Mr. No 631 Napisano Avgust 26 XXX, 496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Mr_Wolf said: Nisam video da je igde objavljeno ali sam poprilično siguran da su stavili kamere za prosek i na obilaznicu oko Beograda, pa obratite pažnju Kamera ima koliko hoćeš i posle naplatnih rampi (iste kao i te što mere prolazak kroz deonicu na autoputu) ali nisam još čuo da je neko dobio kaznu za prosečnu brzinu za deo autoputa koji se ne plaća kao što je obilaznica oko BG.... Što se obilaznice tiče postavili su i još mnogo kamera (i još dodatnih "andrmoljaka") koji čitaju TAG za teška teretna vozila koja moraju da ih imaju od čini mi se 1. aprila nove godine ali se te kamere ne bave prosečnom brzinom za sada bar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 628 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ova lista mi je zvucala kao izmisljotina, al vidim danas objavio i RTS, pa mi je delovalo ozbiljnije, mozda oni nekako dobijaju informacije direktno od pandura. U Beogradu postavljen novi sistem saobraćajnih kamera - gde se nalaze i koje prekršaje beleže N1INFO.RS Novi sistem saobraćajnih kamera u Beogradu beleži prekršaje poput prekoračenja brzine i korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje. Nije me mrzelo da se provozam do par ovih lokacija. Kod 1000 ruza postoji ova kamera. Istu takvu sam video i gde tramvaj skrece preko Avalca ka TC Banjica: Na raskrsnici kod Farmacije ima ovo - ne vidim da je vidljivo zicom povezana sa semaforom, ili da je asfalt skoro razbijan. U Peka Dapcevica nisam primetio nikakvu kameru, na Avalskom putu kod strelista imaju odavno neke kamere, al nije ovakav stub. Meni ovo ne deluje kao da ima radar/laser da meri brzinu, mozda je neko bolje upucen? Mogle bi da prepoznaju tablice i hvataju prosek. Dal neko zna kada su postavljene i cemu sluze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13467 Napisano Avgust 27 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ista priča koja se ponavlja redovno poslednjih pola godine-godinu. Jedne prilike je to kao i bio citat nekog pandura. Za Ibarsku mogu da tvrdim da nema kamera. Bukvalno sam malopre prošao i obratio pažnju jer sam video vest, a da je od ranije postavljena, sigurno bih već saznao na teži način 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 628 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, zaludan said: Ovo je ista priča koja se ponavlja redovno poslednjih pola godine-godinu. Jedne prilike je to kao i bio citat nekog pandura. Za Ibarsku mogu da tvrdim da nema kamera. Bukvalno sam malopre prošao i obratio pažnju jer sam video vest, a da je od ranije postavljena, sigurno bih već saznao na teži način Znam, i meni je zvucala izmisljeno, al danas vidim RTS objavio, izgleda sam precenio njihovu ozbiljnost. Sad vidim na StreetView da su ove kamere koje sam slikao bile tu i 2024... Promenio Avgust 27 član Djeronimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9666 Napisano Avgust 27 -, 2009 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Rts odavno radi copy paste... Te kamere su za nadgledanje. Takodje, kod skretanja za deponiju nema kamera, mozda kao sto pise na ulazu u deponiju, a kakav saobracajni prekrsaj moze da snima na ulazu u deponiju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2484 Napisano Avgust 27 Drug član, 1801 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fora za zastrašivanje kao i neke koje su kružile netom svako malo.Elem, pošto sam ceo dan po gradu, baš sam obratio pažnju na ta mesta koja se spominju i nigde kameru nisam video.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13003 Napisano Avgust 27 Ne silazi, 3192 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Tu gde nema,mozda je u planu.A novinari po obicaju neprofesionalno pisu svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 9017 Napisano Avgust 27 Ne silazi, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ser said: Rts odavno radi copy paste... Te kamere su za nadgledanje. Takodje, kod skretanja za deponiju nema kamera, mozda kao sto pise na ulazu u deponiju, a kakav saobracajni prekrsaj moze da snima na ulazu u deponiju Bacanje smeca iz kola u pokretu. Omiljena srpska sportska disciplina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9666 Napisano Avgust 27 -, 2009 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A jedu govna sa takvim stvarima, kamere, kazne, dronovi, tableti, evo saobracaj se bas usporio po gradu, a grad bas prazan. I sad kad se vrate svi od septembra i kad krenu one guzve ima zesci haos da ispadne. Bukvalno spic onaj jutarnji ima da se zavrsi u 11, a vec u 12 da pocne popodnevni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11501 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3375 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 8. 2026. at 20:39, milosm je napisao: Ja sam dao ocu da ide mojim kolima u julu na more (kroz mkd), dakle tada jos nisu zaustavljali u slucaju preksaja. Rekoh ajde da se registrujem, da vidim da slucajno nije prekoracio, i naravno jeste, jednom u odlasku i jednom u povratku. Sad platio 2x10e (sa popustom). Vidim na izvestajima da kamere slikaju spreda, tako da moooozda motore ne hvataju, al ko ce ga znati. Koja je aplikacija? Ja sam bio baš u Skoplju i znam da sam vozio po gradu nešto brže od znaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 68 Napisano Avgust 27 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, mrle je napisao: Koja je aplikacija? Na sajtu https://safecountry.mvr.gov.mk/login treba da se registrujes sa svojim pasosem, dodas svoje tablice, i proveris da l su te fotkali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11501 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3375 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, milosm je napisao: Na sajtu https://safecountry.mvr.gov.mk/login treba da se registrujes sa svojim pasosem, dodas svoje tablice, i proveris da l su te fotkali. Našao sam ali ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11501 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3375 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Može li da se provere tuđe tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 68 Napisano Avgust 27 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Neki drugari su mogli da se registruju, neki su imali isti problem kao na tvom screenshotu. Ne znam sta je problem, da li je do validacije password-a. Probaj da setujes neku drugu sifru - jednom drugaru je pomoglo. Nije zgodno da se proveri za tudje tablice, jer ako ja npr dodam tvoje, tada se vozilo vezuje na moje ime, a nisam video nacin da moze da se ukloni kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11501 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3375 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa . A vozio sam 25 i 26 jula po Skoplju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 68 Napisano Avgust 27 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Znaci da si revnostan vozac Ja bas nesto ispadam grbav sa tim kamerama. Sve nesto malo preko ogranicenja, vise me iznervira nego sto me zaboli novcanik. Jednom me je ovde u Bg, Peka Dapcevica slikala kamera "zguza" na motoru, da l bese 62kmh... stiglo mi kuci. Verujem da je bila ona "kutija" koju ostave, i cuvaju iz prikrajka, jer ih bukvalno nigde nisam video. Ima da nas dovedu u red, da budemo ko bubice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13467 Napisano Avgust 29 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Je l' neko od Obrenovčana video ovo MyPatrol - Moja Patrola (@mypatrol.app) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 480 likes, 72 comments - mypatrol.app on August... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8535 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 3668 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko savremen Smederevac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 55 Napisano Avgust 29 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam za Obrenovac pa sam video smederevac. Negde je kad se pređe nadvožnjak u Ostružnici iz pravca Beograda, mislim da je tu 60 ograničenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8535 Napisano Avgust 29 Ne silazi, 3668 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To je posle Ostružnice kad se spusta prema Umci, tu se dosta udesa desilo, obilazi se preko pune,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13467 Napisano Avgust 30 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, RankoBg87 je napisao: To je posle Ostružnice kad se spusta prema Umci, tu se dosta udesa desilo, obilazi se preko pune,. Ja prolazim tu povremeno, isključivo iz Umke prema gradu, i nikako ne prepoznajem lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8535 Napisano Avgust 30 Ne silazi, 3668 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Od Umke pre samog nadvožnjaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11501 Napisano Avgust 30 nekrunisani kralj moto cigana, 3375 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Instalirao camsam i probao je u petak i sinoć. Rade lokacije. Začudilo me da nema na mostu na Adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13467 Napisano Avgust 30 4_tocka_i_karoserija, 2537 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, RankoBg87 je napisao: Od Umke pre samog nadvožnjaka. Pošto ću i jednom-dvaput nedeljno tuda da idem, sad sam "prošao" ceo potez kroz Google Street View, i apsolutno mi nije jasno gde je ovo pre 22 minuta, mrle je napisao: Začudilo me da nema na mostu na Adi. Gde si na mostu očekivao? Mislim, ja ne znam da postoji kamera na mostu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8535 Napisano Avgust 30 Ne silazi, 3668 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo ona kod Petosevica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...