munje 34 Napisano Utorak u 15:06 U prolazu, 54 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, opsidiannight said: Struja bato. Te elektro varijante za motocikle me uzasno nerviraju, kud ces sa tim da se vozis .. samo da gledas kako da se dovuces do sledece stanice za punjenje. Zelim da cujem zvuk i da osetim miris. E sada .. ako su ovi adventure u pitanju pa ti njega dovezes na prikolici i onda ga pustis po livadi jedno sat-dva onda mozda ima smisla.. sigurno je zanimljiv sa tolikim obrtnim momentom .. al ne znam kakvi su sa kilazom .. ako je to tesko onda sve pada u vodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1951 Napisano Utorak u 17:56 Никад не једи жути снег!, 830 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Nije previse kabast, po meni je prilicno light varijanta, veoma lako se upravlja iako ima dosta kilograma. A svakako moze da vuce dvoje, ima sasvim dovoljno snage za laganu voznju. A sto se tice te boje to je i meni bila top bukvano prelepa kombinacija. ALI nazalost mi izletela dobra kombinacija i zavrsio sam sa black varijantom. U pocetku sam se zanosio da cu da prelepim folije pa da dobijem interstellar green al sada me mrzi da se cimam sa majstorima .. vozim i uzivamЗанима ме да л' неће да буде премали за мене. Ако је велики као ова моја Јаворка, опростио би му што је дупло мањи агрегат Морам то уживо да видим и пробам, надам се да дају тест вожње...Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 34 Napisano Utorak u 20:28 U prolazu, 54 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Влајко said: Ако је велики као ова моја Јаворка, опростио би му што је дупло мањи агрегат Ahh sada vidim da vozis FJR1300 .. gabaritno je mozda tu negde ... al sto se tice agregata to su dva razlicita sveta. To sto ti vozis je neuporedivo sa ovim i tu nemoj da se silno razocaras. Ovo je za drugi stil voznje skroz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1951 Napisano Utorak u 20:31 Никад не једи жути снег!, 830 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ahh sada vidim da vozis FJR1300 .. gabaritno je mozda tu negde ... al sto se tice agregata to su dva razlicita sveta. To sto ti vozis je neuporedivo sa ovim i tu nemoj da se silno razocaras. Ovo je za drugi stil voznje skrozСве знам. То и хоћу. Можда не одмах, али...то је то.Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1951 Napisano Četvrtak u 11:36 Никад не једи жути снег!, 830 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Као бицикла. Лепо све то изгледа само џаба. Немојте пуно да се смејете...Сент фром мај Шајоми... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3592 Napisano Četvrtak u 13:33 Drug član, 1692 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok 'leba ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1951 Napisano Četvrtak u 15:03 Никад не једи жути снег!, 830 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok 'leba ti?198 бос добро је да ме за килажу не питаш... Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3806 Napisano Četvrtak u 16:01 Drug član, 935 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Kuku Влајко, prema profilnoj slici mislio sam da si bar 10 godina u penziji, a ti covek u najboljim godinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 199 Napisano Subota u 15:27 Svrati ponekad, 194 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre kupi lepo Suzuki Marauder ili Yamahu VMax. Seo sa dva metra na RE, zajebava narod... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8389 Napisano Subota u 19:22 Drug član, 3421 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 7/6/2025 at 10:35 AM, VladoGrcic said: Mnogo. KTM 890 trosi 4.5 a zavrcem ga muski. 900ak cc, 125ks... Ja ne znam... Ja sve jedan motor koji sam imao je trošio više nego bilo kome, a daleko sam od junaka ulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15000 Napisano Subota u 20:41 Integrisan, 7999 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi aerodinamičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...