Dejanac 78 Napisano Mart 1 U prolazu, 50 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, markommarko je napisao: @Dejanac Daj veću sliku, ne vidi se ništa, ili meni neće da se otvori 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 894 Napisano Mart 1 Svrati ponekad, 463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Nosac registracione nalepnice za motor - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Nosač registracione nalepnice za motore/motocikle Nosači su proizvedeni na 3D štampaču od... Plus dve vezice i resen problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_lala 11 Napisano juče u 11:39 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tehničko pitanje, više upotrebno. Šta od centralnih kofera imate na vašim motorima? Mota mi se po glavi po ovoj ceni (6800) umesto scooter-a, ali mi treba prostora za svaki dan (torba sa racunarom) i gomila sitnica koju volim da imam uz sebe. Hvala unapred na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 533 Napisano juče u 15:34 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam nijedan,slucajno sam nabasao na shadov nosac I kupio sam ga,dvoumim se izmedju tr41 I sh44.cekam sajam da Krene da vidim kakva ce snizenja biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1754 Napisano juče u 17:47 Drug član, 936 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Kratak review i pohvale za agregat, menjac, nisko teziste/upravljanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 533 Napisano juče u 18:12 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackenedtoliko se lako vozi da imam osecaj kao da vozim biciklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano juče u 19:03 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mali_lala je napisao: Šta od centralnih kofera imate na vašim motorima? Givi V45L monokey. Ima mesta za L full face kacigu i možda još pola toliko. Npr jaknu ne možeš da naguraš ako je unutra kaciga, ali možeš torbicu, laptop sigurno i sl. Evo ti fotka da vidiš veličinu u odnosu na motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2199 Napisano juče u 20:14 Drug član, 645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da bi Givi V47 loše izgledao na NX500 jer je za nijansu veći od Markovog kofera. Ja ga prebacujem sa motora na motor, staju u njega dve full face kacige L veličine odjednom, može ranac sa laptomom i još ostane prostora za fino napunjenu kesu iz prodavnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 16 Napisano juče u 20:30 U prolazu, 27 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, mali_lala je napisao: Ne tehničko pitanje, više upotrebno. Šta od centralnih kofera imate na vašim motorima? Mota mi se po glavi po ovoj ceni (6800) umesto scooter-a, ali mi treba prostora za svaki dan (torba sa racunarom) i gomila sitnica koju volim da imam uz sebe. Hvala unapred na odgovorima. Shad TR48. Staje kaciga full face i imaš jos prostora za to što ti treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8956 Napisano pre 13 sati Drug član, 3069 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Blackened said: Kratak review i pohvale za agregat, menjac, nisko teziste/upravljanje. Očigledno vrlo zahvalno motorče, sa puno potencijala. Meni iz nekog razloga ni cb ni ovaj uopšte nisu bili na radaru, ali koliko ga u zadnje vreme hvalite (pogotovo @Blackened ) počeo sam da ga primećujem. Ali opet ispada da ogroman potencijal agregata i rama nije do kraja iskorišćen, a za to je kriva politika Honde. To jest činjenica da mnogo paze da ne naprave toliko dobar motor koji će da "ukrade" kupce većih modela - TA750. Ista priča i za Trandžu - ne daj bože da neko pomisli da je Africa overkill i da mu i TA završava posao. A činjenica je da mogu da naprave bolji motor od bilo kog kineza, samo da vidimo da li će se u nekom trenutku trgnuti, promeniti politiku i napraviti to. p.s: Koja mu je fora sa ovim zevanjem tokom celog klipa ? Neka skrivena poruka ili nešto drugo ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3590 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 1176 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno sam već kačio ranije u ovoj temi pošto patim za tim jer mi je Honda omiljeni proizvodjač, ovo otprilike jedina cc klasa koja me zanima, a agregat se pokazao kao neuništiv. I NX mi je lep za razliku od CB500X, on mi je bio kao oni random generisani Kinezi tipa Kove 500X i slično. Mogli su dati fabričku opciju sa nekom doplatom, kao Morini Xcape, s obzirom da je svakako 19 točak. Ovako je skupa i komplikovana zajebancija za motor koji je već poskup za svoju klasu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8956 Napisano pre 12 sati Drug član, 3069 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš to. NX500X . Idealno 21 točak napred, veći hod amortizera i veći clearance i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1754 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 936 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to individualno. li iskreno ne znam sta bih menjao, lepo je balansiran motor takav kakav je za tu cenu, samo sitnice prilagoditi - jedino bih voleo 15tak ks vise, onda bi i pravolinisjki imao jako ubrzanje na vecim brzinama. Previse dugo vesanje i dosta visi motor bi pokvarilo sve iz mog ugla. Ovako je nisko teziste, precizno i jako lako upravljanje i na i van puta. To mu je i glavni adut. A fabricki tockovi 19/17 su dovoljni jaki u nude bolji balans opet za upotrebu svuda. To nije problem, bolje opcija od tubless zbica. Fabricko vesanje je skromnije van puta ali tesko ocekivati da bude nesto bolje. Transalp je na slicnom kvalitetu samo veci hod. Kvalitetan dumping, udobnost, ok do 90-100kg, samo paziti na vile offroad. A RR2 paket je veoma pristupacan naspram toga sto nudi ko hoce bolje, jedan od najjeftinijih kitova sa Tractive amortizerom naspram drugih motora - a taj nivo se svakako ne moze ocekivati od fabrike za 7K EUR. BMW je poprilicno slicno projektovao novi 450gs. Promenio pre 12 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 98 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj motor ono - osnovni "ADV" model, bez ikakvih pretenzija ili očekivanja, lako se vozi i održava, dugo će da traje i to je to. Ide lepo i lagano, a ovaj zeva jer je motor stvarno osnovni i lagan za korišćenje, ne znam šta drugo. Što je najcrnje, za ovu godinu ide i eClutch model, a eto može da šalta i bez stiskanja, kome je i ono mnogo. Promenio pre 11 sati član Ji 4Tze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8956 Napisano pre 11 sati Drug član, 3069 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to što kažete. Ne može svaki model svima da bude idealan. Oni su ga zamislili ovako, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 98 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i Prijavi odgovor kao problematičan I po cenu X-ADV-a kupiš (i opremiš) jedan SH150 za po gradu i jedan NX500 za van grada gle ovog al je napakovan Promenio pre 11 sati član Ji 4Tze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_lala 11 Napisano pre 11 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na objašnjenju i naročito na trudu i fotografije da okačite. U stvari ovom motorinu svi koferi dobro stoje. Mnogo ste mi pomogli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2411 Napisano pre 11 sati Drug član, 1642 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, andrej. je napisao: Verovatno sam već kačio ranije u ovoj temi pošto patim za tim jer mi je Honda omiljeni proizvodjač, ovo otprilike jedina cc klasa koja me zanima, a agregat se pokazao kao neuništiv. I NX mi je lep za razliku od CB500X, on mi je bio kao oni random generisani Kinezi tipa Kove 500X i slično. Mogli su dati fabričku opciju sa nekom doplatom, kao Morini Xcape, s obzirom da je svakako 19 točak. Ovako je skupa i komplikovana zajebancija za motor koji je već poskup za svoju klasu Drugi motor sa zicanim tockovima. Meni je CB500X MNOGO lepsi od NX500 koji je postao bezličan, generic. Cim pogledam siluetu CB500X, znam da je Honda. Evo mog bivseg zelenka: a evo i nekih ideja: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22825 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Integrisan, 7263 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan deleted. Promenio pre 1 sat član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10261 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 6670 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Isti video je postavljen u vrhu stranice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...