Jump to content

Moto Zajednica

nikmih

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nikmih

  • Rođendan 31.05.1982.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd - Zemun
  • Motocikl
    Zontes 350E

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nikmih's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

111

Reputacija u zajednici

  1. E video sam neki dan jednog ovakvog na skretanju ka Bezanijskom groblju, uredno smo mahnuli jedan drugome
  2. Evo ja skoro na 4000km.. sve ja kao i prvog dana, nekad se desi da nece ona fora da radi da otvorim sediste kada motor radi ( dva puta brzo kliknete taster seat )
  3. Koliko je u Spaniji E350 pa da znamo koliko ce biti kod nas 501 ?
  4. Hvala @Vujke1 sa ovaj šraf koji ide u volan, napokon stavio držač i sad je ovo tip top
  5. Eh.. pa nije bas 0.05L Na kolima mi je od min do max cela litra. Ovde kontam da je 0.3-0.4 L mooozda
  6. Nije preko max ... na sredini je
  7. Sve sam razumeo Neego, ko sipa ulje prvi put u motor ? Fabrika ili momci u Autoprometu ? Pre prvog servisa nivo ulja mi je bio na max, a posle prvog servisa je na pola. Da li su namerno tako ostavili ili ja nesto ne znam. Zvacu ih sutra da proverim, ali zanima me vase misljenje, znam da ima ovde strucnih.
  8. Pa bukvalno nisam pipnuo nista na gumama, kako sam ga uzeo, tako stoji, i jos ovi kao proveravali na servisu i pritisak, sve ok.. spusticu za 0.2bara.. da budu malo mekse.. ide toplije vreme, samo ce da raste pritisak. Odradio sam jednom tu kalibraciju mislim, kliktao nesto, pa je vrtelo vrtelo, i kao uspesno nesto uradjeno.
  9. Onda je mozda do bara Upozori kad predje 3bara. Mada ona skala za temp je bila visoko.. ne znam na kojem stepenu je crveni deo, ali ova 43stepena je bilo pri vrhu te skale. Potrosnja je bila 3.8L Nas dvoje, 60-80 km/h ... tu i tamo stotkica, i malo zustrije u obilasku kola.. Sve u svemu.. ja prezadovoljan.Ima snage, lepo se vozi, obara..
  10. Danas sam prvi put vozio 300km u komadu sa suvozacem, i prijavio mi je onaj znakic pneumatik, e sad, da li zato sto je guma bila zadnja zagrejana od opterećenja i dostigla 43 stepena ili zato sto je pritisak prešao 3 bara. Bio je 3.1bar. Obicno je 2.5 napred i 2.7 iza.
  11. Pogresili u uputstvu i u softveru Vrti se to, jedan cilindar, 350cc i 37ks kompresija ko u dizela skoro, žedne hinzle, vape karike za novim uljem na svaki 4000km
  12. Pa sad ispada da nije na 4 nego na svakih 5 hiljada. Ispada da su se kinezi zeznuli za dve hiljade km, sto mi je malo sumnjivo. 3 pa 5...
  13. Ja sam vise za varijantu, da ostave i ovaj npr. E350, vide za sezonu dve gde su omasili, da isprave, malo zategnu, nekom restajl linijom, da mozemo mi kojima se svidja mnogo model, da vozimo to jos dugo dugo, ili vratimo u salon, pa doplatimo za isti samo novi Ne bi menjao sad ovaj, taman stane stalak za kameru ispod sedista haha
  14. Video sam da je imao neku žutu bocicu kad je odlazio od motora.. cuo sam da ga je upalio, verovatno da povuce filter malo, i digne ulje, pa je dosipao jos do vrha ... sad sam guglao, to je ovo ulje... Bardhal XTC C60 nudi ekskluzivne tehnologije i formulacije. Bardahl napredna tehnologija, zahvaljujući ekskluzivnoj formuli Polar Plus + Fullerene i 4-taktnim motorima motocikla „ad hoc“ dodatku, MCO Tailored Chemistri Sistem, omogućava maksimiziranje efikasnosti motora i prenosa, istovremeno pružajući potpunu zaštitu svim podmazanim mehaničkim delovima...itd.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja