Jump to content

Moto Zajednica

Erorr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    45
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Erorr

  • Rođendan 28.01.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    2022 Honda SH125i

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Erorr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

46

Reputacija u zajednici

  1. Kako se kotira IXS brend? Vidim da su im i rukavice i jakne relativno jeftine, često su na sniženju pa se pitam je li to zbog lošeg kvaliteta ili je nešto drugo u pitanju?
  2. ^^ Ako ti treba kao drugi motor tj. Samo za provlačenje po gradu, šti ne pogledaš Hondu SH350? Zato što bi mi bila overkill, 95% vožnje mi je po gradu trenutno i ne znam da li će se to promeniti, a ujedno mi treba i dosta prostora svakodnevno, tako da mi Integra ima smisla jedino sa bočnim koferima, a tu onda gubim funkcionalnost po gradu. Mada još nisam prelomio, kad budem krenuo da definitivno jurim to, pričaćemo u adekvatnoj temi. i onda mi u tu matematiku uleti Zontes, za te moje 15-20-30km dnevno, sa koferčetom (ali ne nindža-kofernjačetom) bi mi definitivno završavao isti posao kao i Forza.
  3. Eh džebajga sad, ako ćemo tom logikom, tako i ja za 5.000 mogu da kupim 2016 Integru (zbog koje sam se i zaljubio u motore) i da uživam u životu
  4. Trenutno mi je razlika oko 1.400€ u “korist” Forze, za te pare dobijem “samo” SmartCase (što po meni nije loša stvar, baš naprotiv), s druge strane ovde dobijem grejače na ručkama (što mi je ogroman plus jer bih to “mećao” i na Forzu svakako jer se vozim 10-11 meseci)… koje su još bitne razlike? I ne ukopčah tačno koja je razlika između E i D? Samo fizički ili ima i do opreme?
  5. Pa grebemu malter, el je realno da svi samo hvale ovaj motor i da nema mana!? Da preispitam jurnjavu za Forzom?
  6. U Austriji je bila ozbiljnija doplata, 800-900€, a sad vidim da je Forza trenutno na finoj akciji i to sa velikim koferom pa sam se baš iznenadio. Ja sam prošle godine probao da “sklopim” Forzu i izlazio sam na skoro 9k, sa Comfort sicem i velikim koferom
  7. Koliko sam ja razumeo, do sada je fabrički kofer bio 35L a od ove godine 45L ili je oduvek išao 45?
  8. Erorr

    Honda SH125

    Cirkus… okej, hvala za savet
  9. Erorr

    Honda SH125

    Uh jbt, već da menjam bateriju? Posle godinu i po dana, 6.200km? Doduše leti koristim start/stop al opet mi je to baš prekratko…
  10. Erorr

    Honda SH125

    Danas prvi “problem” posle godinu i po dana, kako je naglo zazimelo, nisam ga vozio 2-3 nedelje, sinoć sišao u garažu da ga kresnem, pali kao zmaj, rekoh dobro je, ugasim i odem na spavanjac. Jutros da krenem na posao, cvrc, samo vergla i krene da se guši.. prvi put, drugi put, iz trećeg upalio.. sad je malo toplije pa ću se voziti, naručio Bosch C3 pa na sledeći minus vadi bateriju i ajd na struju. šta radim u tom slučaju sa sedištem, ostavim ga otvorenog?
  11. A rezervni ključ, kako on šljaka?
  12. Čisto sumnjam da će mu, zbog visine, Sh biti komotniji od Forze?
  13. Znači trenutno samo liči na X ADV a kada se pojavi za 2 godine će imati i cenu kao sadašnji X ADV
  14. … ali su jako blizu što se tiče snage
  15. Malo idem u offtopic ali zar nije uslov za taj QL da se poseduje i posebna futrola/maskica za telefon kojom bi se isti montirao na QL?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja