srbac 2418 Napisano Utorak u 08:07 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam ja izmerio Ls2 55 kao Spoljna mera, širina 47,2 visina 32,5 dužina 34,2. To mu 52,2 litra, ako se odbiju kosine i debljina kofera, bude oko 51 litra a zove se 55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Utorak u 08:14 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 55L je kutija u kojoj dobiješ kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6353 Napisano Utorak u 08:28 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Spanija je juznije, samim tim je i toplije, a svi znamo da se na toploti tela šire. Dok je stigao u Srbiju on se ohladio i skupio i tu je nestalo tih par litara. Sam cu izaci…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Utorak u 09:09 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan ne bacaj pare...univerzalni su sasvim ok i nema nikakvih problema sa njima. @TAZZ neka elaborira...LS2 univerzální su prešli oko 9000km bez da su šušnuli na VOGE noge 900DSX... Ja prezadovoljan.Oko 100 eura su bili mislim.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Utorak u 10:38 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, srbac said: Ovako sam ja izmerio Ls2 55 kao Spoljna mera, širina 47,2 visina 32,5 dužina 34,2. To mu 52,2 litra, ako se odbiju kosine i debljina kofera, bude oko 51 litra a zove se 55 Bas si optimistican Zavuci metar unutra i premeri hahaha. Salu na stranu. Ja na motoru imam taj neki BMW vario kofer koji po unutrasnjim merama ima deklarisanih maksimalnih 35 litara. Dakle oni naprave kako su deklarisali. LS2 na drugu ruku sto nam kaze @Skittles ima i coskove tako da onih 42 litra unutrasnje mere smanjis za coskove i dobijes realnih 40L. Da se razumemo ono sto sam istrazio koferi poput GIVI, Kappa i SHAD stvarno stavljaju iskomuniciranu zapreminu u praksu ne samo u marketing. Sto se tice kvaliteta samo LS2 kofera nemam reci zamerke nakon sto sam imao makar 6 kofera u zadnjih 15 godina raznih marki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...