srbac 2379 Napisano Maj 4 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U 55 ne staju dve kacige, ali je veliki ipak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je, da kazem, zvanicni uvoznik ovih kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je Moto Bike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 311 Napisano Maj 13 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio kod njih. Ima ih i dd moto koliko sam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Maj 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan DD Moto uzima LS2 kacige od Moto Bike sigurno, tako da je verovatno isto i sa koferima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli koferi, danas me zvali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan A ja u međuvremenu uzeo Maxiu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Jun 6 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan DD moto je u pitanju, imaju sve boje i veličine na stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Avgust 15 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kolege,Za LS2 kofer / 55 litara koji je najbolji naslon za suvozača kupitiUnapred hvala!Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 11 Napisano Avgust 31 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo jesenas crni od 65l, dve enduro kacige ne staju na zalost i pored te litraze, cak i jedna enduro i jedna obicno ne mogu da stanu zbog kacketa i oblika, doduse LS2 enduro kaciga je bas velika, mada razmisljam i o zameni te kacige jer mi duzi put pokazao da mozda nije za moju glavu ipak i pored svih ostalih kvaliteta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimi83 11 Napisano Septembar 1 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, ako neko nadje naslon za LS2 kofere neka pise ovde gde ih ima jer bi zeni znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1200 Napisano Septembar 5 Zainteresovan, 772 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh prvo 55L, delovao mi je glomazno pa sam vratio i uzeo ipak 45L. Lepse mi deluje manji kofer na motoru. Imao sam na proslom motoru Givi Trekker 65L, ko šifonjer. LS2 za te novce, odlican. Videcemo da l ce takav i ostati eksploatacijom... Nadam se da ce 45L top case + 30L rol torba i ranac biti dovoljno za neke ekskurzije od po par dana... Dogodine tek planiram bocne kofere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krcelic1977 5 Napisano Septembar 8 U prolazu, 1 post Lokacija: subotica Motocikl: V-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Od skoro sam vlasnik v-stroma 650 (dva meseca) i uzeo sam alu kofer ls2 od 55l,pa cisto da vidite kako izgleda na motoru. Ja sam licno prezadovoljan i izgledom i kvalitetom. Placen 26000 u NS 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 13 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juče montirao od 45lVagao dugo između 55 i 45 i 5x montirao i jedan i drugi iako mi je nepraktičniji odlučio se za manji jer mi nekako lepše čuči na mom motociklu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 3 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi lakše uz ovaj forum kad shvatim da nisam jedini bolesnik koji je hteo manji kofer...čak mi je i ovaj do 45L prevelik na motoru i malo mi žao što nisam uzeo 39L. Btw umislio sam da je lakše da ugradim graničnike sa ovim zatezačima za navlaku za dasku za peglanje...možda nekom bude zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Octobar 3 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je za utehu, ja mislim da je i 39 previše 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Octobar 3 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Recite mi koju utešnu reč za moj regal od 65l za koji mislim da je tamanica? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 29 Napisano Octobar 3 U prolazu, 65 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da je dobro zavaren nosač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Octobar 6 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan 65L je skroz po meri, posebno ako ne putujes sam Promenio Octobar 6 član Stefan-K1200R 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15466 Napisano Octobar 6 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Stefan-K1200R rekao bih da smeta pri otvaranju bocnih kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Octobar 6 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear smeta na zalost. Bilo je ok dok nisam stavio ove Givi kantice, do tad sam mogao da otvorim kofer preko zadnje bravice, uz neko minimalno pomeranje poklopca na stranu. Medjutim posle toga to vise nije bio slucaj pa smo na zadnja dva putovanja bukvalni skidali kofer da izvadimo torbe. Iz tog razloga sam vratio fabricki.... Sad trazim ona prosirenja za bocne kofere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15466 Napisano Octobar 7 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Stefan-K1200R tako sam i pretpostavio, ali rekoh ajde da priupitam. Moj gornji kofer je Đivi Treker 42. Izbor je pao na njega jer je veći od fabričkog, a ima dimenzije koje dozvoljavaju nesmetano otvaranje bočnih OEM kofera. Iako ima još malo "lufta" sa obe strane, mislim da je Treker 42 najveći kofer koji ne ometa otvaranje bočnih OEM. A možda i grešim? Zato sam i počeo da se interesujem za asortiman LS2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-K1200R 109 Napisano Octobar 7 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS, R1200RT, K1200R,F650ST Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Mislim da ne bi trebao da stavljas veci od toga. Ovaj od 65L se i te kako oseti na motor i to prazan. Sam po sebi je tezak, a nalazi se poprilicno visoko i skroz pozadi.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 135 Napisano Octobar 8 U prolazu, 80 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam 55l je najveći koji možeš staviti na GSA a da se bočni koferi mogu nesmetano otvoriti. Ja sam se opredelio za jedno jeftino rešenje - kako kažu slika govori više od hiljadu reči : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15466 Napisano Octobar 8 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Od Đivija sam probao Treker Alaska 44, dakle samo za 2 litre veći od mog kofera i smeta, bočni OEM ne mogu u potpunosti da se otvore od njega. Sa LS2 nemam nikakva iskustva. A za te trake znam, imam ih. Osim za lakše nošenje samih kofera, koristim ih i kada krenem na kampovanje, tada nosim nešto više opreme. Nije mi problem da se popakujem ma gde god da krenem. Želja mi je jedino da imam gornji kofer koji je za nijansu veći, najviše zbog situacija i vožnji u kojima ne nosim bočne kofere. A opet, nešto mi je glupo da kupujem još jedan kofer koji je dosta veći i koga ću samo da koristim kada nemam bočne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...