neki km dosad, bar je na Ceru danas bilo lepo, bez obzira na ovu trzavicu 

IMG_20260410_161006.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1458 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Kako mu se radi update? Preko blututa ili preko dijagnostike

• U prolazu, 9 postova
pre 18 minuta, andrej. je napisao:

Ni jedno ni drugo 😅 ali da, preko telefona. Motor napravi hotspot na koji se prikačiš preko Wifija

Ne moram da imam T-box? 

• Svrati ponekad, 93 postova
  • Motocikl: CFmoto 450 MT
3 hours ago, Matic91 said:

Ne moram da imam T-box? 

Ne moraš... poenta je da zakačiš svoj motor koji uradi update softvera (firmware) preko interneta. Kao što radiš update za svoj mobilni recimo.

Možeš direktno na motor ako motor moze da se zakaci na neki WiFi ili preko mobilnog kao hotspot!

Pisano je vec ovde u temi, nadjes u meniju motora update i on to sam odradi kada se zakači na internet, skine poslednji update ako ga nemas... ako imas poslednju verziju javi ti da update nije potreban.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT
Pre 5 sati, Matic91 je napisao:

Ne moram da imam T-box? 

Za azuriranje softvera "u displeju" nemoras da imas TBOX, za azuriranje ECU softvera moras da imas TBOX. To sto se resetuje ODO ne znaci da je kilometraza vracena, u ECU se cuva tacan podatak ali ima slucajeva da se ODO na displeju resetuje i onda treba azuriranje. Meni se to nikad nije desilo i takav bag je poznat prevashodno na americkom i meksickom trzistu.

Na prillozenim slikama nisam siguran u sta gledam, nevidi se resetovan ODO. Napominjem da ODO i TRIP nisu isto i da TRIP moze da se resetuje po zelji (ako slucajno ima zabune).

Azuriranje radis tako sto skines cefovu aplikaciju preko plej prodavnice, ukljucis na telefonu hot spot sa lozinkom "12345678" i na motoru posle izaberes opciju za azuriranje. Telefon naravno mora da ima pristup internetu, ili mozes na svoj ruter da stavis istu lozinku i tako povezati motorin na WI FI pristupnu tacku i odraditi azuriranje, samo lozinka mora da bude "12345678" (bez apostrofa).

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja