DaliborBP 1228 Napisano Februar 27 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Eto... Super je ta fora sa 2x brzo. Ipak je bolje,nego na klik da otvori ,nekad se moze slucajno stisnuti... Ovako je sigurnije,a funkcionalno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 27 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nikmih je napisao: Kad ono ipak moze. Našao si mu bug izgleda U uputstvu piše: 3. Nakon uključivanja PKE sistema: Ako motor radi u mestu ili tokom vožnje, crveno START dugme „kontakta“ (slika 7), dugme poklopca rezervoara (slika 7) i dugme otključavanja sedišta (slika 7), neće funkcionisati! Poklopac rezervoara i sedište moguće je otvoriti isključivo u stanju mirovanja sa isključenim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 27 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, javlite da li je jos neko isprobao ovo i da li radi i kod vas. Drugar sa Yamahom Tricity odma probao da li moze kod njega, ali cvrc. Ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Februar 27 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti izgleda imaš Windows verziju"dupli klik na folder,za otvaranje" Hakovao si ga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 27 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vala, kolko elektronike i saftvera meću, ne bi me čudilo da se pojave i virusi za motore. Tipa ransomware, ako ne platiš, zaključaju ti sedište 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Predji na IOS nema virusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekko92 4 Napisano Februar 27 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je uspelo posle treceg pokusaja znaci da je to neki "Bug" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 27 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikmih je napisao: Pa da, javlite da li je jos neko isprobao ovo i da li radi i kod vas. Drugar sa Yamahom Tricity odma probao da li moze kod njega, ali cvrc. Ne moze Meni neće, pokušavao sam vise puta ali ne reaguje na moju žalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano Februar 27 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš peč 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 28 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Teraj to kod majstora da ti sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 28 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Mozda treba naci pravi tempo.. ni prebrzo a ni presporo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 28 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih s tim mnogo igrao. Da ne zabaguje skroz, pa ti zaključa sedište ili šta već. Sve je to glup softver, bemujamamu. A i nije neki problem. I meni stoji kaciga i rukavice u sedištu. Izvadim ih, pa onda palim skuter... sve je stvar navike. Bude skroz prirodno već nakon par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 28 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionise na modelu iz 24 godine, moj je 23 neće, dva drugara uzeli pre mesec 24 godinu njima hoće. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Februar 28 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, nikmih je napisao: Pa da, javlite da li je jos neko isprobao ovo i da li radi i kod vas. Drugar sa Yamahom Tricity odma probao da li moze kod njega, ali cvrc. Ne moze Cim si izbacio post odmah sam probao Moze i kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Februar 28 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čuveno, ažuriraju softver, ne ažuriraju uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7093 Napisano Februar 28 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nikmih said: Mozda treba naci pravi tempo.. ni prebrzo a ni presporo I dalje pričamo o motorima ili....? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 90 Napisano Februar 28 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su izmene na modelu 2024: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Mart 1 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa grebemu malter, el je realno da svi samo hvale ovaj motor i da nema mana!? Da preispitam jurnjavu za Forzom? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Mart 1 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ništa ne gubiš,pogotovo što imaju test model za probu,mislim u autoprometu. I za to im svaka čast ,jer većina, ova .......(ugrizću se za jezik)od ovlašćenih distributera (raznih brendova) ovde,NEMA test vozilo,kao da prodaju žvake ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Erorr je napisao: Pa grebemu malter, el je realno da svi samo hvale ovaj motor i da nema mana!? Da preispitam jurnjavu za Forzom? Ima i u Nisu test model Ja za sada nemam stvarno nista da kazem sto nije dobro i sto mi se ne svidja ... Vozio sam Burgmana 400 i Majesty 400 10-ak godina i ovaj je mnogoo bolji od njih po svemu za sada...moje licno misljenje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 1 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Autoprometu na Bezaniji beli i moze da se vozi bez ikakvih natezanja i moljakanja. Promenio Mart 1 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 1 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Erorr je napisao: Da preispitam jurnjavu za Forzom? Ja smatram da je svaki od ovih novih kineza (Zontes 350, Voge SR4, QJ Motor Fort) deleko bolji od Forze, i tu nemaš brige. Al ostaju još uvek ona čuvena pitanja - postprodaja, podrška i servis... Al verujem da će i to biti sve bolje i bolje u vremenu koje je pred nama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Mart 1 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, DarioM je napisao: Vozio sam Burgmana 400 i Majesty 400 10-ak godina i ovaj je mnogoo bolji od njih po svemu za sada Treba biti realan, Zontes je bolji pre svega zato što je nov, plus što je hi-tech Ali ako, zato što je pristupačan cenom, meže ga priuštiti veći broj ljudi. Mnogo je lep osećaj voziti nov novcijat skuter! Svakako lepši nego kad sedneš na neku isluženu mrcinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Mart 1 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno mi je razlika oko 1.400€ u “korist” Forze, za te pare dobijem “samo” SmartCase (što po meni nije loša stvar, baš naprotiv), s druge strane ovde dobijem grejače na ručkama (što mi je ogroman plus jer bih to “mećao” i na Forzu svakako jer se vozim 10-11 meseci)… koje su još bitne razlike? I ne ukopčah tačno koja je razlika između E i D? Samo fizički ili ima i do opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano Mart 1 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, boza_kg je napisao: Treba biti realan, Zontes je bolji pre svega zato što je nov, plus što je hi-tech Ali ako, zato što je pristupačan cenom, meže ga priuštiti veći broj ljudi. Mnogo je lep osećaj voziti nov novcijat skuter! Svakako lepši nego kad sedneš na neku isluženu mrcinu. Realan sam - slazem se sa tobom Majesty i Burgman od 400 kubika su bili 2008 godiste ... Zontes nije bas ni jeftin toliko po meni 5500€ kes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...