Rolle2010 505 Napisano Petak u 14:01 Drug član, 1209 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Vest sa naslovne strane kaže da će i Qj 450RX biti na sajmu qjmotor-noviteti-na-motopassion-sajmu-motocikala @mandrak_Ja sam gledao recenzije za Alltrike iz US i Australije. Tačno je da nijedne ne kači EU standard ali su se opet svi žalili na trzaje na MT, tako da deluje da su to sve iste mape bez obzira na eko standarde. U suprotnom pretpostavljam da ni njima ne bi cimao MT. @chief.fireMotoMorini ima povišen blatobran i manji vizir, ali tu se prednosti za off završavaju. U svemu ostalom se vidi da je više za put. Drugačija isporuka snage, centralni štender, sedište na dva nivoa...mislim čak i da mu je hod vešanja nešto kraći ali ne drži me za reč po tom pitanju. Neko je u sajamskoj temi rekao da je MotoMorini kao igračka u poređenju sa MT, pa mi je sad zanimljivo vaše mišljenje kao vlasnika MTa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3688 Napisano Petak u 14:06 BJB Maxi Scooter Club, 1209 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tu je i RX, sad je Voja objavio video sa njihovog štanda.. gledao sam par snimaka celog sajma gde ga nije bilo. Super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 157 Napisano Petak u 14:10 (promenjeno) U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Imam novo reli (povišeno) sedište i TBox na prodaju, na PP kome treba. Edit: sedište prodato Promenio Petak u 14:29 član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22966 Napisano Petak u 14:18 Integrisan, 7355 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv je ovaj mali RX. Video sam par QJ uzivo, malo mi je grublja zavrsna obrada nego na CF-u i Voge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 20 Napisano Petak u 20:17 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, živke said: Uncle Wang. Naručuješ na nemačku adresu preko "DE prevoz". Pretraži to na forumu i shvatićeš o čemu se radi. Nažalost, danas me baš razočarala vest da je Wang počeo da naplaćuje 8% slanje, zbog povećanih troškova slanja. Pretpostavljam zbog situacije na bliskom istoku... A ja se nedeljama već kanim da poručim malo veću porudžbinu. I sad će to da me košta + 8% Da li mogu da narucim na neku drugu zemlju EU, npr Rumuniju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9033 Napisano Petak u 20:29 Drug član, 3098 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 559 Napisano Petak u 22:56 Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan U teoriji bi trebalo da moze jer je to sve EU. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 267 Napisano juče u 10:40 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora pretplata na t box I koja cena?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3688 Napisano juče u 14:12 BJB Maxi Scooter Club, 1209 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle2010 što se tiče Allthrike i pogotovo QJa 450, nemam šta pametno da napišem... nisam čak ni seo ni na jedan ni na drugi. QJ mi je pravi kinez, stvarno mi nije za poredjenje sa MTom, svaki detalj je lošiji.. morini je bar skroz drugačiji onako gadan, pa ako je nekom bitno da je redji motor ok. Ja sam sreću našao u Indiji al ću o tome u njegovoj temi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 116 Napisano juče u 14:26 U prolazu, 94 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vojkan je napisao: Jel mora pretplata na t box I koja cena? Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Mora pretplata, prvih godinu dana je dzabe za nove korisnike a posle se placa neka simbolicna suma. Ja sam imao ponudu 6 evra za godinu dana ali ta ponuda moze da se promeni (i verovatno hoce) u buducnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 170 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba nekome neka pošalje privatnu poruku. Ništa sa slike nije korišćeno. Zamolio bih samo lično preuzimanje (okolina Zrenjanina, Novog Sada ili Sombora). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10328 Napisano pre 21 sati BJB Maxi Scooter Club, 6695 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Ivane, gde si bio pre par dana... Juče dogovorio sa Milanezijem skid plate i taj gril za hladnjak. Pre nedelju dana, posle 10 dana čekanja od porudžbine kod Ujka Wanga, jave mi da nemaju taj andrak za far i ja poručim sa Alija. Ovaj okvir ta tablu imam... Inače danas preuzeo rally sedište od našeg koleze Rapax-a. Lepo čuči na MT-ejcu i deluje vrlo, vrlo udobno. Sutra ako Bog da, odmah proba po lokalnim atarima... Inače, sad imam 3 sedišta za MT-a: ono što je došlo sa njim, prepravljeno kod LowLand-a, jedno sam kupio od Živketa, obično i ovo sad rally... Boles' ne bira... Danas su preuzete i nove maDJlenkice, Future Eyes F150. Kad ih montiram, biće prikaz. Ove što su sad na MT-u idu Andreju na Voge aždahu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 170 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto nije mi bilo pri ruci a kreće polako sezona pa gledam šta mi ne treba. Ne želim da zaradim. Samo da se otarasim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22966 Napisano pre 16 sati Integrisan, 7355 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Solidan review. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 84 Napisano pre 6 sati U prolazu, 52 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ove future eyes maglenke uzeo kod nas, ili je narudzbina od preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 267 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isto htedoh da pitam?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10328 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6695 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejanac @Vojkan Uspeo sam da ih ćapim kod nas za cenu koliko su na Aliju. Zadnji par, čovek prodavao na KP. Sad još kad nam karikaju carinu i pdv + ptt evidentno je da sam prošao extra... Preko Temu ih nema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...