cika miloje 71 Napisano Maj 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Nemke1706 je napisao: Najverovatnije sam to bio ja. Pravac Banstol-I. Venac. Vozili brat i ja. Jeste. Koji motor brat vozi? Promenio Maj 20 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemke1706 91 Napisano Maj 21 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, cika miloje je napisao: Jeste. Koji motor brat vozi? Kawasaki Z400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 21 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 5. 2024. at 17:18, cezarpa je napisao: Mislim da sam video ove farove danas na putu PA-BG. Ima jedan, stalno ga vidjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je pre nekoliko stranica pisano o gumama, na mom su Metzeler gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 23 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, cika miloje je napisao: S obzirom da je pre nekoliko stranica pisano o gumama, na mom su Metzeler gume. I ako nisam nešto oduševljen maxxis gumama mogu reći da su sasvim solidno odradile preko 1000km u 4 dana sa mix terenom. Gume hvataju krivine sasvim solidno dok je kocka prelaziti preko linija i metala… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Maj 23 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Videh na nekoj fotki temperaturu i pritisak u gumama u uglovima ekrana. Jel se to negde podesava, jer kod mene toga nema? Nisam nesto cackao opcije ali ono malo sto sam gledao nisam video gde bi to moglo da se aktivira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 23 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Shke je napisao: Videh na nekoj fotki temperaturu i pritisak u gumama u uglovima ekrana. Jel se to negde podesava, jer kod mene toga nema? Nisam nesto cackao opcije ali ono malo sto sam gledao nisam video gde bi to moglo da se aktivira. Jesi, jesi čačkao Pisao sam par strana nazad proceduru... Odeš na kompresor za O2, motor ostaviš na kontaktu, odeš u podešavanja TPS obeležiš prednju gumu, priključiš kompresor na prednju gumu postaviš pritisak koji želiš i pustiš kompresor da radi. Tad na TPS delu klikneš na LEARN...tad se kalibriše senzor i to je to. Sve to ponoviš za zadnju gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Maj 23 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, mick said: Jesi, jesi čačkao Pisao sam par strana nazad proceduru... Odeš na kompresor za O2, motor ostaviš na kontaktu, odeš u podešavanja TPS obeležiš prednju gumu, priključiš kompresor na prednju gumu postaviš pritisak koji želiš i pustiš kompresor da radi. Tad na TPS delu klikneš na LEARN...tad se kalibriše senzor i to je to. Sve to ponoviš za zadnju gumu. Izgubio sam te vec kod O2… Moracu da se skoncentrisem Hvala!!! 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, šta je kompresor za O2!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1481 Napisano Maj 23 (promenjeno) Drug član, 571 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, zhex je napisao: Stvarno, šta je kompresor za O2!? Nešto što bi meni dobro došlo za punjenje ronilačih boca čistim kisikom, mada mi to zovemo buster Promenio Maj 23 član admiki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mick ga toliko voli da pumpa gume cistim kiseonikom, tako ih podmladjuje. Inace moze i obicnim vazduhom , kompresor na pumpi, kod vulkanizera ili ko ima kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 24 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan ha ha...al ste duhoviti. Važno da razumete na šta sam mislio. Inače ja ne koristim kisik ili vazduh već Azot! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Moze li helijum? Bice laksi motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Maj 24 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mick said: ha ha...al ste duhoviti. Važno da razumete na šta sam mislio. Inače ja ne koristim kisik ili vazduh već Azot! Meni najbolja priča ikada. Ikada. Vulkanizer mi nudi da mi nove gume naduva AZOTOM, 150din po gumi... Reko ne treba, meni je dostab i 78% azota.. Trepće, ništa mu nije jasno. Vidim da nije imao peticu iz Prirode i Društva. 1 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 24 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Rider000 je napisao: Moze li helijum? Bice laksi motor Obzirom da je litar helijuma cirka 50.000 dinara koliko se sećam...mislim da bi to bilo najpametnije za tu lakoću!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 24 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Meni najbolja priča ikada. Ikada. Vulkanizer mi nudi da mi nove gume naduva AZOTOM, 150din po gumi... Reko ne treba, meni je dostab i 78% azota.. Trepće, ništa mu nije jasno. Vidim da nije imao peticu iz Prirode i Društva. sve x4! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je i dalje kineski vazduh, zao mi da ga ispustam dobro se pokazao. Moram da svratim do vulkanizera da pitam da li smem da mesam ovaj nas sa kineskim kad dopumpavam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ova tri videa sam snimio, isključivo zbog ovog foruma....nešto sam i pričao gluposti al....bolji sam od ministara ove naše lijepe srbadije... Nadam se da nije dosadno, sem one vožnje, koju uzgred prvi put snimam... Pozz P.s. nadam se pozitivnim komentarima i sl... 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vec ti vidim svetlu buducnost Samo da se odlucis da li ces biti youtube-er ili tiktok-er 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sva tri, odlicni. Svaka cast!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sharky - Alex said: Vec ti vidim svetlu buducnost Samo da se odlucis da li ces biti youtube-er ili tiktok-er Suviše matoran za bilo šta od ta dva...za sad dosta ovoliko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Maj 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, odlicna i potpuno realna recenzija motora. Mnogima koji ga planiraju ce znaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 24 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @vladmoll ja bih nglasio da štitnik za ruke nikad nije bio namenjen zaštiti od vetra već bukvalno ono kako se i naziva...namena je da zaštiti šake od povrede usled mogućeg zakačinjanja granja i drugih stvari prilikom vožnje ili pri padu. Štitnici za ruke na SVT-u su prilično dobro postavljeni. Meni je takav spasio levu šaku a donji deo crashbar-a mi je stopalo sačuvao kad me je nepažljivi vozač navukao na auto u kružnom toku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Maj 24 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sa foruma radio sedište u Zrenjaninu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Maj 24 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi je radilo. Ja sam na Banditu. Fino uradjeno. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...