Vicent 34 Napisano Mart 10 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je tema Preporuka za gume i gde ih kupiti u Srbiji, trenutno je Dunlop program na jako lepom popustu u DUM servisu. Set Qualifier Core me je izasao 26.000 rsd. Obe gume su DOT3725 Ja sam naleteo na njih na KP, bice ih sada i na sajmu. Ko je iz Beograda ugradnja je 8.000 rsd. Znam da su za Dunlop misljenja podeljena, ja sam trenutno prezadovoljan. Videcemo kako ce se pokazati na kisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 8000 din?! Stvarno smo otišli u k.......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7518 Napisano Mart 11 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Takvo vreme tek dolazi izgleda. Kancelarijske poslove će sve više-manje da zameni AI, al će zato zanatlije da se opare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 11 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vicent je napisao: Posto je tema Preporuka za gume i gde ih kupiti u Srbiji, trenutno je Dunlop program na jako lepom popustu u DUM servisu. Set Qualifier Core me je izasao 26.000 rsd. Obe gume su DOT3725 Ja sam naleteo na njih na KP, bice ih sada i na sajmu. Ko je iz Beograda ugradnja je 8.000 rsd. Znam da su za Dunlop misljenja podeljena, ja sam trenutno prezadovoljan. Videcemo kako ce se pokazati na kisi. U DUM ne ides nikad da ti rade ista na motoru, sve da oni tebi placaju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2482 Napisano Mart 11 (promenjeno) Drug član, 1678 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Baš šarolike cene. Neša mi reče da su u Baki.doo 750 din po točku. Kod Gagija u Balosavi 1.500 po točku. Doduše bili su skinuti točkovi. Promenio Mart 11 član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 34 Napisano Mart 11 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Darko Mihajlovic said: U DUM ne ides nikad da ti rade ista na motoru, sve da oni tebi placaju ... Ovo mi je drugi put da menjam kod njih gume, nemam zamerki. Tockovi su dobro balansirani, felne i gume nisu oštećeni pri montiranju. Sve je vraćeno što se kaže kako je i bilo. Oterao motor (znaci nisam skidao tockove jer nemam uslove za to), seo lepo popio kafu dok nije momak zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 138 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, jel su ti bar kafu platili ili si i to morao platiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10846 Napisano Mart 11 Ne silazi, 2846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Vicent je napisao: Ovo mi je drugi put da menjam kod njih gume, nemam zamerki. Tockovi su dobro balansirani, felne i gume nisu oštećeni pri montiranju. Sve je vraćeno što se kaže kako je i bilo. Oterao motor (znaci nisam skidao tockove jer nemam uslove za to), seo lepo popio kafu dok nije momak zavrsio. Ja sam otisao sa vfr 1200 , mono viljusku su gledali 35 min, kao da je spejsatl.. dizalica nista ...jedva skinuo , ostetio , ogulio . A @ProMaster je cak bio uporan i dva puta isao , i dva puta zazalio ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16466 Napisano Mart 11 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da će biti razlike u ceni, raspon je od 3.000 do 8.000 za obe gume. E sad, ako sami skinete točkove, a nemate centralni štender, treba pomoćni, znači da imate i auto da ih odnesete, pa posle montaža, traži kilo ključ, dal je lanac dobro zategnut itd... Ko nije vičan da sam skida i montira, plaća sve i to je o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Mart 11 Integrisan, 8768 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj Blažo. Ne zarađuje se lako danas 8000 dinara. Iako ne vrede ništa, teško se zarađuje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2490 Napisano Mart 11 Никад не једи жути снег!, 1049 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Претераше га баш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16466 Napisano Mart 12 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre ma ne zezam, razgovaramo se, naglas ! Ja sam dao prošle godine 4.000 za oba točka. Ja skinuo, odneo na demontažu i balansiranje (ovo sam mogao i sam, sa priručnom), sam vratio nazad. I to mi je puno, ali nemam gde da je odlepim a da ne oštetim felnu. Ali neko ko stvarno ne zna, ili nema vremena, ili jednostavno neće da se zeza sa tim, mora da plati. 8.000 je baš jaka cena, evo kolega je isto to platio 6.000 u Bgd-u. Ne opravdavam, ali tako je... I da, pisao sam već, kada sam drugaru menjao zadnju gumu na Vulkanu, odneo u komšiluk kod vulkanizera, žičana felna sa unutrašnjom gumom, nije hteo da mi naplati ! Kaže, ja volim bajkere, i pomažem kad god mogu. Jedva sam mu gurnuo pare u džep, da ga barem častim. Ne radi više, jbga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3490 Napisano Mart 12 Drug član, 1099 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan То је замјена гума, колику год филозофију ми направили око тога, то је и даље замјена гума..Ма ово је срамота.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2539 Napisano Mart 12 Drug član, 577 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li taj vulkanizer koji uzme 6-8000 uopšte, recimo, koristi kilo ključ i na koji momenat zateže osovine. Da li ima servisno uputstvo za svaki model motora i kako određuje tj podešava zategnutost lanca, opet po servisnom uputstvu za svaki model Ako sve to tako odrađuje onda je cena skoro pa korektna. Ako?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4975 Napisano Mart 12 (promenjeno) motoras, 2652 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan 8000 za montažu guma? Svašta! Promenio Mart 12 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2482 Napisano Mart 12 Drug član, 1678 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan .....i za balansiranje ☝ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 632 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan I gde nositi na zamenu guma i balansiranje, Avalska strana Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17938 Napisano Mart 12 Integrisan, 8768 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dođi kod nas u Smederevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8451 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod drugara ovde kod mene rece 4k, kod Olivera na Nbg 6k, na Hipodromu 8k, e sad ne znam koliko je manje kad doneses tockove, mislim da je @Blaza rekao da ima neki u Rakovici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 955 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je to skroz ok cena. Ja sam platio prošle godine u šapcu 5000 za dva točka, a ove u BG 6000 za dva točka. Ima tu posla oko sat i po vremena, nije baš da se radi za 10 min. Demontaža, balansiranje i montaža. Šta god radiš na motoru a da zahteva taj neki posao od sat i po, 2, koštaće 50e za ruke ... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3291 Napisano Mart 12 (promenjeno) Andragog, 5834 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Oliver uvek koristi moment ključ i nijedan šraf ne zavija bez bakarne paste. Povremeno sam mu pomagao, kada je imao gužvu. Dosta ljudi mu donosi skinute točkove, tada uradi jeftinije i često prihvati da odmah uradi. Promenio Mart 13 član srbac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8451 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jes, video sam da maze i steže kilo ključem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 955 Napisano Mart 12 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam generalno prezadovoljan kako Oliver pristupa poslu, a printom mi prija i kao čovek. Uvek kvalitetno popričam sa njim, i plus nešto i naučim.U mom ličnom slučaju, bitnije je poverenje u majstora od cene.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8451 Napisano Mart 12 Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da popricas kad ga prvom ubacis u kafanu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16466 Napisano Mart 12 Integrisan, 3383 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @VPetar Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ja sam ovde radio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...