lemy 1211 Napisano Jul 2 Drug član, 1170 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa u nekom idealnim svetu da, ali u ovom potrošačkom gde se gleda da se uštedi 10cm kabla teško. Niko nije srećan sa tim, ali tako je kako je, poljubi i ostavi ako ti se ne sviđa, to im je moto, ne sami CF, pričam globalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5143 Napisano Jul 2 Advanced Member, 2129 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliko strašno kada nešto jeftino (jeftinije od konkurencije) zeza ili pravi probleme. Nekako je i za očekivati. Nevolja nastaje kada premium proizvodi ne radi kako bi trebao, ili se kvari 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1054 Napisano Jul 2 (promenjeno) Zainteresovan, 602 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se sa tom logikom, zato se to i vise desava jer ljudi tolerisu i kupuju takve proizvode i brendove. Bolje da necega nema uopste od tehnologije ili dodatne opreme, nego da ima pa da se kvari i zeza. Kvalitet na prvom mestu, pogotovo kada su motori u pitanju. Iznervira me kinez kada jeftin kabel za telefon prestane da radi posle par dana, a ne nesto ozbiljnije na motoru. Promenio Jul 2 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5143 Napisano Jul 2 Advanced Member, 2129 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nervira i mene. Ali ako kupiš uređaj koji košta 30-40% manje od konkurencije stvarno se ne može očekivati da ima isti kvalitet. Pošto malo ko od nas može priuštiti da sve kupuje u vrhunskom kvalitetu nastaju kompromisi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 128 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se radi o tome da, pored toga što su u servisu ukoso nacentrirali točak i pretegli lanac, se desilo i to da je u sred vožnje na otvorenom putu otišao ležaj i postavlja se pitanje da li bi bolje komponente preživele ovako nešto pošto mi ni malo nije bilo prijatno kad se zadnji deo motocikla počeo bacati i lomiti lanac o lančanike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2064 Napisano Jul 2 Drug član, 1459 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da u mnogim servisima pretežu lanac... Ne znam koja im je to fora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14787 Napisano Jul 2 Integrisan, 7942 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju ili slepo prate neku merku. Za zategnutost bi trebao čovek da sedne pa po tome da proveri. Pogotovo kad je lanac već nešto prešao pa je moguće da se istegao neravnomerno. Ima i nekih slučajeva gde neki motori vole malo opušteniji lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7294 Napisano Jul 5 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 659 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Kinez gura PR aktivnosti jako i mora se odati priznanje za to, realno svuda su. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7294 Napisano Jul 7 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko drugara mi poslalo ovaj video, a da nisu ni pogledali Nisam ni ja iskreno, ali ovo nije cfmoto organizacija koliko vidim. Oni su sponzori. Cena eventa je 450 evra. A dobija se besplatno ako kupiš MTX . Zanimljivo je svakako, ali za mene prevelik zalogaj u ovom trenutku i vremenski i novčano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1956 Napisano Jul 7 BJB Maxi Scooter Club, 773 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su svi detalji, na foru ABR-a i sličnih - svaka čast za organizaciju. S obzirom da je 5 dana i cena uključuje noćenja, sve obroke, sve radionice, treninge vožnje.. vrlo korektno s njihove strane. Ono što sam vidjao kod stranih, bude uglavnom 100-150e karta za 3 dana, samo ulaz na festival. Mada realno, 3 dana (petak-subota-nedelja) bi bilo sigurno mnogo lakše za uklopiti, ali pitanje i koliko im je cilj da rašire priču. CFMOTO ADV Summit Montenegro 2025 - CFMOTO CFMOTO.RS Pridruži se CFMOTO ADV SUMMIT-u 2025 u Plužinama – pet dana avanture, test vožnji, radionica i vođenih tura kroz srce Crne Gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7294 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo ako nekom trebaju agresivne off road gume za motorče (sa unutrašnjom) drugar prodaje. Ostale su mu kad je zamenio 450mt za MTX. Pozovite se na forum za popust: Gume Mitas enduro trail-rally pro 140 80 18 i 90 90 21 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Gume u odlicnom stanju presle 1.000km edit: Gume više nisu dostupne, rezervisao ih kolega. Promenio Jul 7 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan @živke Mali off nek ti prenese neke utiske ili ako si ga ti probao pa podelite to u temi Mtx Verujem da ce mnoge zanimati ko ne zeli da da preko 10k na moto a zeli neke ktm performanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 659 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, živke said: Nekoliko drugara mi poslalo ovaj video, a da nisu ni pogledali Nisam ni ja iskreno, ali ovo nije cfmoto organizacija koliko vidim. Oni su sponzori. Cena eventa je 450 evra. A dobija se besplatno ako kupiš MTX . Zanimljivo je svakako, ali za mene prevelik zalogaj u ovom trenutku i vremenski i novčano. Na to sam i mislio, jak marketing, bas bas jak. A nije da ne organizuju, ima nekih ljudi koji nastavljaju od prethodnih god, ali ocigledno je ko je upumpao sad pricu Iskreno to nije lose, cak naprotiv, da bi se nesto razvilo to je jedini put. A CF se ne bas preko noci ali opet dosta brzo utemeljuje kao brend br 1 u tom priroda i drustvo segmentu (atv i adv), sto na balkanu sto na ostalim trzistima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7294 Napisano Jul 7 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, OgiBG said: @živke Mali off nek ti prenese neke utiske ili ako si ga ti probao pa podelite to u temi Mtx Verujem da ce mnoge zanimati ko ne zeli da da preko 10k na moto a zeli neke ktm performanse Nisam probao, ali i ne privlači me nešto posebno pa ne žurim. Imaju registrovan primerak u Nišu pa ću ga probati u nekom trenutku. Ovaj drug se žali da mnogo greje, i baš mu smeta to. Na 450 nikad nije primetio to kao problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8150 Napisano Jul 7 BJB Maxi Scooter Club, 6343 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pristigao Gidibii ili kako se već zove pa čim dospem gledaću da ga namontiram... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 430 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav fanovima MT 450-ke. Da li ima da se uzme neki auspuh za ovaj motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3017 Napisano Jul 7 Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjih 5 dana sam vidio 4 ili 5 450 kod mene, u prolazu. Samo juče sam oko Velebita vidio 6 komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 430 Napisano Jul 7 Zainteresovan, 462 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan drugar ga je uzeo, to je motor iz fabrike KTM. Jako je zadovoljan šnjim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ReNNo 5 Napisano Jul 9 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se mnogi žale na cijene servisa u Srbiji. Ni u BiH (Mostar) nije ništa bolje. Prvi servis na 1000km koji podrazumijeva samo ulje i filter me je izašao 110E. Samo ruke dođu 50E (obračunato kao 3 i po sata sata ). Uzimanje lopatom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Jul 9 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo MT-ovaca. Poslednjih meseci gledam da pazarim motor i gledam oglase. Nisam nesto bio u fazonu da kupim nov ali sad sve vise razmisljam jer vidim da svi koji prodaju cene motore dosta vise nego sto je nov u radnjama. Nekako mi besmisleno da motor koji vise nije nov ima vecu cenu nego u radnji, ne bitno za opremu. Moje pitanje je koliko okvirno kosta taj prvi servis i ako ima jos nekih skrivenih troskova sem registacije naravno. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duta_91 94 Napisano Jul 9 U prolazu, 36 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Suzuki K5 1000, CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @nikolavik Ja nisam imao skrivenih troškova. Prvi servis koji se radi na 1000 km i drugi koj se radi na 5000 km sam platio po oko 16 000 RSD. Imaš debate o tome u temi, već smo više pita pričali o tome. Registracija kod mene u opštini je bila sa novim tablicama i saobraćajnom oko 20 000 , 00 RSD s tim što nemaš tehnički pošto je nov motor, ali imaš saobraćajnu i tablice. Druga registracija će ti biti oko 16 000 , 00 jer nemaš ni tehnički ni tablice. Posle sa tehničkim se vraća na oko 20 000 , 00 RSD, ako ne poskupi. Motor će da ti troči između 3,5 L na 100 km i 5 L na 100 km, zavisi od tebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 46 Napisano Jul 12 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Verovatno ću sačekati kraj sezone, ne žuri mi se svakako. Svakako se malo i povećava izbor polovnjaka. Do skoro je bio samo jedan na oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8150 Napisano Jul 12 BJB Maxi Scooter Club, 6343 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao što napisah pre neki dan, stigao Gidibii pa je red da se montira... Mora solidno da se razbuca motorić da bi se crevce lepo provuklo. Mesto za posudicu je na kormanu kod dištancera. Za vezu sa kormanom iskoristih nosače od maglenki koje je deran skinuo sa Voge-ta. Leglo k'o guza na nošu... Nasuto ulje koje je naznačeno, provrteh ceo krug da ulje popuni crevce i na kraju sam ga namiculjio gde mislim da je najbolje. Vezicama sam ga fiksirao i podesio ugao. Ako se pokaže da je dobro, smisliću neko okougodnije rešenje. Lanac opran i podmazan uljem a taman sutra u povratku iz Užica će biti pravi test kako sve šljaka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16849 Napisano Jul 12 Integrisan, 9542 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sale nisi valjano montirao nosač na kapalicu. Strips vezica smeta matici spanera lanca. Poseci vezice, nosac pomeri u levo, ruku iz vertikale preebaci na dijagonalu kako bi crevce zauzelo drugi položaj jos udesno jer ti tu lanac radi gore-dole. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...