Luka9905 3397 Napisano pre 11 sati Drug član, 580 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS razmisli i o Voge 525, nije neka razlika u ceni, veoma sličan model, a možda mi odaje utisak kvalitetnijeg brenda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24975 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8114 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Do sada sto sam citao, imali su bas malo problema naspram QJa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2492 Napisano pre 10 sati Drug član, 1683 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Da. Razumem. "Neko crevo" može da ti pukne na bilo kom motoru. Novom/starom. Mogu da ne zaviju neku šelnu kako treba (imaj u vidu da te Kineze prodaje brdo servisa koji su malo motora videli u životu već se bave uglavnom kolima). Ako već razmišljaš o eventualnostima. Itd.... U poslednje vreme sam bio kod Culeta više puta (Kawasaki). Rekao je da Versysa nikada nije otvarao zbog kvara motora. Nijednog. Da kupuješ sada pa biraš, onda je druga priča. Ovako znaš šta voziš, malo prelaziš....jedino ako guzica hoće promenu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3642 Napisano pre 6 sati Drug član, 1832 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 Ima ga jedan komsija, pored mog posla. Gledam ga svaki dan. Nesto mi previse nekvalitetne plastike ima... Mozda je mehanicki dobar, ali me to odbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...