Žaksi 9379 Napisano juče u 11:52 Ne silazi, 2372 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se da imam razumevanja za sve,ali....ne mogu da razumem,šta se to desi sa osobama kada sednu u neki auto zvučnije marke.Sve to nešto smrknuto,nadrndano,stalno nešto žure....čemu.Svi se zalažu za neke promene,a niko ne želi da se bar malo promeni,prilagodi. @piki po mnogim stvarima se ne slažemo,ali,tvoja energičnost mi je fascinantna....podržavam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5544 Napisano juče u 11:57 Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam već posao, ali video sam neke Ruse kako lepe stikere u fazonu bahato parkiram, ali nekih pola metra u prečniku. Najbolje od svega što su odštampani na nekom papiru koji ne može samo da se odlepi nego ostaju komadi koje moraš ohoho da trljaš. Pa lepo kad neko dobije to na šoferci nek se zeza sa skidanjem. Nije ni deo muke koju imaju invalidi jer je neko stao na 5 minuta ali neka. Još je dobro to što taj ko lepi ne može da odgovara krivično kao što bi bio slučaj da ispresavijaš vola 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6397 Napisano juče u 12:18 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam negde neki dan. Bas se vidim sa drugaricom koja ima nalepnicu za invalide, kao sto rekoh, radi ok je al ima je, nije joj na autu i ne koristi to, parkira se redovno. Juce pricam sa komisijom, ima mozda 80g, radio u Svajcarskoj, kad se vratio pre koju godinu kupio sebi da ima A6, kaze isao sam peske u prodavnicu, kad vidim kako se parkiraju muka mi pa ne idem autom i ako mi tesko peske. Ovo za nalepnice je dobro, brzo bi se rasirilo po mrežama, samo treba i imati m.. da zalepis na neki auto a ne znas ko je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16584 Napisano juče u 15:19 Drug član, 1459 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Žaksi je napisao: tvoja energičnost mi je fascinantna....podržavam. mnogi mi kazu -ludak, dokon, sta te boli kurac, ispravljas krive Drine, ne mogu jbg da oćutim, kostalo me to u zivotu dosta i nikako da se opametim, jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3014 Napisano juče u 15:39 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skyrunner je napisao: Možda sam već posao, ali video sam neke Ruse kako lepe stikere u fazonu bahato parkiram, ali nekih pola metra u prečniku. Najbolje od svega što su odštampani na nekom papiru koji ne može samo da se odlepi nego ostaju komadi koje moraš ohoho da trljaš. Pa lepo kad neko dobije to na šoferci nek se zeza sa skidanjem. Nije ni deo muke koju imaju invalidi jer je neko stao na 5 minuta ali neka. Još je dobro to što taj ko lepi ne može da odgovara krivično kao što bi bio slučaj da ispresavijaš vola Стопхам (стоп хамству односно банатости) https://www.youtube.com/@stopxamlive 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15775 Napisano juče u 15:48 (promenjeno) Integrisan, 8219 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neka skandi država je parkiranja rešila tako što fizičko lice može da slika nepropisno parkirano vozilo i pošalje slike policiji. Oni štampaju uplatnicu i pošalju na adresu. Kod nas naravno niko neće da druka, svi veličine, hoće red a ovamo prave viber grupe i pišu gde je patrola. Ja bih administratore grupe pohapsio. Tako da nema izgleda da će ova periferija istoka i zapada biti normalna za život. Promenio juče u 19:46 član Alekre 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1368 Napisano juče u 16:16 Zainteresovan, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ово раде и у Аустрији, и не само за паркирања него и овако у саобраћају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 217 Napisano juče u 16:21 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Alekre je napisao: Kod nas naravno niko neće da druka, svi veličine, hoće red a ovamo prave viber grupe i pišu gde je patrola. Ja bih administratore grupe pohapsio. Tako da nema izgleda da će ova periferija istoka i zapada biti normalna za život. Ne zaboravi činjenicu da patrole jaaako retko stoje tamo gde su potrebne i gde bi njihovo delovanje trebalo da bude često i da deluje pre svega preventivno. Uglavnom se štekaju gde im je sigurica da pune budžet. Kada budu delovali u interesu saobraćaja i bezbednosti a ne u interesu punjenja budžeta složiću se s tobom. Do tada ne. Podržaću svaku takvu grupu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3429 Napisano juče u 20:44 ODUSTO OD DIJETE, 2968 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Te Ruse pratim odavno, ne lepe samo na nepropisno parkirane već i na one koji recimo voze trotoarom da obiđu gužvu. Ima ih min 4-5 u ekipi i koliko sam primetio uvek ima neki koji poznaje neke borilačke veštine ako zatreba. Dosta bude incidenta ali i brzo se pojavi policija i bizgovi se primire. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14807 Napisano pre 11 sati Drug član, 1851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Alekre je napisao: Kod nas naravno niko neće da druka, svi veličine, hoće red a ovamo prave viber grupe i pišu gde je patrola. Niko neće da druka da se uvede red i zakon u društvo a drukali su svojevremeno svoje komšije nacistima, pod izgovorom da su komunisti, kasnije pola naroda bili saradnici udbe a ni danas nije mnogo bolja situacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5544 Napisano pre 9 sati Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se dobija % od kazne Koje oko sokolovo koji bakrači 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 840 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 507 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ZEMZEM je napisao: @Mr_Wolf Te Ruse pratim odavno, ne lepe samo na nepropisno parkirane već i na one koji recimo voze trotoarom da obiđu gužvu. Ima ih min 4-5 u ekipi i koliko sam primetio uvek ima neki koji poznaje neke borilačke veštine ako zatreba. Dosta bude incidenta ali i brzo se pojavi policija i bizgovi se primire. Ako mislis na ove, popise po 6god: Sto kaze neko u komentarima, sudija po tome odobrava bahato parkiranje i voznju trotoarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3429 Napisano pre 3 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2968 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, koliko se sećam bilo je raznih ekipa nisu samo ovi bili Promenio pre 3 sati član ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 497 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Zainteresovan, 176 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 1. 2026. at 16:48, Alekre je napisao: Kod nas naravno niko neće da druka, svi veličine, hoće red a ovamo prave viber grupe i pišu gde je patrola. Ja bih administratore grupe pohapsio. Tako da nema izgleda da će ova periferija istoka i zapada biti normalna za život. Imaš u svim državama na google mapama obeležene radare. Pretpostavljam da to i policija podržava jer preventivno deluje i svi smanje brzinu. Stacionarni radari uvek moraju imati obaveštenje prethodno da se kontroliše brzina Promenio pre 1 sat član Kkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...