Skittles 5440 Napisano Maj 14 Nemanja Stojanović, 1623 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1000 5000 10000 15000 20000 itd 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6975 Napisano Četvrtak u 12:49 BJB Maxi Scooter Club, 6220 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Druga rega za MT-ejac obavljena danas, 17 crvenijeh, bRez tehničkoga... On je 3 i po crvene... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 103 Napisano Nedelja u 14:11 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam danas HEED rol barove i skid plate i da javim utiske da sam prezadovoljan. Mesta za kolena ima bas dosta i elegantno su resili prostor sa kacenjem koje je vise iza. Dolazi sa upustvom i lako se sve montira. Uzeo sam preko kolege sa foruma @Baniša a na KP sam nasao njegov oglas. Da pohvalim i njega, sve je odradjeno po dogovoru. Uzeli smo sve sa slike x2, za mene i burazera ali nam je i dao popust od 10 posto tako da manje vise cena nam je izasla kao da smo porucivali direktno sa njihovog sajta aliiiiii bez shippinga i carine!Elem ukupna tezina celog seta je 10.6 kg. Gornji, donji, skid plate, torbe i svi prateci srafovi. Originalni skid plate sa onim plastikama i srafovima je nekih 0.7-0.8 kg tako da ukupno se dodaje tezina od 9.8 kg na koliko god su vec izmerili da je do cepa.Nisam slikao ali moze da se postavi kriega sa bocnim torbama bez ikakvog budzenja. Tako da meni je ostalo jos poviseni vizir za asfalt i ono krilce na ovaj fabricki za off, one nalepnice koje stite sa strane i prosirenje copave. Time cu doci do 1150e (bez kriege) dodatnih troskova i stvarno ne smem vise da sabiram Nisam hteo zbog offa da stavljam podizace volana ali sam skoro do kraja rotirao volan tako da to toplo preporucujem svima, pogotovo ko je menjao sediste. Menja se podosta polozaj sedenja.Sent from my SM-F926B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 15 Napisano Nedelja u 15:40 U prolazu, 41 postova Lokacija: Niš,Srbija Motocikl: Cf moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Napokon lepo vreme da se zalepe nalepnice.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...