ZEMZEM 2513 Napisano Decembar 11, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ser je napisao: A vidis mene nonsalantno odjebali. Kao na trackingu stoji da je u local delivery centar, pa kao proverite sa vasom postom i dispute vam je odbijen. Inace stoji da je u lokalnoj posti jos od pocetka oktobra, a paket narucio u avgustu. Sutra cu da im sastavim lepo jedan mail da im lepo citko sve na kamaru i trazim trajno brisanje naloga. Tako je i meni bio prvi odgovor i ponudili mi opciju da kao sačekam X dana, nešto malo ne sećam se sad. Kad je to isteklo a to je bilo danas stigao mi e-mail da mi je refundirano. Sećam se da mi je odbrojavao sat do isteka tog perioda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Dešavalo se i meni tako mislim dva puta da su iz istog razloga odbili "dispute" ali isto im pisao i na kraju rešeno u moju korist. Inače jedan sam slučaj imao baš zanimljiv. Poručim neki kačket u Februaru i posle isteka maksimalnog roka aktiviram "dispute" i negde u Septembru mi vrate novac da bi mi iduće godine u Martu se pojavio paket u sandučetu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stiglo 5 paketa iz septembra za jedan vratili pare za 4 me oladili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Decembar 11, 2023 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vec oprostio od paketa, komunikatori od 90 dolara Trebalo da stigne u septembru, odbili dispute, nije proslo ni iz druge ko nekima od vas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 11, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imate vi mogucnost placati paypalom na Aliexpress? Ako vam odbiju dispute bez razloga na Aliju, zalite se Paypalu i dobit cete novac nazad 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne moze paypal na aliu. I mislim da nije problem do kineza vec do nasih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kojih to naših? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 12, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda je to do geolokacije. Ja uredno sve placam Paypalom na Aliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno jeste, jer PayPal prvo nije kompletno podržan u Srbiji. Drugo, sam AliExpress ne podržava plaćanje PayPal-om iz Srbije. A treće - to zavisi i od prodavca jer oni biraju da li žele da dozvole PayPal plaćanja ili ne. Posle onoga sa paketima u toku pandemije, čak i da AliExpress podržava, prodavci verovatno ne bi birali tu opciju… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3858 Napisano Decembar 12, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 5003 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ser je napisao: Kao na trackingu stoji da je u local delivery centar, pa kao proverite sa vasom postom i dispute vam je odbijen. Inace stoji da je u lokalnoj posti jos od pocetka oktobra, a paket narucio u avgustu. Stajaće tako i nadalje ako je u pitanju Economy shipping doesn't include tracking after a package has been handed to a destination country/region's carrier. This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details. To know more information, Call the hotline: phone number: inquiry@ecsc-logistics.com Mislim da nema šanse da nešto muvaju, pošto kad paket stigne kod nas paket se naravno i skenira i oni to odmah vide, e sad gde je zabačeno u pošti i koliko će da stoji to samo Bog zna. Promenio Decembar 12, 2023 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Decembar 12, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Zabaceno je ko zna gde, al u Madjarskoj... Nije to ni uslo u Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Decembar 12, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo poredjenja radi i kako se kod nas radi, da spomenem duzinu cekanja za paket poslat iz Novog Sada za Backu Palanku Dexpresom, znazi 43km su u pitanju. Paket poslat 21.11.2023, evo danas je 12.12.2023. Znaci prodje 20 dana a paket i dalje stoji u magacinu Novi Sad. Kad god ih cimnem mejlom, na telefon zaboravite, odgovor je "bice prosledjena urgencija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Decembar 12, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jos i da vidite veliku vecinu tih sto radi sve bi vam bilo jasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5158 Napisano Decembar 15, 2023 Pana, 511 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - Стижу неки пакети које не да сам се опростио , него и заборавио да сам наручивао . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo mi danas 7 paketa u paketomat, cekamo jos ostalih 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Decembar 15, 2023 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo, meni jedan za koji su sami potvrdili da je isporučen. 20 dana posle zadnjeg termina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sve! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 16, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas, mislim da je oko 5e. IMG 20231216 191004 — Postimages POSTIMG.CC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Decembar 19, 2023 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 12. 2023. at 19:47, DraganNS je napisao: I meni, ovih dana, stigla dva paketića u paketomat, naručena u Oktobru. Sitnice od evro-dva, neki kablić za napajanje navigacije... Sada iščekujem onaj monitor pritiska u gumama, nadam se da će stići do N. godine. Stigao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Decembar 25, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim da mi je UA...HU stigao (poslednji status Arrived at local delivery center od 09.10.2023), poslat 17.09, stigao danas 25.12... Nisu mi naplatili carinu niti su paket otvarali, kinez stavio vrednost robe 2EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Decembar 27, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni držač za telefon pre 3-4 dana kupljen za Black Friday. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1557 Napisano Decembar 27, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su stigle tri posiljke koje sam porucio pred kraj postinog strajka. A ovo sto je stiglo po aliju u srbiju sa pocetka strajka ni traga ni glasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1557 Napisano Decembar 31, 2023 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo u petak, 29. naručeno 2.12. Sad čekam još pet paketa, svi poručeni pre ovog. Doduše, oni su UA a ovaj je bio LA sa praćenjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Januar 3 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se još nije desilo. Poručio štitnik fara, stiglo mi ovo: 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Januar 4 (promenjeno) Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Živele devedesete! Ovo ti sigurno nije poslato, već se neko usput igrao. Dal' kod nas ili na nekoj dugoj stanici....ovo je jednostavno fenomen koji se sporadično pojavljuje, obično kao rezultat male plate i kučnog nevaspitanja. ..da, zaboravih. Sistema - nema, tačnije boli ih qratz. Promenio Januar 4 član pronto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...