Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT

Danas sam menjao ležaj lančanika na točku. Kopkalo me to što motor ima 6500km a dosta ljudi prijavljuje loše ležajeve na maloj kilometraži. Skinuo lanac okrenuo točak, čuje se, nema lufta ali se čuje. Skinem točak, proverim rukom, od lančanika nije dobar, oni na točku sasvim ok, nije ušla ni prljavština ni voda. Odem kupim lager (hvala Živketu na spisku lagera, nisam morao da gledam koji je) i semering, zamenim, vratim. Motor je za nijansu tiši (barem mi se tako čini). Izbor je pao na Koyo lager, kažu da je malo bolji od skf.

Ono zbog čega sve ovo pišem... nije bilo zegera u lančaniku. Neki kinez zaboravio da stavi, tako da sam i to morao da kupim, ali srećom nađoh brzo pa nije bio problem. Inače lager je bio na mestu, nije se pomerio zato što je zeger falio. Sad je na redu lanac preko zime jer hoću da uzmem nešto bolje a vidim da mi je jedan oring oštećen a jedan fali. 

Ništa nisam slikao jer svi znate kako lager izgleda 😆

I da, sve je lakše kad imaš centralni stender 😁

Posle pala proba.

Screenshot_2025-10-23-19-18-54-878_com.cfmoto.cfmotointernational-edit.thumb.jpg.0aa513adb91f5cb88ea214bd38853dc3.jpg

Promenio član Rapax
  • Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja