Midjo2 2 Napisano pre 7 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Interceptor BP je napisao: Dobra ti jakna Haha, vozim Alfu pa takva i jakna.. naprijed i nazad velikim slovima piše Alfa Romeo ali to se ne vidi na slici. Na slikama izgleda kao da imam stomačić.. ali to je samo naduvana jakna, vjerujte mi da sam mršav kao grana ali stvarno. Kakogod, VOGE je dokazan na mnogim tržištima i meni lično djeluje kao bolji izbor. Biće uskoro "dani otvorenih vrata" gdje će se moći provozati registrovani motori. Ali ne žurim sa kupovinom. Znate onaj osjećaj kad vam se prelazi na nešto jače, ali istovremeno i ne? Peda Tek 250 vozim par godina i tehnički je odličan i mogu još da ga vozim. Svakako je bolji VOGE sa EFi, ABS, 2 cilindra, vodenim hlađenjem.. ali ni Peda nije za baciti definitivno. Hajde, tek je proljeće.. će razmislim šta ću da pazarim ili da li ću da pazarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14576 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 1472 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Midjo2 je napisao: Haha, vozim Alfu pa takva i jakna.. naprijed i nazad velikim slovima piše Alfa Romeo ali to se ne vidi na slici. Vozim i ja Alfu, a znam i neke ljude iz Ugo Stella u Banja Luci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 273 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Midjo2 je napisao: Peda Tek 250 vozim par godina i tehnički je odličan i mogu još da ga vozim. Svakako je bolji VOGE sa EFi, ABS, 2 cilindra, vodenim hlađenjem.. ali ni Peda nije za baciti definitivno. Nemose ljutiš, ali mnogo, mnogo je manja razlika između GS800 i 525 nego između Pede 250 i 525. U svemu. Evo ja danas vozio malo, nekih 100+km (hteo sam samo neki krug da napravim ali omače se lol ), na kraju me skoro uhvatio mrak, pa ajde na autoput, da brže stignem kući, 140-150 bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...