mrle 8577 Napisano Jul 19, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ko stigne na vrh, prošao je tehnički 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8755 Napisano Jul 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja u ponedeljak idem tim pravcem, iz Podgorice, i planirao sam autoputem, ali ste me sad toliko naplašili da ne znam da l' smem Vozim generalno 100% ispravan auto, već predjoh 800+km od petka, i preko dosta brda, ali je punoletan, petoro nas je, pun gepek stvari (600+l), prognoza za Podgoricu za ponedeljak je 40, Kolašin 32... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Jul 19, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to taj auto sa profilne slike,ne pokusavaj. Izgorece u zelji da se popne. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 690 Napisano Jul 19, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozilo ima snage a ne stize da se ohladi, iskljuci se klima-ko ima, smanji stepen prenosa-brzina, upalite grejanje i otvore se prozori, i pici dalje 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Jul 19, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Surla85 je napisao: Ako vozilo ima snage a ne stize da se ohladi, iskljuci se klima-ko ima, smanji stepen prenosa-brzina, upalite grejanje i otvore se prozori, i pici dalje To sam ja radio svojeveremeno na Alfi 33 kad se vracam sa Ade ciganlije u koloni. Gori asfalt gori i alfa,dize temperaturu i onda pustim grejanje u kolima da svuce na 90c. U kolima su se skidale i one drugarice koje inace nisu htele. 9 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, punisa 16 je napisao: Ako je to taj auto sa profilne slike,ne pokusavaj. Izgorece u zelji da se popne. Covek je napisao da ima 600+ litara prtljaga a taj auto sa profilne nema 600 litara celokupnog unutrasnjeg prostora 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Jul 19, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Vampa je napisao: Covek je napisao da ima 600+ litara prtljaga a taj auto sa profilne nema 600 litara celokupnog unutrasnjeg prostora Samo hocu da isprovociram onog Travelmana,on je strastveni branilac Jugoslovenske zaostavstine Yuga. Njega treba da ubedimo da odvoza ovu deonicu da nas vise ne smara sa neunistivim Yugom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Jul 19, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pada vise na provokacije,pomirio se sa lencugom koliko on to tera ja polako verujem da je neunistiv 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8755 Napisano Jul 19, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa slike, k'o što je već primećeno, nema 600l ukupnog unutrašnjeg prostora, ili je barem to subjektivni osećaj zbog ergonomije. Ali, za razliku od mog sadašnjeg sokoćala (ako je nekom bitno - grand scenic) kod yuga paljenje grejanja može da pomogne kod pregrevanja. Međutim, čak ni za Travelmanov primerak se ne bih kladio da bi ovo izdržao kvalitetno natovaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7772 Napisano Jul 19, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da ga zovemo da proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Samo hocu da isprovociram onog Travelmana,on je strastveni branilac Jugoslovenske zaostavstine Yuga. Njega treba da ubedimo da odvoza ovu deonicu da nas vise ne smara sa neunistivim Yugom.Treba da vozi Yuga gore dole u krug dok ne sagori potpuno i da iskoristi dok je besplatno.Besplatno je tako što rampe rade, kartice se uzimaju i vraćaju ali se ne naplaćuje nego se samo stvara gužva bez potrebe (pretpostavljam da testiraju sistem).Autoput je izuzetno prav. Ne postoji južno od BG auto put sa toliko pravim pravcem. Miloš je neka serpentina od autoputa. Inače mora imati uspon da bi se popeo. PG je oko 50mnm. Gore ima kolega kuću pa će nam reći tačno. Crkvine su mislim 1000mnm na prevoju.Tim ispravljanjem se postiglo skraćenje puta od preko 10km što u Srbiji nije slučaj ni sa jednim auto putem u novijoj istoriji. PG - Kolašin je 70km. Sada ima 11km prilaznog "tucanika" + 42km autoput i ono u PG ne znam gde se računa da je počeo grad i gde bi se tačno sreli novi i stari ulaz. Dal radi ENP Tag naš?Zašto misliš da bi radio naš ENP? