Tošbo 214 Napisano Decembar 9, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Član 64, stranica 250 HONDA motor koji ne zagađuje vazduh, teorijski savršen dizajn, istražio sam malo, Honda je odustala od projekta jer su rekli da bi trebali da zaborave upotrebu običnih SUS motora da bi napravili taj Očigledno se to nekome nije svidelo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Decembar 9, 2022 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tošbo je napisao: Evo malo stručne literature Iz koje su godine izdanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan '82 '83 Ali što se tiče motora, ništa se nije promenilo, tako da slobodno uzmi, ima jako zanimljivih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Decembar 10, 2022 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tošbo motori na tenku M84,takođe piju sve. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1436 Napisano Decembar 10, 2022 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Tošbo je napisao: '82 '83 Ali što se tiče motora, ništa se nije promenilo, tako da slobodno uzmi, ima jako zanimljivih stvari Gde da uzmem? U nekoj antikvarnici? Šalim se samo, pronašao sam već knjigu koju sam tražio i poručio je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Lone rider je napisao: Gde da uzmem? U nekoj antikvarnici? Šalim se samo, pronašao sam već knjigu koju sam tražio i poručio je. U muzeju Ako neko ima želju, mogu da skeniram knjige i da ih okačim u PDF-u, stvarno je zanimljivo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2988 Napisano Decembar 10, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije teško uradi to.Ne znam šta će mi ali volim da imam :-)Ja volim da gomilam i proučavam svu moguću literaturu, ko neki hrčak.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Bokes je napisao: Ako ti nije teško uradi to. Ne znam šta će mi ali volim da imam :-) Ja volim da gomilam i proučavam svu moguću literaturu, ko neki hrčak. Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Naravno da mi nije teško, sledeće nedelje ode pod skener, dobijete ovde u PDF-u Stare knjige su blago, ne mogu da odem na pijac a da se ne vratim sa minimum 5 knjiga raznih žanrova 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Decembar 13, 2022 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Моја искуства са алатима су икрено речено колико пара толико музике. Веома ретко да сам купио нешто што је било повољно а да је квалитетно. Задње што сам купио је била камера у облику видео игрице мање од $100, а неке фирме алата су тражиле $500-$800 за сличан производ. Код ручних алата оно горе вреди макар у околини где ја живим. Али морам да признам да су многе фирме све више квалитетније из године у годину. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 24, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u Lidlu aku odvijač i prezadovoljan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Decembar 24, 2022 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @ČIČA956 meni ta Lidlova sljaka evo vec treca godina. Jedan od boljih alata iz Lidla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Mart 4, 2023 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu u ovu temu da ne otvaram novu, jer ne znam gde da ubacim. Kako se zovu ove "selne" sa slike, pod kojim imenom da trazim po netu, gde mogu da kupim??? Drugar je kliznuo sa motorom, i pokidao tu selnu i ulubio auspuh. Skinucemo auspuh rastaviti, ispraviti, ali nemamo drugu selnu da stavimo, tako da se jos nismo upustili u taj posao. Slika je sa neta, da se vidi na koje selne mislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Mart 4, 2023 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kvaicnenad je napisao: Stavicu u ovu temu da ne otvaram novu, jer ne znam gde da ubacim. Kako se zovu ove "selne" sa slike, pod kojim imenom da trazim po netu, gde mogu da kupim??? Drugar je kliznuo sa motorom, i pokidao tu selnu i ulubio auspuh. Skinucemo auspuh rastaviti, ispraviti, ali nemamo drugu selnu da stavimo, tako da se jos nismo upustili u taj posao. Slika je sa neta, da se vidi na koje selne mislim. Imaš na Aliexpressu šelnu za auspuh, sa uškama. Mozda moze da se održe taj deo sa otvorima za srafove, izbusis rupe za nitne i prilagodiš svom topu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9760 Napisano Mart 4, 2023 Ne silazi, 2276 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da u Kompp co ima da se kupi vuna (ispuna) za auspuhe. Možda imaju i šelne. Ima ih u Batajnici i kod Arene (Bgd). Možda da se raspitaš u Novom Sadu, u nekoj sličnoj radnji. Ili neki auspuh servis za motore. Oni sigurno imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Mart 5, 2023 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Tih selni za kacenje auspuha ima da se kupi, ali to nije to. Presiroka je i ne izgleda lepo. Na ali expressu sam izlistao motori/auspuh tamo nema, ima vuna, db kileri i selne za kacenje. Kontam da i ovi sto prave auspuhe to kupuju negde, samo da provalim gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...