Jump to content

Moto Zajednica

overtone

Članovi
  • Broj tema i poruka

    248
  • Pridružio se

Profile Information

  • Lokacija
    50,000 miles beneath my brain
  • Interests
    Blues n Bikes
  • Motocikl
    Yamaha xv950r

Poslednji posetioci profila

1327 profile views

overtone's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,2k

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da je ovdi deklarirana ukupna dozvoljena nosivost. Od ovog triba oduzet težinu motora da bi dobio kolika je max dozvoljena težina vozača i prtljage/dodatne opreme. https://www.bennetts.co.uk/bikesocial/news-and-views/advice/biking-tips/maximum-motorcycle-load-weight
  2. Jucer stavia nove gume - Michelin Commander 3 Cruiser. 410€ sa montazom. Stare Metzeler ME888 Marathon Ultra su odradile 20k, mogle su jos 5k sigurno ma se nisam tia zezat jer me ljetnih kisa vise strah od zimskih. U odnosu na Maratonke, pare mi lakse, agilnije a i wobble kad pustim volan na 80-70 je napokon nestao. Nije da vozim bez ruku, samo primjecujem.
  3. Kad me zanima di je kruzer pogledam ovu stranicu Cruise Ship Tracker, Live Map Tracking WWW.CRUISEHIVE.COM Real-Time Cruise Ship Tracker to find out where any vessel around the world is currently located. Live map data for ships in port, anchored and at sea. Vidim da prikazuje i kontejnerske brodove, pa ako saznate ime broda koji vam vozi motore mogli bi ga pratit di je.
  4. Jel to ovo? Order rear sprocket t44 of Benelli, article number 60002P310000 at PartsRepublik.com PARTSREPUBLIK.COM Order your rear sprocket t44 from Benelli here, with article number 60002P310000. We supply original Benelli spare parts for your motorcycle! 82€ + poštarina (20€ za Hr, 50€ za Srb )
  5. Nezahvalno je na osnovu jednog modela donositi zaključke jer većina proizvođača ne radi samo jedne kalupe. Konkretno LS2 Valiant (II u ovom slučaju), je deklarirana kao intermediate ali ova recenzija (lik je srednje ovalan i glavat) kaže da je ipak više okrugla, jer ga je žuljala. Svakako triba probat kacigu, pogotovo šta je veći broj u igri. LS2 Valiant II Modular Helmet Review WWW.WEBBIKEWORLD.COM The LS2 Valiant II modular helmet is the top offering from this street rider focused brand. Check out our review, including key specs and pics. Prilikom sužavanja odabira kacige polazim od specifikacije proizvođača do recenzije korisnika. Na revzilli ima filter po kalupu pa može poslužit kao orijentir. Just a moment... WWW.REVZILLA.COM LS2 uistinu ima uglavnom ovalne kalupe, većinom intermediate, manje long oval - a poneki (kao Valiant) više round. Imao sam/imam FF Rookie i jeticu Bobber, prva je bila intermediate a druga long oval, medium size.
  6. Ma najbolje da prominim motor. Na kukovima mi i ne smetaju koliko na koljenima, vjerojatno zbog razlicitog polozaja, dosta manji kut u kukovima jace napinje hlace na koljenima. Razlika u sjedenju izmedju npr Bolta i Tracera na slikama ne pari velika, ali u stvarnosti je osjetna : Svakako je bolje bit sto zasticeniji opremom za sto sigurniju voznju, ali kad me nesto iritira/zulja - ometa me u voznji vise nego benefit od ekstra zastite koju pruza. Kad zakon propise obavezne stitnike stavicu ih naravno. Moj komentar je isao u smjeru da svu opremu triba probat u polozaju koji imamo na motoru. Rukavice isto - kad stavim ruke u polozaj za volanom - volim da dihtaju sa jaketom itd
  7. Probaj LS2 kacige, one imaju duguljaste kalupe a nisu skupe.
  8. Meni su hlace veci problem, odnosno stitnici na kolinima i kukovima. Uglavnom ih izvadim jer me zuljaju na duze, bez obzira gdje ih postavim.
  9. A što ne bi za kacigu uzeo nešto na sajlu tipa Oxford LidLock - Black : Oxford Products WWW.OXFORDPRODUCTS.COM Oxford Products Ltd (OXFORD) - a global leader in motorcycle and bicycle products. Established in 1973, OXFORD is now one of the world's leading suppliers of products to the... nekako mi šteta prostor u bisagama koristit za kacigu kad je možeš zakačit negdi na motor?
  10. Jel oba dva (SM i iNT) imaju metalne blatobrane? Na SM se malo nize sjedi pa je vjerojatno centar mase mrvicu nizi u odnosu na INT.
  11. Bas ga je pojelo! Hvala @chez sta si ih usporedio. Koliko ti je motor ima na satu kad si ga uzeo? Jutros sam mora do motora samo da remen uslikam. Stanje nakon 43k km. Ako mu neki kamencic ne da po lampi, pari mi da bi moga izdrzat jos toliko.
  12. Ma to šta ćeš po jednu noć na jednoj lokaciji zabost šator pored motora u nekoj pripi*dini i ujutro krenit dalje je beznačajno djelo. Ti ne kampiraš ako stojiš jednu noć. Svejedno pripazi na plamen/vatru ako ćeš kuvat, sajt ostavi kakvog si ga naša. Zakon i velike kazne šta spominješ je usmjeren više na kampere-vozila koji liti dođu, cila obitelj, usidre se na parkingu iprid Lidla ili na nekom ugibalištu pored magistrale i stoje cili godišnji. Kampova službenih ima masu. Nisam od kampiranja, ali nešto sam gledao - organizirani službeni kampovi nemaju smisla za motor jer platiš tek malo manje od sobe sa kupatilom negdi i normalnim krevetom. Kad definiraš rutu javi se slobodno na pp ako te nešto konkretno zanima da ne davim ovdi. Pardonček, kompletna rečenica bi bila : "...ti imaš novi motor al ljudi koji sa starim kantama i novim KTMovima ..." Šalu na stranu, ne vidim ni jedan razlog zašto bi se neko osjećao loše zbog starog motora kojeg vozi. Meni nema lipše nego vidit stari motor daleko od kuće. "Stara kanta" je u ovom slučaju i kompliment i pjesnička zajebancija. Potpuno je nebitno ko kakav motor vozi, već kakve nam taj motor doživljaje omogućuje , kakva nam iskustva i uspomene kroz život stvara.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja