john314 626 Napisano Maj 26, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @john314 gde si trenutno, piši na pp da ne davimo temu. Ja sam pod šatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5330 Napisano Maj 27, 2023 (promenjeno) Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 27, 2023 član Jašim . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5330 Napisano Maj 27, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Goblini 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 262 Napisano Maj 29, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Mala retrospektiva Moto Festa-Skupa u B.L Zbog obaveza odložili polazak za subotu, vremenska prognoza se menjala iz sata u sat..Subota 05:00 krećemo iz Rume ..vreme mestimično, delimično, uglavnom Oblačno Pravac; Rača - Bjeljina - ...Put pred nama mokar ali kiše nema, vidimo jako puno motora koji idu iz B.L.... Stižemo u B.L oko 09:30 bez da nas je zakačila i kap kiše. Kad tamo, razočaranje...veoma malo motora, usudio bih se da kažem, ni trećina u odnosu na prošlu godinu. Šatora isto tako, u kampu samo dva užasna toaleta. Čekiramo se u hotelu pa nazad na Kastel, dolazimo na parking, tamo nikoga iz organizacije, vreme i dalje bez promene. Krenemo do grada kad ono glavna ulica zatvorena za saobraćaj, bilo je dosta motora po gradu ali ni iz daleka kao prošle godine. Posle nekog vremena kreće defile...defile hvata kiša, pola ljudi nastavilo da se kreće a ostali pod drveće i terase...Uveče potop, svi pod šator kao na svadbi, sačekali da se kiša umiri pa polako u smeštaj...Odlazak u nedelju oko 09:30 ...i opet bez kapi kiše do Rume.. Sama ideja Skupa-Moto Festa je odlična ali sam stekao utisak da su se domaćini demoralisali zbog vremena a gosti demotivisali...tj, mnogi su i odustali od dolaska zbog prognoze....Mislim da je šteta da se ovakav događaj organizuje u Maju a ne u Julu-Avgustu kada je izvesnije da će i vreme biti bolje...Ostaje da se vidi kako će nas vreme poslužiti za nedelju-dve kada krenemo put Trebinja. Promenio Maj 30, 2023 član easy and slow 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5330 Napisano Maj 29, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, easy and slow je napisao: u kampu samo dva užasna toaleta. и мене изнервира када делим тоалет Него, сув стигао у петак , киша ме омашила и у повратку. На Фесту : чизме , јакна , кабаница .... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 262 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Jašim Gospodin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan U principu se slažem sa kolegom @easy and slow, vreme pokvarilo skup i utisak. Pre dve godine skup bio u avgustu, bilo je odlično. I meni se čini da je organizacija malo popustila ove godine. Čovek iz MK Stršljenanam je rekao da nisu dobili nikakvu podršku od strane grada, a ni Banjalučko pivo nije podržalo sa sponzorstvom, već Tuborbrg. Sve u svemu nama bilo lepo, provozali se po Manjači i okolini, gastronomija na nivou, a upoznasmo i neke divne ljude sa foruma. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Maj 29, 2023 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, easy and slow said: Mala retrospektiva Moto Festa-Skupa u B.L Zbog obaveza odložili polazak za subotu, vremenska prognoza se menjala iz sata u sat..Subota 05:00 krećemo iz Rume ..vreme mestimično, delimično, uglavnom Oblačno Pravac; Rača - Bjeljina - ...Put pred nama mokar ali kiše nema, vidimo jako puno motora koji idu iz B.L.... Stižemo u B.L oko 09:30 bez da nas je zakačila i kap kiše. Kad tamo, razočaranje...veoma malo motora, usudio bih se da kažem, ni trećina u odnosu na prošlu godinu. Šatora isto tako, u kampu samo dva užasna toaleta. Čekiramo se u hotelu pa nazad na Kastel, dolazimo na parking, tamo nikoga iz organizacije, vreme i dalje bez promene. Krenemo do grada kad ono glavna ulica zatvorena za saobraćaj, bilo je dosta motora po gradu ali ni iz daleka kao prošle godine. Posle nekog vremena kreće defile...defile hvata kiša, pola ljudi nastavilo da se kreće a ostali pod drveće i terase...Uveče potop, svi pod šator kao na svadbi, sačekali da se kiša umiri pa polako u smeštaj...Odlazak u nedelju oko 09:30 ...i opet bez kapi kiše do Rume.. Sama ideja Skupa-Moto Festa je odlična ali sam stekao utisak da su se domaćini demoralisali zbog vremena a gosti demnotivisali...tj, mnogi su i odustali od dolaska zbog prognoze....Mislim da je šteta da se ovakav događaj organizuje u Maju a ne u Julu-Avgustu kada je izvesnije da će i vreme biti bolje...Ostaje da se vidi kako će nas vreme poslužiti za nedelju-dve kada krenemo put Trebinja. Drugari otisli u petak pokisli su momački i tukao ih je grad u dva navrata, da su popadali kad su stigli u smestaj u Banja Luku. Ja morao na sahranu u subotu i plan je bio da direktno krenem za Banja Luku ali krenula je apokalipsa sa vremenom i drustvom mi javlja da je potop u Banja Luci... Reko nista ostajem kuci odmaram, cuvam se za Trebinje. I po meni definitivno treba da razmisljaju da pomere skup Jun-jul... po meni najveci skup u regionu i stvarno vredi otici... Ostaje da vidimo kako cemo proci za Trebinje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Maj 30, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Šteta,šteta...organizatorima svaka čast,al nemože protiv vremena.Al zato žurka pod šatorom prava.Banjalučanima sve čestitke biće bolje iduće godine."Đe ove godne tu i dogodne"..veliki pozdrav za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkke 20 Napisano Decembar 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Drina... Motocikl: uskoro Prijavi odgovor kao problematičan МК Стршљен објавио мјесто и вријеме одржавања новог Мото Феста WWW.GLASSRPSKE.COM Седми по реду Мото Фест, Бањалука 2024, под слоганом „Live, Ride & Respect!“ биће одржан од 30. маја до 1. јуна на бањалучкој тврђави Кастел. sledeći je malo pomeren, taman da ga promaši kiša Promenio Decembar 22, 2023 član Nemkke 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Februar 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj obezbedjen . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Februar 7 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, lencuga je napisao: Smestaj obezbedjen . I motor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Februar 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan I to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Februar 7 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ćemose videti ove godine Veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Februar 7 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To bi vec sad trebalo da se rezervise smestaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Mart 2 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja odo u Prijedor,tamo mi je majka,rekla je da mogu doći spavati Odatle ima oko 59 km do Bandža Luke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano Mart 4 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo rezervisao smeštaj, bogami i hoteli kad se pogledaju na bookingu nije puno preostalo soba. Nadam se da će vreme poslužiti ove godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8397 Napisano Mart 6 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan i ja danas rezervisao smeštaj, ima apartmana po 80-tak evradi za tri dana, relativmo blizu tvrđave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano Maj 9 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel brojte sitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Maj 9 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas 4 iz Banata Mislim da krećemo u četvrtak Onaj zadnji u maju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3483 Napisano Maj 9 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 6-7 iz Beča,stizemo u cetvrtak i spavamo u Prnjavor,petak smo Banja Luka i subota Prnjavor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj jos nije rezervisan čeka se jos malo da se vidi kakvo će vreme da bude ali plan je već u četvrtak otići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za Prnjavor i taj je velik skup... Zna li se ko svira? tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan U subotu u Prnjavoru Pušenje sa dr.Karajlićem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...