Rapax 180 Napisano juče u 09:33 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u BG i okolini, ili je u mogućnosti da ode, odite direktno u sedište Gevare u Vrčinu i tamo ima da se kupe i rolbarovi i sedišta i centralni, itd... Bar je tako bilo kad sam ja kupovao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23507 Napisano pre 22 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2890 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan N3braska (@n3braska_pl) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 4,575 likes, 122 comments - n3braska_pl on March 18, 2026: "#bike# moto #motorcycle #enduro #dirtbike". 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7124 Napisano pre 4 sati Advanced Member, 2437 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je bio kineski, Sprint Apolo. Za godinu dana i 10000km je ostavio tako dobar utisak na mene da sam obećao kako više nikada neću imati kinesko vozilo. Trenutno imam dva kineska motora u garaži 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 131 Napisano pre 45 minuta Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Ja sam turio sa Temua. Iste prodaju i na k.p. za duplo vise. Iskreno preglasno je ali je slican zvuk kao sa tog videa. Narucio sam sad neki bolji db kiler pa cemo videti. Bitno mi je da sam instalirao tu krivinu koja omogucava da tutnes koji oces auspuh. A naj. sledece sezone cu kupiti neki ozbiljniji da mi ostane, pa menjati sa motora na motor (ako mi ne resi problem db kiler onda cu mozda i ove). Skida se 3kg auspuhom. Ja sam samo zbog toga i menjao. Inace mislim da je fabricki zvuk idealan. Snimio sam zvuk ali nije to kao ovaj sto je snimao u garazi bez vetra i ostalih p.m. Sent from my SM-A546B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...