Jump to content

Moto Zajednica

QJ Motors SVT 650 X

Recommended Posts

• Drug član, 1944 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Naručio sam sinoć ove maglenke zbog kolege koji je stavio na svt. Bas mi izgleda dobro kako sijaju.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: QJ MOTOR SRT 700

@lukaimasa Ja sam uspeo da povežem na SRT slično, samo što sam ja morao da pustim sa jednog telefona pristupnu tačku, pa da se povežem preko wifi-ja sa drugim telefonom (na kom imam carbit) i onda je hteo da mi pronađe preko qr koda. Tako da meni i nije praktično, treba stalno da nosim dva telefona :D Kako je tebi povezalo, jesi li bio na mobilnom internetu ili kako već? Takođe gde si video koliko košta da se uplati, ja bih to i uplatio samo da znam gde..

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: SVT650X

Da se i ja upisem u temu.

Bio sam pre neki da kupim motor, s namerom da kupim srt700x, a izasao iz salona sa svt650x. Problem je bio sto su srt imali tek krajem jula, tako da sam bez dvoumljenja uzeo svt sa setom kofera.

Motor stize sledece nedelje, a koferi negde u maju ili junu.

• Sviđa mi se 7

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X
12 hours ago, igor1992 said:

@lukaimasa Ja sam uspeo da povežem na SRT slično, samo što sam ja morao da pustim sa jednog telefona pristupnu tačku, pa da se povežem preko wifi-ja sa drugim telefonom (na kom imam carbit) i onda je hteo da mi pronađe preko qr koda. Tako da meni i nije praktično, treba stalno da nosim dva telefona :D Kako je tebi povezalo, jesi li bio na mobilnom internetu ili kako već? Takođe gde si video koliko košta da se uplati, ja bih to i uplatio samo da znam gde..

Da, na mobilnom internetu sam bio. Kada u Carbit ukucam destinaciju i trazenje putanje, tada mi izbaci da treba placanje, ali kao što rekoh, pređeš na HERE i sve radi.

• U prolazu, 19 postova
  • Motocikl: QJ MOTOR SRT 700
Pre 15 sati, lukaimasa je napisao:

Da, na mobilnom internetu sam bio. Kada u Carbit ukucam destinaciju i trazenje putanje, tada mi izbaci da treba placanje, ali kao što rekoh, pređeš na HERE i sve radi.

Ja kada hoću da unesem bilo šta blokira me i izbaci mi ovo: 

viber_image_2024-04-12_13-37-55-089.jpg

• prisutan, 1139 postova
  • Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Ja krenuo da se  povežem sa aplikacijom TRK-a,kad ono traži QR kod nekakav,odmah sam batalio..,živio sam do sad bez toga,i od sad ću.. Veli mi serviser ispod sica ima nek kod.. Kad budem raspoložen za taj sex..,povezat ću. A za taj Carbit ili kako već,prva godina bi trebala da je besplatna,a svaka slijedeća 30 dolara,tako mi rekoše na Benellijevom štandu na sajmu. Ne plaćao ja.. nemam potrebu. 

• Zainteresovan, 425 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Ima li pouzdanih informacija kada stiže nova tura motora.... trebalo je da bude oko 17-tog!

verujem da i kimko i ovi drugi dobijaju istim brodom

pozz

Promenio član vladmoll

• Drug član, 2313 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Pre 16 sati, OgiBG je napisao:

Da li ima nekih inf. iz AP u vezi toga sto su sipali vise 1.1l ulja?

Ima…čekam da potvrde definitivno ali da, radi se o “nekoj vrsti greške”. 

• Haha 1

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty
40 minutes ago, vladmoll said:

Ima li pouzdanih informacija kada stiže nova tura motora.... trebalo je da bude oko 17-tog!

verujem da i kimko i ovi drugi dobijaju istim brodom

pozz

Pozovi kimko, mene su obavestavali o svakom koraku vrlo precizno… kad dolazi brod, kad dolazi u srbiju, kad je na carini i sl… 

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 273 postova

Kad me zanima di je kruzer pogledam ovu stranicu

WWW.CRUISEHIVE.COM

Real-Time Cruise Ship Tracker to find out where any vessel around the world is currently located. Live map data for ships in port, anchored and at sea.

Vidim da prikazuje i kontejnerske brodove, pa ako saznate ime broda koji vam vozi motore mogli bi ga pratit di je. :)

• Podržavam 1

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Kako se pokazao motor?
Čujem da su krenuli prvi kvarovi...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Haha 1

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail
4 hours ago, mick said:

Ima…čekam da potvrde definitivno ali da, radi se o “nekoj vrsti greške”. 

A sta tu ima da se „definitivno" potvrdi... Ili jesu ili nisu... 😂

Sad po onom sto se pisalo ovde svi koji su radili servis na 1000km po slikama je naplaceno 3.7L ulja i verovatno je ista kolicina i sipana.

Ne razumem zasto se ceka toliko na odgovor.

