travelman 14037 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, X8 Vračar je napisao: Džabe trošiš internet. G2 najbolji auto. Dzabe trosis tastaturu, kakav G2 eventualno mozda G1. Pa švabo da zna da napravi tehniku ne bi izgubio u sva 3 svecka rata. A gle SILA SA ISTOKA .... .... Direktno sa prve linije fronta dosao u bracke krajeve, na redovno odsustvo a onda se vraca da nastavi tamo gde je stao. Sve do berlina i londona nece da ga gasi. Samo pun gas ... Pitaj starije da ti objasne kako ide ... .... Da je dosao na prikolici do ralje i topole a onda 30 km do bg sam, nije. Dosao je na tockovima odande pa sve dovde. Bredli i ostali se slepaju na prikolici a ovaj samo gassss. Od opreme samo dopunski kanister da ga ne gasi danima. .... ... Videli ti negde kamen ispod nekog tocka ko oni mercovi sto ga stavljaju na nizbrdici. Jok, tovariš moj .... Rucna, nema elektricno gomance ... .... Ebe se njemu sta ce da kaze komsiluk .... .... Imali vozzi paket .... Ima ima, kaze vozi se gde god pozeli ... .... I tako, dace bod da i ja jednog dana budem kao on. Kad porastem bicu LADA ... 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15624 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Džim Džarmuš je napisao: Jel može zamena? Tvoj auto? Jel na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2560 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ne i ja sam pitao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da je dosao na prikolici do ralje i topole a onda 30 km do bg sam, nije. Dosao je na tockovima odande pa sve dovde.Ko šta ima, sa time beži. Bežali su i traktorima, tako da me ovo uopšte ne čudi. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, X8 Vračar je napisao: Ko šta ima, sa time beži. Bežali su i traktorima, tako da me ovo uopšte ne čudi Zasto je tebi i takvima kao sto si ti bezanija prva misao .... Nije ti mirna savest ili .... Istorija je pokazala da su pobegulje obicno oni sa klimom, automackim menjacem i elektricnom parkirnom. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Polazim od proste činjenice da niko normalan ne bi ono vozio, a da ga muka nije naterala. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Jul 25, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dete iz epruvete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7925 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta trućkanja...'ajmo, šerujte link da pomognemo malcu da zavalja stojdzu, pa da može da se ponovi u nešto mladje...bez elektro ručne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2918 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Zastava grupa na fb pa nek kaci i tamo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4405 Napisano Jul 25, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, travelman je napisao: Dzabe trosis tastaturu, kakav G2 eventualno mozda G1. Pa švabo da zna da napravi tehniku ne bi izgubio u sva 3 svecka rata. A gle SILA SA ISTOKA .... .... Direktno sa prve linije fronta dosao u bracke krajeve, na redovno odsustvo a onda se vraca da nastavi tamo gde je stao. Sve do berlina i londona nece da ga gasi. Samo pun gas ... Pitaj starije da ti objasne kako ide ... .... Da je dosao na prikolici do ralje i topole a onda 30 km do bg sam, nije. Dosao je na tockovima odande pa sve dovde. Bredli i ostali se slepaju na prikolici a ovaj samo gassss. Od opreme samo dopunski kanister da ga ne gasi danima. .... ... Videli ti negde kamen ispod nekog tocka ko oni mercovi sto ga stavljaju na nizbrdici. Jok, tovariš moj .... Rucna, nema elektricno gomance ... .... Ebe se njemu sta ce da kaze komsiluk .... .... Imali vozzi paket .... Ima ima, kaze vozi se gde god pozeli ... .... I tako, dace bod da i ja jednog dana budem kao on. Kad porastem bicu LADA ... Jos koriste zapadu tehniku od pre 50-60 godina? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ko šta ima, sa time beži. Bežali su i traktorima, tako da me ovo uopšte ne čudi. U jbt, ovo baš nisko.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Moja greška.Krenuo na Mille Miglia. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Polazim od proste činjenice da niko normalan ne bi ono vozio, a da ga muka nije naterala. Pre 1 sat, the_doctor je napisao: Dosta trućkanja... Vazi ... Aj da vidimo koga je muka naterala pa ce da kupi stojdzu jer nema za bolje .... Promenio Jul 25, 2023 član travelman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1597 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stojdza ce za koju godinu kao i jugo vredeti 1000 i 2000 evra. Nema ih vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Jul 25, 2023 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki auto je bolji od javnog prevoza. Pa bila to i Zastava. Imaš auto kakav god i slobodan si. Eee da sam ja kao klinac imao Keca. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9805 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1026 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, travelman said: Pa švabo da zna da napravi tehniku ne bi izgubio u sva 3 svecka rata. A gle SILA SA ISTOKA .... "SILA SA ISTOKA" je tolika tehnološka sila bila da su im Italijani morali objasniti i pokazati kako da naprave auto. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 26, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Interceptor BP je napisao: "SILA SA ISTOKA" je tolika tehnološka sila bila da su im Italijani morali objasniti i pokazati kako da naprave auto. Prva druga kuplung treća, ruski ti je menjač sila. Aj ti na alfi tako izmenjaj ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7925 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 829 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ode! Lock. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3068 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Like Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4025 Napisano Avgust 2, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vidi lepo je to, staro, vintage, toplo oko srca i mos...a al brate pretera sa tim. Volem i ja staro al ne mogu da kazem - to su auti ovo je sranje. Zadnjih tri auta nova 150hkm samo redovni servisi, nista rdja, letve, zglobovi, kugle... Udobnije, sigurnije i lakse. E sad hvaliti sebkako si ga razbucao prednjim coskom i kako ces se monetizovati je mnogo degutantno. I ako hoces dao bih 3 G1 kabria za jednu 2002 ili 320 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 3, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, vex je napisao: Vidi lepo je to, staro, vintage, toplo oko srca i mos...a al brate pretera sa tim. Volem i ja staro al ne mogu da kazem - to su auti ovo je sranje. Zadnjih tri auta nova 150hkm samo redovni servisi, nista rdja, letve, zglobovi, kugle... Udobnije, sigurnije i lakse. E sad hvaliti sebkako si ga razbucao prednjim coskom i kako ces se monetizovati je mnogo degutantno. I ako hoces dao bih 3 G1 kabria za jednu 2002 ili 320 Meni pricas .... Vidi, do nove godine samo citam forum jer mi palamudjenje trenutno ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo. Jurim veci stan i veci auto za 4.klinče koje ce uskoro doneti roda tako da sve sto sto zelis da me pitas i kazes slobodno zapisuj na papir kao podsetnik a onda se na zimu kad sve ovo prodje ganjamo isto kao i do sada ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Patak je dobio zajebanu konkurenciju 2 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 3, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skyrunner je napisao: Patak je dobio zajebanu konkurenciju Bravo ... priznajem da si me ismejao i sad mi se svi smeju. Pocrveneo sam. Porasle mi magarece usi ko u crtanom filmu. Sad budi dobar, ako hoces .... Stan od 70m2 bi da menjam za stan od 110m2, oba stana su pravno čista i kupljena na kredit. Vlasnik veceg nema za kredit, menjao bi za manji uz doplatu. Postojili mogucnost da se krediti pravno zarotiraju i njemu se isplati samo razlika u kvadratima ili mora ovaj stan da se proda pa izmiri kredit a onda kupi drugi veci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Avgust 3, 2023 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik veceg doplacuje manjem? Imam ja jedan od 65, prihvatam taj od 110 bez doplate . Sve sam pogresno shvatio.. Citao ponovo pa ukapirao da se ipak njemu doplacuje. Nista onda. Promenio Avgust 3, 2023 član zlatkojov Edit 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 3, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, zlatkojov je napisao: Vlasnik veceg doplacuje manjem? Imam ja jedan od 65, prihvatam taj od 110 Ti zajebo i mene i patka skupa u trolovanju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...