ediszejd 34 Napisano Decembar 28, 2023 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DaliborBP je napisao: Ne diraj nista,nego 'garancija' nek resava. Posle kad skontaju da si otvarao kljuc ima da se za sve, ne daj Boze nepravilnosti,hvataju da je kljuc otvaran. Zvuci smesno,ali vrlo moguce. Prepusti njima resavanje tih problema,ti budi gospodin kupac. Cestitke na novoj masini,lepo izgleda. U pravu si, tako ću i uraditi. Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i njima je to bitno kao povratna informacija za proizvođača ,kako bi ispravili nedostatke u budućoj produkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Decembar 29, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Vujke sta znam, svasta se desava i uglavnom ona sitna slova koja niko ne cita dodju na 'naplatu' i gubimo garanciju zbog nicega. Sto se mene tice 100% si upravu. Kako za menjanje guma,tako i za jos neke stvari,ali ajde... Sto se kaze 'djavo ne spava.' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Decembar 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da se izgubi garancija na motor ako se menjaju baterije u privesku Aj da ne budemo preparanoični. U najgorem slučaju, ako fizički oštetiš ključ, morao bi da ga sam kupiš. Edit: mada, razumem i paranoju. Sećam se, pre x godina kad sam radio u servisu računara, crkavali su Maxtor hard diskovi na način da im izgori čip na štampanoj ploči, lepo se vidi mali krater odozdo. I dobavljač to nije priznavao za reklamaciju, uz obrazloženje - fizičko oštećenje. Kupci su hteli da me pojedu. Em izgube podatke, em im se ne priznaje garancija... muka. Promenio Decembar 29, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Decembar 29, 2023 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Vujke1 pa da, sa neke realne strane, uvek su skup;ji kada dodju a posle im snize cenu za 300e...sto mene malo, iskreno kopka jer kao da sa prvom cenom neopravdavaju kvalitet i td...jedna ista stvar posle 3 meseca 300e jeftinije, al ajde ok...marketing. Molim te mi reci da li imas na displeju indikaciju za oboreno svetlo (ne mislim na ono po difoltu kada je upaljen)? meni se ne pojavljuje, samo plava lampica kada je dugacko...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 189 Napisano Decembar 30, 2023 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @CuleBG Nemam, ne postoji ta lampica na tabli... Znas da ti rade kad sijaju komande kao nova godina, ja se time rukovodim ako nisam siguran mada i palim svetla cim krenem svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je Zontes Grcka objavio nove, nize cene. 350e je sada jeftiniji 300 evra, tako da realno mozemo da se nadamo da ce se slicno desiti i kod nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo bas lepo..taman da onda kofer stavim ''dzabe'' za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Decembar 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @sgolub jedna molba, ako uvažiš. Kad već daješ informacije, paste-uj referencu odakle je potekla. Neki link, izvor, to nije teško staviti. Promenio Decembar 31, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 82 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, nikmih said: To bi bilo bas lepo..taman da onda kofer stavim ''dzabe'' za te pare 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Decembar 31, 2023 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: @sgolub jedna molba, ako uvažiš. Kad već daješ informacije, paste-uj referencu odakle je potekla. Neki link, izvor, to nije teško staviti. Naravno, evo aktuelnog linka E350 ABS/TCS – ZONTES ZONTES.GR https://zontes.gr/model/e350/ Do juce je stajala cena 5595 evra. Tolliko su pojeftinili skoro svi modeli Promenio Decembar 31, 2023 član sgolub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Decembar 31, 2023 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Grci često imaju sezonske akcije, koje se ne reflektuju kod nas. Kymco XTown je sad recimo 4.495€ Ali samo nek spuštaju cene, podržavamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Decembar 31, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, kabac je napisao: jel moguce da vecina ljudi ove bocne kofere montira i vozi kontra? Ko zna koja slika,video na koji sam to primetio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga u oglasima jedan polovan sa bas malom kilometrazom i visokom cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Januar 8 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Garant onaj sto sam spominjao...ali nece to da ode ni za 4290e a ne 5290.. bas je mnogo..ok registracija i mali servis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zato sto je jedini na prodaju pa nema konkurenciju kada dodje nova garnitura opasce mu cena u koliko neko ne ispregovara bolju cenu...mozda se vlasnik odlucio za kupovinu nekog od 500cc sto nije losa ideja... kako god, nek je srecno i prodavcu i buducem kupcu, nece se pokajati 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Januar 8 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedini problem kod takve kupovine sto ne znam kako je predhodni vlasnik pazio taj agregat. Tih prvih 1000 km.. kada se jos motor razradjuje, da li ga je grejao ili samo pali i pun gas Onda dodas jos 200e i kupis iz radnje novo novo i miran si. ( valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, CuleBG je napisao: Mozda zato sto je jedini na prodaju pa nema konkurenciju kada dodje nova garnitura opasce mu cena u koliko neko ne ispregovara bolju cenu...mozda se vlasnik odlucio za kupovinu nekog od 500cc sto nije losa ideja... kako god, nek je srecno i prodavcu i buducem kupcu, nece se pokajati pa iskreno i ja bih ovako postavio imajući u vidu fluo nalepnice na koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih pa to je sada pitanje za svakoga ko prodaje polovan motor, presao on 1000km ili 20 000km, kako ga je razradio. Verujem da mu nista ne fali @Mugos nisam siguran da ovaj model o kojem pricamo ima kofer a jos nalepnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Januar 8 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan zeznuh citat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 9 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Mugos je napisao: pa iskreno i ja bih ovako postavio imajući u vidu fluo nalepnice na koferu. U konkretnom slucaju...da... Pritom i vizuelno podize rep skutera... Okrenuti na drugu stranu bi "spustili dupe".. Inace moje misljenje je da ovi koferi konkretno nemaju pravu stranu za montazu.. Promenio Januar 9 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokss 10 Napisano Januar 9 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupuješ bočne kofere uvek imaju oznaku da li su levi ili desni.Uvek ide niži deo -klinasti napred zbog otpora vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 9 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da to vazi za sve bocne kofere? Kod nekih modela je ocigledno, ali mislim da ima onih kod kojih nije definisano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od Zontasa (350E) stavio kofer i ako jeste, da li trucka i lupka posle nekog vremena? Mislim da je, bar po mom znanju, samo SHAD opcija za ugradnju. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12505 Napisano Januar 10 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi koferi to rade jer nisu kruto vezani. Da jesu to bi od vibracija popucalo. Uzmi šta ti se sviđa i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...