Rider000 1890 Napisano Jul 11 (promenjeno) Drug član, 1274 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @AnteKTo je jasno kao dan. Pre sat vremena, galebgd je napisao: KTM pokriva bregastu i van garancije, imas link negde u ovoj temi. Ja sam na mom svakako menjao ulje na 5k, i sad cu opet na 10k, pa na redovnih 15k. Isuvise ga volim Africa je divna, ali 250kg je previse. Ne oseca se to u voznji, ali znamo svi koliko cesto moras negde da se provlacis, ili se zajebes pa stanes na nizbrdici unapred, ili imas garazu na uzbrdici kao ja...ali cak i da to zanemarimo, ovaj spusteni centar gravitacije glavu cuva. Hmm, cuo sam da je kod njih garancija za to upitna bas. Al eto super. Da afrika je poteska, ja sam u sustini tu njenu tezinu primecivao samo kad je guram po dvoristu, ovako u voznji i sporim manevrima nije tako strasno. Moram probati 890 adv pre 31 minuta, Motorcyclist je napisao: Tumbe i ja smo se vozili, da vidis kako povlaci u 6. brzini sa nas dvoje Moracu ja to probati... Kad Stromu istekne mandat, 890 Adventure da utefterim u uzi izbor za sledeci motorin. Promenio Jul 11 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20031 Napisano Jul 11 Integrisan, 6249 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neces se razocarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1890 Napisano Jul 11 Drug član, 1274 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Najvise mi se svidja Adventure R. Nije prelep al dobro, vidćemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20031 Napisano Jul 11 (promenjeno) Integrisan, 6249 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ipak vise njih, npr. Tuarega, Nordena, KTM. Mozda i Triumph ubacis Tigera 900, BMW 900 GS? Ima bas izbora u tom rangu. Promenio Jul 11 član Motorcyclist 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1907 Napisano Jul 11 BJB Maxi Scooter Club, 757 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Rider000 je napisao: Najvise mi se svidja Adventure R. Nije prelep al dobro, vidćemo Po onom što si pisao o vožnji, Adventure R nema baaaaaaaaš nikakvog smisla.. običan baš ako ti se jako svidja. Pogledaj i Nordena, vrlo slično a bolje za put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...