Ivanhoe 308 Napisano Novembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS Adventure LC Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Motocikl iz Ćuprije moj poznanik prodaje BMW F 700 GS 800 cc WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 700 GS 800 cc, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 54880 km, Ćuprija. Cena 4.990 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Novembar 21 član Ivanhoe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2400 Napisano Novembar 21 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Deluje bas kao sto je opisano, mazen i pazen u punoj opremi. Bas korektna ponuda. Meni se taj F700Gs bas svidja jer je super kompromis izmedju F650 i F800gs koji je ekstra ali je previsok za mene. Svi oni imaju isti, jako pouzdan 800cc motor koji je Rotax pravio za Bmw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22179 Napisano Novembar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2779 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod 10-ke, u dolasku je jedna iz CH, stanje fabricko, bez ulaganja, dugogodisnji vlasnik, moze na CH table a moze i na ime, dogovor. Godiste 2005-to, pravih 25.000, servisna knjiga, Cena 4500e kao stranac, na ime jos 800e. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2094 Napisano Novembar 26 Drug član, 602 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima suvozačko sedište? Ne tera se ovaj motor bez opasne prdare, nek crknu dušmani 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8411 Napisano Novembar 26 Drug član, 2843 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva mahina, kakve slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22179 Napisano Novembar 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2779 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: Kakva mahina, kakve slike! Motor je od dobrog drugara, rekao sam mu da ga dotera meni, carinjen ili ne...i zato molim Boga da ga prodam ili cu da ga ja udomim...a realno mi ne treba al mi zao ovakvog primerka (jos posle i moram da trazim neku dobru prdaru za pozadi) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 9 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja uključim. Položio sam za A pre 10 dana. Do sad osim na polaganju, nisam vozio ništa. Šta mislite o ovom konkretno motociklu? Kawasaki Ninja 500r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Ninja 500r, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 44500 km, Leskovac. Cena 1.850 € -... Promenio pre 5 sati član Djole 977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15572 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8169 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš punu A kat. nemoj da gledaš motore sa ograničenom snagom. GpZ 500 je inače dobar i dokazan motocikl, jednostavne mehanike i odličan za početika. Ima dovoljno snage da se nazove pravim motociklom a opet je dovoljno pitom i ne traži puno kao da je manji motocikl. Naravno, u godinama je. Treba ga proveriti. Oni imaju par mana koje dolaze sa godinama ali koje se relativno jednostavno saniraju pa se nakon toga može voziti dugo bez problema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 9 Napisano pre 4 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Alekre je napisao: Ako imaš punu A kat. nemoj da gledaš motore sa ograničenom snagom. GpZ 500 je inače dobar i dokazan motocikl, jednostavne mehanike i odličan za početika. Ima dovoljno snage da se nazove pravim motociklom a opet je dovoljno pitom i ne traži puno kao da je manji motocikl. Naravno, u godinama je. Treba ga proveriti. Oni imaju par mana koje dolaze sa godinama ali koje se relativno jednostavno saniraju pa se nakon toga može voziti dugo bez problema. Pošto sam početnik ne bih preterivao sa snagom. Generalno zbog ekonomičnosti (registracija, potrošnja, održavanje...) gledam nešto do 500 ccm i dva cilindra, a cena do 1900e. Ovo mi, ako je tako kako piše u oglasu, deluje kao solidan izbor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2138 Napisano pre 4 sati Drug član, 1606 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam početnik ne bih preterivao sa snagom. Generalno zbog ekonomičnosti (registracija, potrošnja, održavanje...) gledam nešto do 500 ccm i dva cilindra, a cena do 1900e. Ovo mi, ako je tako kako piše u oglasu, deluje kao solidan izbor.Najmanje treba da te brinu te stvari, veći je problem ako kupiš matoru grobinu pa je popravljaš do besvesti.Treba dobro otvoriti oči pri kupovini tih starijih motora.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21466 Napisano pre 3 sati Integrisan, 6710 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Djole 977 said: Pošto sam početnik ne bih preterivao sa snagom. Generalno zbog ekonomičnosti (registracija, potrošnja, održavanje...) gledam nešto do 500 ccm i dva cilindra, a cena do 1900e. Ovo mi, ako je tako kako piše u oglasu, deluje kao solidan izbor. Vozio sam ga 14 godina bez problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...