Jump to content

Moto Zajednica

Prvomajski drugoputni drugopis

Recommended Posts

• Drug član, 563 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

Posle prvoputnog, logično, dođe i  drugoputni, jel, ali drugopis :). Sve po redu.

Zbog obaveza na poslovima, jedna od retkih prilika u toku godine da sastavimo tri dana je kada se 1. maj veže uz vikend. Odatle i dodatna presija da se iskoristi prilika koja se ukaže.

Pratimo vremensku prognozu koja obećava i desetak dana ranije bukiramo prvi smeštaj. Napomenuo bih da je već sutradan prognoza promenjena i sada imamo predviđenu kišu 😵‍💫. Za nepoverovati.

Tu sada počinju malo čudne stvari da se dešavaju🤔. Od, nema šanse, hladno je, i, može se reći, pretnjama gotovo opasnim po život ako i jedna kap kiše padne na nas, do, neverovatnih, pretrpećemo se malo, bitno da je dole lepo vreme.

Ček, ček, jesu li to neka kosmička zračenja ovih dana koja menjaju tok misli ili su se planete posložile kao nikada u istoriji? 

Šta god da je, sviđa mi se u kom pravcu ide😀

Sve je rešeno, spremamo se.

E sada, oko tog spremanja.

Jesu se nacrtale neke neodložne obaveze tih dana, ali ja kao da sam zaražen nekim virusom da pred svaki put zaglavim sa rešavanjem stvari koje su vezane za samo putovanje. Tako dan pred polazak na more ja menjam set kvačila na autu i slične "sitne" intervencije. Ništa drugačije nije ni ovaj put. Dan pred polazak montiraju se nove gume, to popodne stavljam nov lanac i lančanike a sa ugradnjom ručica sa grejačima već ulazim u noćni rad. Deset uveče, ispuštam ulje i sipam novo. Pola jedanaest i ja konačno ulazim u kuću.

U međuvremenu se prognoza ponovo promenila i sada opet nema kiše ali će biti prilično hladno i duvaće vetar. Dogovor je da stajemo što češće uz konzumaciju toplih napitaka pa kad stignemo da stignemo.

• Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja