admiki 1649 Napisano Novembar 16 Drug član, 597 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, sst je napisao: Sad mi pade na pamet: Sanjam da se penjem uz neki kamenjar, da motor poskače ispod mene pošto sam dao suviše gasa, leti napred, pada na stranu i udara u stranu gde nema donje rollbar-ove u neki kamen i puca, izlazi sve ulje otprilike ovako. Još u snu mislim koji sam kreten što nisam to zaštitio. Dobro si i prošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za kolege. Da li je neko primetio sledeći način pokretanja iz mesta: Sa motorom sam napravio oko 130 km manje više i to uglavnom na otvorenom od mesta kupovine do kuće. Primetio sam da na primer kada stanem na semaforu i krećem iz mesta, puštam kvačilo normalno, ono hvata i pustio sam ga skroz, motor ide na primer 15- 20 metara i pojavi se neki osećaj kao da je tek posle tih 20- tak metara uhvatilo do kraja. Nije ništa drastično, ubrzavam ja brzinom kojom želim samo to posle par sekundi kao da se oseti nešto da je još malo uhvatio. Da nije u pitanju "proklizavajuće" kvačilo koje motor poseduje...? Motor je prešao oko 2500km Promenio Decembar 8 član zoransm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Decembar 8 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, zoransm said: Imam pitanje za kolege. Da li je neko primetio sledeći način pokretanja iz mesta: Sa motorom sam napravio oko 130 km manje više i to uglavnom na otvorenom od mesta kupovine do kuće. Primetio sam da na primer kada stanem na semaforu i krećem iz mesta, puštam kvačilo normalno, ono hvata i pustio sam ga skroz, motor ide na primer 15- 20 metara i pojavi se neki osećaj kao da je tek posle tih 20- tak metara uhvatilo do kraja. Da nije u pitanju "proklizavajuće" kvačilo koje motor poseduje...? Motor je prešao oko 2500km Pisao sam o ovaj "problem" koji postoi i nakon prve zamene ulja. Primetio sam da se to proklizavanje -kao neka mala vibracija ne oseća kada je ulje, tj. motor hladan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 8 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vlasnik je uradio prvi servis na 1000 km. Nisam dovoljno vozio motor da bih analizirao kada se pojavljuje. Ne bih nazvao vibracijom koliko se sećam. Nego kao da je uhvatilo 90% i onda uhvati još tih 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 8 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga u sport modu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Decembar 8 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kontrola proklizavanja mozda. Zavisi koliko si agresivno dodao gas, uslovi za voznju i nisu bas neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 8 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da pomislio sam i na to. Kao što rekoh samo sam ga dovezao po zimskim uslovima i uparkirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Decembar 13 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ STAND HONDA TRANSALP XLV 750 - Car.gr WWW.CAR.GR ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤIΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ STAND HONDA TRANSALP 750 ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ... Dali postoi interesovanje da bi smanjili troskove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Utorak u 20:04 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim ovaj post pre.. Mislio sam da naručimo, a ne da napravimo sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...