slobasuper9 2151 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi kum šalje snimak, takav ih je grad uhvatio... Još kaže,nije na snimku bilo kad je najače bilo. Reko sreća pa kacige imate hahaaПослато са 21091116UG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno treba organizator da razmisli o promeni termina... 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 84 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo krenuli juče iz Višegrada smenjivalo se sunce i neka sitna kišica... Pred Bileću nas uhvatio pljusak, za minut bili mokri skroz. Sva sreća naleteli na neki restoran baš pre nego što će da počne grad. Padalo dobrih pola sata.Послато са SM-N980F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 818 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari koji su jutros krenuli kažu da je motora na putu za Trebinje baš dosta, mnogo ljudi ide na skup. Slika od pre pola sata sa graničnog prelaza na Mokroj Gori za Višegrad Promenio Jun 9, 2023 član NIKOLA 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 9, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je bitno da ti hladnu čašu za pivo donesu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi sada krecemo iz Podgorice 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 9, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli oko 9h, ceo dan sunčan i lep, na oko 30ak km do Sarajeva krenula kiša i sve shjebala. Ujutru put Trebinja! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 818 Napisano Jun 9, 2023 (promenjeno) MK Obrenovac, 554 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 9, 2023 član NIKOLA 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Jun 10, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Guliver je napisao: @Nole Bg Mika Hakkinen sa samo slikao sa vama ili ide i on za Trebinje? Srećan put... Čast mu je bila samo da se slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...jel nekog boli glava od ovog Nikšićkog piva ili sam jedini? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Jun 10, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne brini, vec posle treceg bude sve ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Jun 10, 2023 (promenjeno) 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...jel nekog boli glava od ovog Nikšićkog piva ili sam jedini? Au brate, ja popio jedno veliko sinoć u Višegradu. Ko da me neko maljem opalio Jebla ih kukuruzna krupica. Promenio Jun 10, 2023 član mradomir 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Зато се пије ракија. Ракија-коректинг људе 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 6/8/2023 at 12:22 AM, Blaza said: Ekipa krenula za Trebinje, aj malo da im pravim društvo, bar do Višegrada...sutra nastavljam za Sarajevo, solo. Inače, put od Bgd sigurno 150 km kiše, dobre kiše, a ostalo mokar asfalt. Višegrad suv. Pozdrav ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Hvala, takođe ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Jun 11, 2023 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo odustali, jednostavno, nije problem kiša, odela su tu, problem je nenormalna vlaga u vazduhu, činjenica da gotovo ceo dan prodje u pljuskovima i da za mene, takva vožnja nije uživanje. Ove godine Bosna ostaje za neki drugi datum da se odveze. Svima koji su krenuli put Trebinja, želim suve noge i dobar provod!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Главни на скупу. Све скупа, било лепо. Време послужило, генерално атмосфера стандардно добра... поента свега, видети драге људе, провести пар дана у причи, вожњи, дружењу, уживању... Сам центар скупа, концерте, главна дешавања сам избегавао као и сваке године наравно због мајмуна који силују моторе турирајући до бесвести. Поента ми никад неће бити јасна. Велика мудрост завртати гас на леру до усијања. Promenio Jun 11, 2023 član Marko05 16 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2720 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad na ibarskoj me preteklo par motora, voze zajedno, prvi je dao signal rukom da krenu da obilaze, kolege se vracaju za bg, ja sa autom, usporio sam kolonu da mogu svi da stignu da preteknu 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu dolazak i susret sunce..Stvarno se mozak odmori ova dva, tri dana. U povratku odmah kišno da ne razmišljam, nije da nije trebalo.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano Jun 11, 2023 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Strava smo se proveli ova 2-3 dana, sto rece kolega mozak sam odmorio... Prelep grad i organizacija stvarno skidam im kapu, koliko cujem oborili su rekord ove godine u posecenosti (zasluzeno ako mene pitate.) Momacka voznja do tamo i nazad ali koje uzivanje... bas sam sto bi rekli isterao kera I najaci komentar koji sam cuo je ... Da li ima neko ko vozi Bmw.a a da nije dosao u Trebinje, kao da je fabrika Bmw.a tamo pa rade zamenu, odvezes bilo koji model dobijes gs.a gratis 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno. U svakoj grupi motora je bar jedan gs ili xr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ове године доста се повећао и број КТМ-а, поготово Адвенчери… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano Jun 11, 2023 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Немања said: Ове године доста се повећао и број КТМ-а, поготово Адвенчери… To su ovi sto udaraju kontru, kao necu uzeti gs.a da budem kao svi makar crko... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Solidan br Afrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Jun 12, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...i onda se loše živi u Srbiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...