mali_lala 5 Napisano Mart 7, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan Kome se motoru prikloniti? SVT650X ili SRT700X? Čas mi jedan miliji, pa onda drugi. Koliko vidim, sve to radi. @Jovan Ristic Ako ne tražim suviše, šta bi bio tvoj konačni sud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mali_lala je napisao: Kome se motoru prikloniti? SVT650X ili SRT700X? Čas mi jedan miliji, pa onda drugi. Koliko vidim, sve to radi. @Jovan Ristic Ako ne tražim suviše, šta bi bio tvoj konačni sud? Probao 700X...kupio SVT doosta bolja izrada SVT. Veoma mali displej na 700X...pored lošije plastike ne mogu da nađem neki dalji minus. Drugar je naručio 700X tako da verujem da ne bi pogrešio šta god da izabareš. U mom nekom okruženju...ljudi koji su TRK vozili ili voze idu na taj dizajn koji ima 700X jer je najbliži TRK dizajnu u smislu ciklistike i udobnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Mart 7, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mali_lala je napisao: Kome se motoru prikloniti? SVT650X ili SRT700X? Čas mi jedan miliji, pa onda drugi. Koliko vidim, sve to radi. @Jovan Ristic Ako ne tražim suviše, šta bi bio tvoj konačni sud? Oba su odlična. Na 700X bolja zaštita od vetra i nekako ima više mesta na njemu. Tačno ni sam ne bih znao za koji od ta dva da se odlučim. Znam da ti nisam nikako pomogao ovih odgovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_lala 5 Napisano Mart 8, 2024 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio mp3 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Hvala na odgovoru-savetu. Još samo jedno pitanje i neću više. Da li ti nedostaje centralni štender na SVT-u? Znajući sebe, čini mi se da bi bilo "pao u mestu", ali više puta. @Jovan Ristic U svakom slučaju hvala na odgovoru. Pomogao si, kako nisi! Lakše je kada vidiš da se iskusniji od tebe takodje dvoume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Mart 8, 2024 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 700 x je bolji za duža putovanja udvoje, a 650 je malo kraći i višlji i bolje pliva u krivinama, i ja sam se isto predomišljao oko ova dva modela a cena je oko 500 e razlike, tako da to i nije baš bitan razlog. Servisa ima nekoliko u srbiji misli dovoljno za servis. Razlog što sam kupio kineza je taj što nisam nikad bio zadovoljan sa japancima, a pogotovo sa evropljanima. Sve to radi i ide, al uvek nešto i zakaže. Ništa nije savršeno. Servisi na japancima su retki i jeftini za razliku od bmw, ktm i sl.... Verujem da su kinezi sad u fazi koreanaca od pre 10 tak godina, a za 5-10 godina će biti potpuno izjednačeni sa svim brendovima Al ajde da pređemo 50 000km i da prodje nekoliko godina pa da onda diskutujemo. Ono što je bitno da ima rezervnih delova na tržištu, a po rečima uvoznika, ima i više nego za japance...tako da... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_lala je napisao: @mick Hvala na odgovoru-savetu. Još samo jedno pitanje i neću više. Da li ti nedostaje centralni štender na SVT-u? Znajući sebe, čini mi se da bi bilo "pao u mestu", ali više puta. Centralni stender je sjajna stvar ali ja ga konkretno koristim isključivo u garaži tokom zime kad se motor ne vozi. Gotovo nikad nisam koristio centralni u sezoni. Da lepo je imati ga ali nije od presudnog značaja...na kraju krajeva imamo dosta rešenja za centralni od padock stendera pa sve do dodatne sklapajuće nožice ako je baš potrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Mart 8, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Koristio samo kada perem lanac, i to kod onih kod kojih sam ga imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 341 Napisano Mart 8, 2024 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da prioriteti zavise i on mesta gde zivis i drugih usputnih stvari... Meni je centralni stender "must have".Sent from my CPH2305 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Mart 8, 2024 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Inače, kad već pričamo o jeftinijim motorima, od juče u lidlu je opet akcija moto opreme. Ja kupio aktivni veš, skroz dobar, podkapa je po meni odlična, a pojas poprilično sranje. Ali kaciga flip up skroz ok, imali su u prošloj ponudi kacigu flip up crevit i ja je probao i teško je sranje, ali ova je po meni odlična, probao mehanizam, sunčane naočare i sl...i po meni za 9000 dindži, više nego dobra... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene pojas evo četvrta sezona...drugi je u rezervi. Zimske rukavice četvrta sezona nikakav problem...potkape treća sezona kao i prvog dana, aktivni veš treća sezona. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Mart 8, 2024 (promenjeno) Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo grejač za vrat. Potkape imam od ranije. Sad nisam uzeo potkapu zato sto mi je pedebeo onaj shav po sredini i to kad skineš ostane crta preko pola glave Promenio Mart 8, 2024 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1326 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 871 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @bopkHahah upravo to, potkapa odlična ali zbog tog šava kad skinem kacigu imam žig na čelu narednih 4 sata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam, ispod 7000 ima i Voge 525 DSX...Zanimljivo štivo za pregledati...Samo kažem...Sent from Xiaomi 13T PRO using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Mart 8, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali: - Slabiji 28ks - 15Nm manje obrtnog momenta + 30kg laksi - Manji diskovi i Nissin kocnice - Generalno manji motor po dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Mart 9, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas imao priliku zagledati motor, i zaista sam oduševljen. Jedno pitanje imam: kada sam seo (105 kg), i u mestu "cupkao" na motoru, delovao mi je jako mekano. Kakvo je ogibljenje, kako se ponaša sve to u vožnji, pošto nisam probao motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ironhorse je napisao: Danas imao priliku zagledati motor, i zaista sam oduševljen. Jedno pitanje imam: kada sam seo (105 kg), i u mestu "cupkao" na motoru, delovao mi je jako mekano. Kakvo je ogibljenje, kako se ponaša sve to u vožnji, pošto nisam probao motor? Ne znam šta podrazumevaš pod ''mekanim'' ali motor ima tvrđe ogibljenje. To cupkanje u mestu ne znači ništa jer ceo sistem ogibljenja funkcioniše kad se motor kreće a ne kad stoji. U vožnji je prilično utegnut i lagan je za vožnju,imašpar stranica nazad koplet iskustva nas koji smo kupili motor i test vozača...opet moraš probati motor kako bi procenio. Meni je recimo tvrđi u vožnji ali se zato vozi kao strela, fino se obara, brzo se vraća u početnu poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1885 Napisano Mart 9, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: Ne znam šta podrazumevaš pod ''mekanim'' ali motor ima tvrđe ogibljenje. To cupkanje u mestu ne znači ništa jer ceo sistem ogibljenja funkcioniše kad se motor kreće a ne kad stoji. U vožnji je prilično utegnut i lagan je za vožnju,imašpar stranica nazad koplet iskustva nas koji smo kupili motor i test vozača...opet moraš probati motor kako bi procenio. Meni je recimo tvrđi u vožnji ali se zato vozi kao strela, fino se obara, brzo se vraća u početnu poziciju. Pa podrazumevam to da sam stekao utisak da su neki drugi motori tvrđi a ovaj suprotno od toga. Kad na jednom proizvodu kao što je T7 mnogi nisu zadovoljni pa menjaju opruge ili čak ceo zadnji amortizer, zašto ne bi bilo logično pitati se kakvo li je ogibljenje ovde,pomislih. Ništa dalje od toga, kao što rekoh motor nisam vozio, pa zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 94 Napisano Mart 9, 2024 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Videh jutros jednog SVT-a na ulazu u Rumu. Ne znam da li je neko sa foruma ali motor je toliko prepoznatljiv. Iz daljine sam odmah znao da se radi o svt Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Mart 9, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva voznja, sve je super samo vizir da je vislji. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Mart 9, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Mart 9, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Koliko si visok? 180cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ironhorse je napisao: Pa podrazumevam to da sam stekao utisak da su neki drugi motori tvrđi a ovaj suprotno od toga. Kad na jednom proizvodu kao što je T7 mnogi nisu zadovoljni pa menjaju opruge ili čak ceo zadnji amortizer, zašto ne bi bilo logično pitati se kakvo li je ogibljenje ovde,pomislih. Ništa dalje od toga, kao što rekoh motor nisam vozio, pa zato pitam. Ne znam oko T7 nisam ga vozio ali u odnosu na ono sto sam vozio i šta sam probao mogu reći da je dosta tvrde vešanje. Ja ću svakako probati da malo podesim pa ću videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17163 Napisano Mart 9, 2024 Integrisan, 5045 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Srki1234 said: 180cm Ja sam 183. Da mozda je sediste moglo biti vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki1234 70 Napisano Mart 9, 2024 U prolazu, 56 postova Lokacija: Surčin Motocikl: QJ SVT 650 X 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Ja sam 183. Da mozda je sediste moglo biti vise. Mislim da bi nastavak na viziru resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3259 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Srki1234 je napisao: Mislim da bi nastavak na viziru resio problem. Ne bi… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...