Smatram da ako je neko nov u ovoj prici (a sigurno ima pojedinaca koji su kupili ovaj motor) nije ni primetio da li ima visak ulja. Govorim iz svog iskustva, kupljen nov motor prvih godinu dana nisam ni pogledao nista samo sednem okrenem kljuc i teram.

pre 20 minuta, OgiBG je napisao:

A sta tu ima da se „definitivno" potvrdi... Ili jesu ili nisu... 😂

Sad po onom sto se pisalo ovde svi koji su radili servis na 1000km po slikama je naplaceno 3.7L ulja i verovatno je ista kolicina i sipana.

Ne razumem zasto se ceka toliko na odgovor.

Smatram da ako je neko nov u ovoj prici (a sigurno ima pojedinaca koji su kupili ovaj motor) nije ni primetio da li ima visak ulja. Govorim iz svog iskustva, kupljen nov motor prvih godinu dana nisam ni pogledao nista samo sednem okrenem kljuc i teram.

Ja lično ne želim da tvrdim nešto ako nisam siguran u to. U ovom trenutku mi je rečeno nešto ali nije definitivno i kao takvo nije provereno. Čekam da vidim kako će se ta situacija razrešiti na mom motoru pa ću preneti. Bilo bi glupo da baljezgam neproverene informacije...pravim štetu svima.

Inače motor se sjajno vozi! Za vikend sam ga malo jače poterao po magistrali,autoputu i gradu (324km/15,7 litara). Jako fino sve to funkcioniše. Šta više 2 minuta po ulasku na parking u Užicu na otvaranju sezone MK Guardians pala su pitanja i traženje informacija 😃

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1353 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

A šta je sa ležajevima u točku?
Nije valjda da su već crkli?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail
2 hours ago, mick said:

Ja lično ne želim da tvrdim nešto ako nisam siguran u to. U ovom trenutku mi je rečeno nešto ali nije definitivno i kao takvo nije provereno. Čekam da vidim kako će se ta situacija razrešiti na mom motoru pa ću preneti. Bilo bi glupo da baljezgam neproverene informacije...pravim štetu svima.

Inače motor se sjajno vozi! Za vikend sam ga malo jače poterao po magistrali,autoputu i gradu (324km/15,7 litara). Jako fino sve to funkcioniše. Šta više 2 minuta po ulasku na parking u Užicu na otvaranju sezone MK Guardians pala su pitanja i traženje informacija 😃

Slazem se u potpunosti, ako nema zvanicnih informacija iz AP ne treba se baviti rekla kazala...

Pitao sam jer mene licno zanima(imam ponudu od njih stara za novo), ali mi se ne svidja sto to dugo traje...

pre 3 minuta, OgiBG je napisao:

Slazem se u potpunosti, ako nema zvanicnih informacija iz AP ne treba se baviti rekla kazala...

Pitao sam jer mene licno zanima(imam ponudu od njih stara za novo), ali mi se ne svidja sto to dugo traje...

Sto se tiče staro za novo nemaju uvek otvorenu ponudu već kad imaju mogućnost preprodaje. Tj. ne prave lager polovnih…

pre 20 minuta, Srki1234 je napisao:

Mene svakim danom sve vise odusevljava.

Ja za vikend napravio 450km.

Ja sam subotu i nedelju okrenuo oko 590km...baš se lepo ponaša na različitim podlogama (mislim na asfalt :) ) Drina mu prija :) 

• Sviđa mi se 4

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Suzuki intruder volusia 800cc , QJ Motor trx 125 ABS , QJ Motor SVT 650X

@Srki1234 , @mick

Uživajte u vožnji,moj ovih dana treba da stigne pa ću Vam se pridružiti u uživanju.

Pre 3 sati, mick je napisao:

Šta više 2 minuta po ulasku na parking u Užicu na otvaranju sezone MK Guardians pala su pitanja i traženje informacija 😃

Moj drugar otišao i probao SVT 650x,oduševio se i odma stavio na oglas svoju Hondu VFR 800 X crossrunner.Prodao je posle 2 dana i odma uplatio SVT-a,stiže mu u junu.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650 X 2023
pre 14 minuta, Road Kings je napisao:

@Srki1234 , @mick

Uživajte u vožnji,moj ovih dana treba da stigne pa ću Vam se pridružiti u uživanju.

Moj drugar otišao i probao SVT 650x,oduševio se i odma stavio na oglas svoju Hondu VFR 800 X crossrunner.Prodao je posle 2 dana i odma uplatio SVT-a,stiže mu u junu.

Crossrunner je ipak ozbiljniji motor.

Ali nece se pokajati ni sa ovim.

Ja ne vozim brzo do 90km/h i uspeo sam da izvucem potrosnju od 3.8l.

• Podržavam 1

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: QJ SVT 650 X 2023
pre 46 minuta, mick je napisao:

Ja sam subotu i nedelju okrenuo oko 590km...baš se lepo ponaša na različitim podlogama (mislim na asfalt :) ) Drina mu prija :) 

Ja cu nadam se posle ovih kisa sto najavljuju isto da se provozam po zapadu Srbije.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja