Rapax 181 Napisano Petak u 09:33 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u BG i okolini, ili je u mogućnosti da ode, odite direktno u sedište Gevare u Vrčinu i tamo ima da se kupe i rolbarovi i sedišta i centralni, itd... Bar je tako bilo kad sam ja kupovao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23527 Napisano Petak u 17:27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2893 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan N3braska (@n3braska_pl) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4,575 likes, 122 comments - n3braska_pl on March 18, 2026: "#bike# moto #motorcycle #enduro #dirtbike". 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7128 Napisano juče u 11:43 Advanced Member, 2437 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je bio kineski, Sprint Apolo. Za godinu dana i 10000km je ostavio tako dobar utisak na mene da sam obećao kako više nikada neću imati kinesko vozilo. Trenutno imam dva kineska motora u garaži 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 137 Napisano juče u 15:21 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Ja sam turio sa Temua. Iste prodaju i na k.p. za duplo vise. Iskreno preglasno je ali je slican zvuk kao sa tog videa. Narucio sam sad neki bolji db kiler pa cemo videti. Bitno mi je da sam instalirao tu krivinu koja omogucava da tutnes koji oces auspuh. A naj. sledece sezone cu kupiti neki ozbiljniji da mi ostane, pa menjati sa motora na motor (ako mi ne resi problem db kiler onda cu mozda i ove). Skida se 3kg auspuhom. Ja sam samo zbog toga i menjao. Inace mislim da je fabricki zvuk idealan. Snimio sam zvuk ali nije to kao ovaj sto je snimao u garazi bez vetra i ostalih p.m. Sent from my SM-A546B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 129 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, knez.mladja je napisao: @Luka9905 Ja sam turio sa Temua. Iste prodaju i na k.p. za duplo vise. Iskreno preglasno je ali je slican zvuk kao sa tog videa. Narucio sam sad neki bolji db kiler pa cemo videti. Bitno mi je da sam instalirao tu krivinu koja omogucava da tutnes koji oces auspuh. A naj. sledece sezone cu kupiti neki ozbiljniji da mi ostane, pa menjati sa motora na motor (ako mi ne resi problem db kiler onda cu mozda i ove). Skida se 3kg auspuhom. Ja sam samo zbog toga i menjao. Inace mislim da je fabricki zvuk idealan. Snimio sam zvuk ali nije to kao ovaj sto je snimao u garazi bez vetra i ostalih p.m. Sent from my SM-A546B using Tapatalk Ovi mali su prakticno kao strejt pajpovi i nikada nece dati neki lep priguseni ali dubok zvuk ma sta im radio. Mora top da ima malo gabarita da bi zvucao lepo i ugladjeno mada dobro izgleda na skoro svakom motoru, mali, lagan i ne smeta. Nego, koliko su te izasli HEEDovi rol barovi? Vidim da za naseg tigra vazi najmanje 50 evra dostava plus carina i porez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 137 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @mandrak_ Auspuh je kostao 2350 dinara a ova krivina tipa 2600 tako aj prezalicu ga lako ja sam gledao da bude sto laksi i iskreno plan bi je da unistim ovaj motor dok ne naucim da uzivam na off-u tako da ceka ga mnogo padanja pa cu uzeti kasnije nesto krstenije tipa leovince ili akrap ako iskoci povoljnije. Elem kolega sa foruma @Baniša prodaje heed stvari i stosta drugo. Posto smo uzimali buraz i ja rol barove, gornje i donje i one torbice unutar rolbara i skid plate x 2 dao nam je cenu kao da smo porucovali sa sajta heed sa sve popustom koji je i tamo bio. Nema carine a on je u Srbobranu i salje postom ili kao mi odes po robu. Inace pogledaj kacenje za kolena. Jedino heed pravi tu kruvinu tako da ne smeta nista kolenimaSent from my SM-A546B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3798 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 1225 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 3. 2026. at 7:32, ivannadjalin je napisao: @alexanto rally sedište je udobnije od onog prepravljanog u Zr? Ili ti više odgovara zbog visine? To mi je još poslednji zahvat za uraditi pošto je fabričko sedište neupotrebljivo na dužim relacijama. Meni je ovo ubedljivo najbolji apgrejd od svega što je stavljeno na MT. Em izgleda kako treba, em se sedi kako treba na ADV motoru, baš velika razlika. Za udobnost nisam merodovan i kad ga probam duže, pošto mi ništa ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 249 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 198 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Gliga said: Moj prvi motor je bio kineski, Sprint Apolo. Za godinu dana i 10000km je ostavio tako dobar utisak na mene da sam obećao kako više nikada neću imati kinesko vozilo. Trenutno imam dva kineska motora u garaži Ha ha i ja sam ga kupio ..i vratio posle 3 dana,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladilan 24 Napisano pre 6 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto 450 mt Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 3. 2026. at 10:10, dvomotorac je napisao: Drugari, da pitam BG ekipu... Da li neko ima garazu i alat, radi ugradnje 15T prednjeg zupcanika? Ili makar preporuku, ko i gde bi to uradio? Da malo osposobim motorce za put @dvomotorac Ja ga ugradio ispred zgrade Imam sav alat, a sada i iskustvo. Ako ti treba pomoć, javi se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoCf 18 Napisano pre 1 sat U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 3. 2026. at 11:08, živke je napisao: Ne razumem baš tačno šta ti treba, ali jedino kod Wanga da pogledaš. Nasao sam preko AliExspress-a. Kod Wanga nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...