alexanto 4936 Napisano Mart 30, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok se čeka motorić, valja radno okruženje prilagoditi... 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, kaichi.xo said: Da li izraditi crash barove u ovom SEBA servisu/radnji ili cekati da stignu ovde u CF Moto neki njihovi? Sta bi bilo isplativije? Na aliexpresu vidim da nema nikakvih u ponudi. Jedna od stvari koje bi mogle bolje da budu od fabričke opreme na 450MT su upravo crashbar-ovi i to naročito oni dole kod agregata. Stavro i ja smo pali po 2-3 puta i već na prvom padu su se baš ti dole kod agrewgata znatno otvorili (kod stavre odmah na prvom padu). Ovi bočno postavljeni više kod rezervoara su bolje odrađeni svakako i imaju šire tačke oslonca i manje se krive. Nije ovo ništa upitno ali svakako i ja mislim da bi Sebin rad ovde bolje došao do izražaja jer i ja imam njegove nosače na bivšem XT-u koji su svašta toga prošli i nikad nisu popustili. Inače sve te plastike kao i generalni kvalitet izrade 450MT deluje sasvim zadovoljavajući pa čak i za klasu bolji nego što sam očekivao. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna ali vredna 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Mart 30, 2024 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su im uslovi na kredit ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5859 Napisano April 1, 2024 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @baltrekk jel spremaš neki review ? Pomenuo si da je odličan na putu, ali kakav ti je utisak što se terena tiče ? Može li uopšte da se pravi neko poređenje sa T7 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5859 Napisano April 1, 2024 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2024 at 4:16 PM, brankoXM said: kakvi su im uslovi na kredit ? @alexanto izvini ako si pisao, ali sad opet prelistah temu, i nisam našao: kako to ide, daš kaparu, pa ostatak kad stigne motor ? Koliko je kapara i kad se očekuje da stigne ? Jel sam lepo pročitao, stiže im 20ak u prvoj turi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 315 Napisano April 1, 2024 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kapara je 30% što je ujedno i učešće za kredit. 6 i nešto posto je godišnja kamata. 120e rata na 3 godine čini mi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, rekoše da stiže 20 u prvoj turi a posle još 2 ture po 20 komada. Kapara je 30-tak posto od vrednosti motora, ostatak kad stigne. Ja sam dao 1500 evara. Za kredite ne znam, Bogu hvala, mislim da ću uspeti da se zatvorim bez kredita... Ako i budem nešto uzimao, uzeću kod banke sa kojom saradjujem, nešto kratkoročno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima info gde mogu da nadjem LS2 bočne kofere onaj set od 38+32 litre, što je desni zasečen zbog auspuha? Prevrteh sve oglase, niko živ nema, svima nešto stižu u maju... Ja zakazao montažu nosača a nemam kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3292 Napisano April 1, 2024 Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, alexanto je napisao: Da li neko ima info gde mogu da nadjem LS2 bočne kofere onaj set od 38+32 litre, što je desni zasečen zbog auspuha? Prevrteh sve oglase, niko živ nema, svima nešto stižu u maju... Ja zakazao montažu nosača a nemam kofere... MotoBike...na Banovom brdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Yok, zvao sedište u Kaću, nemaju, stiže im "u maju". Jedino ako ovi imaju a da centrala ne zna... Hoće centrala da pogreši jednom ali... Toliko sam očajan da ću da ih zovNem EDIT: Nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 103 Napisano April 1, 2024 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Cimni DD moto, oni rade Ls2 isto. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Cimao i Pančevo, Zaječar, Niš, Sombor, Subotica, Kać... Džaba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 1, 2024 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, živke said: @baltrekk jel spremaš neki review ? Pomenuo si da je odličan na putu, ali kakav ti je utisak što se terena tiče ? Može li uopšte da se pravi neko poređenje sa T7 ? Hoću nešto da napišem svakako, ne samo u odnosu na T7, već generalno kako se uklapa u ADV segment. Biće i neka zbirna video reportaža koju ćemo napraviti ali svakako bih napisao par utisaka ovde u temi. Ps. Ko je bio prisutan na TV-u juče je bila kratka reportaža na b92 u okviru emisije Automoto show od 16:30h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5859 Napisano April 1, 2024 Drug član, 2034 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, baltrekk said: Hoću nešto da napišem svakako, ne samo u odnosu na T7, već generalno kako se uklapa u ADV segment. Biće i neka zbirna video reportaža koju ćemo napraviti ali svakako bih napisao par utisaka ovde u temi. Čekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće da mališa ima dobra svetla 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koferi rešeni uz veliku i nesebičnu pomoć koleZe @mick koji je pokazao opet da je veliki Car i ovim putem mu se beskrajno zahvaljujem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 315 Napisano April 1, 2024 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Biće da mališa ima dobra svetla Jel ovo tvoja licna fotografija??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aj' zajebavaj... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 315 Napisano April 1, 2024 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam stvarno, jer nisam nigde video pre nego sto si okacio. A stvarno osvetljenje top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude do 23. aprila. Ja zakazao montažu crash barova i nosača bočnih koferaza 24. april, kupio maglenke, nabavio set kofera... Jedino mi još motor fali 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6503 Napisano April 1, 2024 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi neki rekli “slatke muke” dok ga cekas, a ti iz kože da iskocis iz dana u dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7462 Napisano April 1, 2024 Drug član, 3097 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, alexanto said: Samo da bude do 23. aprila. Ja zakazao montažu crash barova i nosača bočnih koferaza 24. april, kupio maglenke, nabavio set kofera... Jedino mi još motor fali Kupio privezak, podmatače za čaše, šolju, kačket... Sve mu se slaže uz sliku na pozadini od mobilnog (priznaj, šta je stavljeno kao wallpaper???!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2692 Napisano April 1, 2024 (promenjeno) Drug član, 1181 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Kako maxi skuter sekcija vidi @alexantotrenutno : Promenio April 1, 2024 član Džim Džarmuš 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano April 1, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper E, prc rano, toliko opaučen nisam (još)... Pokazao sam radno okruženje ali mobilni je još neutralan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...