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12877 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prođosmo autoput. Mogu reći da je zaista lepo urađen, bezbedan, utisak kao da se voziš na vrhu sveta. Jedinstven osećaj. Iz PG ima samo jedno uključenje na kružnom toku. Generalno loše obeleženo. Samo jedna tabla na tom kružnom toku neposredno pred autoput i to je to. Vodite se tablama PG tranzit i Kolašin. Autoput je ucrtan na poslednjoj verziji mapa za Garmin. Išli smo Cliom, 1.2 16V 75ks natovareni sa mora. Oseti se taj konstantni uspon, vozili smo po ograničenju sa šaltanjem 4 pa 5, pa 4... Ništa posebno, čak mi je lakše bilo nego kad idem iz SD za BG. Baš sam pratio skalu za temp. nije se mrdnula od radne temperature. Ništa. Doduše šta je tu problem potencijalni: Mora da se poznaje vozilo, da se drži u obrtajima gde je max obrtni moment. Generalno je vrelac, ima dosta zaštite od vetra, tunela, sva vozila rade pod opterećem i izbijaju toplotu koju skupljaju druga vozila. Da ne pišem sada naširoko, treba kvalitetno ulje da ohladi motor, svež antifriz, saće hladnjaka da bude čisto... Treba da budu pametni ovi sa dizelima koji su na izdisaju, loš turbo, zapušeni DPFovi i sl. Znate sve, neću dalje da pišem. Prilaz autoputa kod Mateševa nije završen. To je oblak prašine i jedan prelaz koji ja nisam video i tu smo lepo omlatili trapom. Onako, skrati vreme ali se isto tako solidan deo vremena izgubi na tom isključenju i posle do magistrale. Vidi se da su užurbano po svaku cenu pustili tu deonicu u rad. Na samom autoputu nema nikakvog sadržaja, ni pumpe ni hladovine. Sve u svemu, generalno je dobra stvar urađena i biće još bolje kada se ceo projekat završi. Još ako se spoji sa npr. Milošem moći ćemo na more za vikend. Za motocikle, ono je pišanija. Samo se pazite ograničenja. 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, X8 Vračar je napisao: Zašto misliš da bi radio naš ENP? Jbg, kada ovi odozdo mogu besplatno da se školuju i leče kod nas zašto ne bi i naš TAG radio kod njih... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reči na SATu da će moći naš tag za MK, pa su onda ljudi pomislili da bi Dritan možda i za ovaj auto put moga slično da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4416 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Svrati cesto, 3538 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2022. at 9:24, zaludan je napisao: Ja ne razumem nešto - ako je konstantan uspon 40km, onda je oko 2.5% što i nije neki uspon, a ako ima strmijih deonica onda mora biti i ravnijih. Samim tim, ne razumem šta je drama oko uspona? Meni se cini da je ako se ide iz zaliva, Kamenara ka Vilusima za nekih 30-ak km isto savladava 1000 m. nadmorske visine. Nikada nisam imao problema. Mozda je zato sto se vozi sporije... Promenio Jul 20, 2022 član Fredi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3800 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, QmBGD je napisao: Jbg, kada ovi odozdo mogu besplatno da se školuju i leče kod nas zašto ne bi i naš TAG radio kod njih... Ne lece se besplatno u drzavnom sistemu ako na to misliš. Školarine placaju kao za strance. Makar je tako na klinickom centru,medicinskom i stomatoloskom fakultetu. Promenio Jul 20, 2022 član punisa 16 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, drago mi je da se to promenilo i izvinjavam se na iznetoj neistini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12877 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Treba otvoriti temu "Ima li to granicu"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, punisa 16 je napisao: Samo hocu da isprovociram onog Travelmana,on je strastveni branilac Jugoslovenske zaostavstine Yuga. Njega treba da ubedimo da odvoza ovu deonicu da nas vise ne smara sa neunistivim Yugom. Moze, čim se vratim ... Ti amo ragazzi ... ... 3 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro milijardu eura.. pa druze.. posle čume uzimao mnogo onih godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7361 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 3059 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A šta misliš pošto je naš?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Priznajte ovde lepo ko je pušio u tunelu 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1541 Napisano Jul 20, 2022 Никад не једи жути снег!, 727 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Коме су огуљена колена? Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 507 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Za pusenje nije problem, vidi ovu legendicu. https://www.facebook.com/watch/?v=1090627854881596 Ja sam vozio motorom, pisanija, preleti se motor ne osjeti. A sto se tice autoputa svjetski, ja sam bas pod utiskom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...