Jump to content

Moto Zajednica

mali_lala

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mali_lala

  • Rođendan 04.09.1968.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    samo da se kotrlja
  • Motocikl
    Piaggio mp3

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

mali_lala's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. @mick Hvala na odgovoru-savetu. Još samo jedno pitanje i neću više. Da li ti nedostaje centralni štender na SVT-u? Znajući sebe, čini mi se da bi bilo "pao u mestu", ali više puta. @Jovan Ristic U svakom slučaju hvala na odgovoru. Pomogao si, kako nisi! Lakše je kada vidiš da se iskusniji od tebe takodje dvoume.
  2. Kome se motoru prikloniti? SVT650X ili SRT700X? Čas mi jedan miliji, pa onda drugi. Koliko vidim, sve to radi. @Jovan Ristic Ako ne tražim suviše, šta bi bio tvoj konačni sud?
  3. @Satelis Hvala mnogo na odgovoru i na fotkama. U svakom slucaju tema za razmisljanje, ili kako to uraditi, ili, da li odustati od DCT-a. @lestra Ostavljen, slican iznos. Ali nije bio predvidjen za akumulator :-)
  4. Merkam te 2017-2020 DCT Afrike i sta sada raditi? Poneti unimer? Sta gledati, osim standardnog? @Satelis Da je DCT Arfika tvoja, isplati li se ta budzevina? Mnogo sam zainteresovan!
  5. @Guliver Da u pravu si, nisam shvatio. Htedoh da pomognem, ali sam se obrukao. Ako sam bilo koga uznemirio, izvinjavam se.
  6. @LuckyVladano Ima da se kupe samo difuzna platna, i cene su od 15 eur pa na vise. To su namenska platna za pojedine softbox-obe. npr KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Druga varijanta Jeste budz, ali difuzni beli kisobran kosta 700-800 dinara, rasklopis ga i iskrojis platno na zeljenu meru. U oba slucaja mora da se kroji.
  7. Belt signal je (koliko ja znam) vezan samo za prenosni sistem. Pitanje je kada si menjao kais i koji je kais stavljen? Mozda da krenes od toga. Mozda je kais zaista cao zdravo. Slicnu situaciju (bez paljenja belt signala) sam imao i ja, posle voznje od par stotina kilometara. Jednostavno 80 km/h i nece dalje, slabije ubrzanje. Zamena kaisa resila problem. MP3 tih godista, znaju da imaju problema sa strujom, pogledaj da li ti je funkcionalna check engine lampica, zna da ne vuce kada se aktivira ista. Lepo je rekao kolega @DaliborBP put pod noge pa kod @Satelis . Moj MP3 se preporodio posle posete ordinaciji
  8. Dobar dan, Ja sam Lale iz Novog Sada, nakupio sam 52 godine. Poceo sam da vozim kao klinac, onda sam imao duuugu pauzu od 15 godina, kada sam rekao :"Nikada vise". Poslednjih 5 godina vozim Piaggio mp3 250 samo grad. Nedavno me je drugar odveo na prvi izlet, pa na drugi i recenica: "Nikada vise" vise ne vazi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja