CuleBG 136 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...pa to što u selu kad parkiraš Hondu oni znaju da si faca, a kad parkiraš Zontesa moraš da im objašnjavaš kako je to kinez... A što ih sve strpa u džep.. Ljudi ponekada kupuju Brendove bas zbog toga, misle da su veci smekeri ako voze Hondu ili Jamahu...predrasude i drustvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Februar 17 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili bmw.. Ja sam naprimer bio među prvima koji je čekao, raspitivao,se za model iz teme u autoprometu,pored auto puta još početkom 2023 godine. Evo prilažem i dokaz ,kada sam Boži pisao u PP(i ako je protiv pravila foruma deliti PP poruke) Dva su razloga što ga nisam kupio: 1.Naslutio sam po testovima, slikama(nekolicini, koliko ih je bilo u tom trenutku),da vertikalni fuzaster nije toliko daleko koliko bi meni odgovaralo da "pružim"noge sa 191cm.Kao na ovom koji sad vozim(i bio sam u pravu..). 2.Što su mi rekli da će stići prvo pre a posle, nakon 16/4 tj.Uskrsa (nije ni tada stigao).Moram da kazem da su se ogradili da nece biti na sajmu.Inače vrlo korektni prodavci ,ali jbga nisu ni oni znali u tom korona logističkom košmaru, kad će im stići. Tako da i mi skorojevići nismo ostali imuni na ovu mašinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7095 Napisano Februar 17 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...što se tiče momaka u Autoprometu, za svaku pohvalu, zaista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ili bmw.. Ja sam naprimer bio među prvima koji je čekao, raspitivao,se za model iz teme u autoprometu,pored auto puta još početkom 2023 godine. Evo prilažem i dokaz ,kada sam Boži pisao u PP(i ako je protiv pravila foruma deliti PP poruke) Dva su razloga što ga nisam kupio: 1.Naslutio sam po testovima, slikama(nekolicini, koliko ih je bilo u tom trenutku),da vertikalni fuzaster nije toliko daleko koliko bi meni odgovaralo da "pružim"noge sa 191cm.Kao na ovom koji sad vozim(i bio sam u pravu..). 2.Što su mi rekli da će stići prvo pre a posle, nakon 16/4 tj.Uskrsa (nije ni tada stigao).Moram da kazem da su se ogradili da nece biti na sajmu.Inače vrlo korektni prodavci ,ali jbga nisu ni oni znali u tom korona logističkom košmaru, kad će im stići. Tako da i mi skorojevići nismo ostali imuni na ovu mašinu.. Zeleo sam da kazem da, ako je razlog samo marka onda je to malo osetljivo komenrarisati Tvoja visina, udobnost i kriterijumi konfora su bili prioitet sto je apsolutno presudno u odabiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Februar 17 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,primarno komfor,ergonomija ,sekundarno brend i dizain,garancija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan ko je brat koji je danas vozio beli E350 na Brankovom oko 14:45? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 19 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam 6 puta prosao Brankov ali nisam beli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, nikmih je napisao: Danas sam 6 puta prosao Brankov ali nisam beli tajming je bitan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 19 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Jedan beli vidjam vec duze vreme parkiran stalno u Brankovoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje jer sad ima dosta vlasnika ovde u grupi. Koliko troši ali realno? Sad videh na nekom klipu 4,5 to mi nešto mnogo deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Februar 21 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je realna potrošnja, što se mene tiče. ADV350 mi je trošio po gradu oko 4l, po zimi do 4,9. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Februar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem. Uplacena garancija i narucen, crni. Samo kreditna dokumentacija da se završi u ponedeljak. Nema ih vise na stanju, tura stize pocetkom aprila za sajam pa cu pisati utiske. Prvobitna ideja je bila SYM Cruisym 300 medjutim odustao sam i naleteh slucajno na ovo jutros. Popodne u salon i kupih. Promenio Februar 21 član Zigi011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan potrosnja varira, ako ga mazis i pazis bez guzve po gradu bice oko 3,7 ... e sad...racunaj guzva, malo jaci gas ponekad levo desno, 4 - 4.3...auto put 120kmh oko 4.5....130kmh oko 5. ....to je moje iskustvo. srecna voznja...Hrabro od tebe da papiri budu na drugo ime bez obzira na to ko je osoba Srecna kupovina i javi utiske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ediszejd 34 Napisano Februar 21 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zinda je napisao: Jedno pitanje jer sad ima dosta vlasnika ovde u grupi. Koliko troši ali realno? Sad videh na nekom klipu 4,5 to mi nešto mnogo deluje. Ja sam ga testirao, sipao sam pun rezervoar i onda na 100km Opet na pumu, 5.03l stalo. E sad još uvek je hladno vreme, sve neke kratke vožnje, pa se nadam da će posle prvog servisa to malo da nalegne i da će smanjiti potrošnju. Realno je da troši negde oko 4-4.5l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1401 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Meni to pari masu za 350cc. Sićam se da mi je Beverly 500 cruiser trošio cca 3l gradske brdovite vožnje. 350-D - Zontes ZONTES.HR Sportski skuter, okretan i brz. Snažan agregat i vrhunska oprema čine ga idealnim suputnikom za gradsku vožnju. Proizvođač deklarira 3.5l/100km Piše i da ima nekakav eco-mod, možda ga triba upalit? Provjerit tlak u gumama? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, overtone said: Meni to pari masu za 350cc. Sićam se da mi je Beverly 500 cruiser trošio cca 3l gradske brdovite vožnje. 350-D - Zontes ZONTES.HR Sportski skuter, okretan i brz. Snažan agregat i vrhunska oprema čine ga idealnim suputnikom za gradsku vožnju. Proizvođač deklarira 3.5l/100km Piše i da ima nekakav eco-mod, možda ga triba upalit? Provjerit tlak u gumama? 3.5 moze da trosi kada ides 60-70 kmh po ravnom i tako od Beograda do Subotice. Oni deklarisu sta pozele ova potrosnja sto sam ja naveo je u ECO, SPORT moze da povuce i malo vise. Sto kaze @ediszejd, realna kombinovana potrosnja po gradu jeste od 4 do 4.5...zavisi kako vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 21 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, overtone said: Sićam se da mi je Beverly 500 cruiser trošio cca 3l gradske brdovite vožnje Možda, nizbrdo u leru Šalim se malo, ali iz iskustva, sve preko 28ks i ako još ako ima mase, fino i troši, sve u zavisnosti koliko ga zavrćeš. Meni je Kymco GTi trošio od 3.5 na otvorenom do 5l zimi po gradu, sve zavisi od uslova. Agility mi zato troši oko 3,2 i zimi, ali ima samo 23ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 21 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao 500km.. dva puta sipao bezolovni 100.. bord mi je prikazivao 3.9 a racun na Nisu tacno 4.0L ... vozim ga lagano...razradjujem motor, ne prelazim 5000rpm... ali komp je tacan relativno, tako da potrosnja ide od 2.8 pa do 5 L ... sam.. sa suvozacem, kreni stani, sve zavisi od uslova..otvoren put, 60-70 kmh ravnica... trosi 3L a po gradu brdovitom, prvi na semaforu 4,5 sigurno... ipak je to 37ks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 21 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Danas isao prvi put na "duži" put, nesto snimao u Pazovi... i vracam se sa snimanja do parkinga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 132 Napisano Februar 21 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Presekao se, drugar pored isao sa mnom sa Yamahom Tricity, jesam ti lepo rekao da uzmes Xmax, je_o te Zontes... gledamo sta je, pipkamo ..nije ulje, nije antifriz, nije iz menjaca, nije iz onog oduska... kad ono kuče zapišalo i Zontes i Yamahu 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 21 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih proveri šelnu na crevu rashladne tečnosti. I meni je tako bilo na novom skuteru, procureo antifriz, nisu lepo zategli šraf pri sklapanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1401 Napisano Februar 21 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad se ne sićam u dec, vozio sam ga pred 10ak godina frendu jednu zimu da mu ne stoji i baš sam se iznenadio malom potrošnjom (doduše tad sam ima 70kg). Razumim da automatski mjenjač više cugne, ali mom motoru od 250 kg (948cc, 50ks) je deklarirana potrošnja 5l/100, a meni je uglavnom 4,2-4,5 (osim kad mi se začepi filter zraka ide do 6l ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 21 Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Super ako je kučište, a inače isto se desilo sa labavom šelnom i kolezi @Sharky - Alex na novoj Yamaha Tricity. Tako da nas sve muče slične muke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Februar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @nikmih taman sam izbrisao poruku....hahahaha....eto, pas ti krstio motor Promenio Februar 21 član CuleBG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4727 Napisano Februar 21 (promenjeno) Drug član, 3611 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, dabogda ne saznali - kučići su mirišljava pesma u odnosu na mačore. Promenio Februar 21 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...