Jump to content

Moto Zajednica

QJ MOTOR

Recommended Posts

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Bas sam danas gledao test ST moto- QJ-a i bas onako realno odrađeno, iskreno kad bi se nesto lomio da kupim nov motor a da ne pucam neku lovu, mislim da bih ga pazario bez razmisljanja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1178 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj  model...dosta nudi.

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: QJMOTOR SRT 700

Ako ideš tom logikom onda dodaj još 1.000 pa kupi stroma 800...  Sve je to manje-više slično. Stvar je šta ti se sviđa. Ja sam sa mojim prezadovoljan. Za 7.400 eura sam dobio izuzetan, funkcionalan motocikli. Da li ima bolje, ima, a da li sam spreman da platim - nisam.  Zašto? Pa jednostavno, ako neko daje 4 godine garanciji, tu opremu koja jeste, onda što da dodajem još 1.000 ili 2.000... A što će neko reći da vozim Kineza, šta ga boli, ja ga vozim, a ne taj neko.  A stvarno, bez nekog preterivanja, ja evo za godinu dana nisam našao ni jednu manu.

• Podržavam 1

• Drug član, 2335 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X

Šira tema...u ADV segmentu zavisi od kubikaže i cene. Trenutno je SVT best buy...sve iznad bolja opcija je Voge i eventualno CF.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1214 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Ja kad sam razmatrao ADV segment,došao sam da je best buy voge 900 dsx ..Ok ovo je QJ tema ali ako neko čita i ima dilemu a i 1000 evra vise neka razmotri i ovaj  model...dosta nudi.
Jesi li probao voge 900? Meni je bio nekako trom za manevrisanje, a od svih kineza do sada najpijatnija vožnja mi je bila na svt 650x, optimalan izbor, da sam bar 5 cm viši...

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Drug član, 1178 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Jesam,mozda je tezi dsx nisam proveravao.Sa mojim gabaritima, meni je bilo skoro sve potaman,povozno u tom smislu.Jedino što greje dole to mu je mana.Ali da ,..veliki je, mozda i viši ,duzi od nekih GS ovako po osecaju.

Svt 650 mi nije bio u fokusu (samo sam sedeo u salonu)i ako mislim da je odnos dobijenog naspram cene jako visok u toj klasi.

Ma ne moze se tu pogresiti,jedina greska je da kupis bez probne voznje .Specifično je znas i sam,motor je vrlo taktilna stvar u odnosu na auto npr.

Promenio član Džim Džarmuš

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja