Predator016 1139 Napisano Januar 26 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 1. 2024. at 11:05, zaludan je napisao: Evo opet da pitam - kad ste čuli da je neko poslednji put dobio kaznu za parking od policije? Ne od komunalaca, oni još ponešto i pišu za ono što je u njihovoj nadležnosti, ali ulica nije njihova. Evo ja sam dobio pre neki mesec. Za auto koji je bio parkiran na trotoaru ispred moje ograde, skroz uz ogradu, sa dovoljno prostora da prođu pešaci. A kaznili su me tako što je neka gospođa ispravila krivinu, zabola se bočno u moj parkiran auto, slomila ga skroz i pobegla. Zvao policiju i prvo što su uradili kad su došli, napisali mi kaznu za nepropisno parkiranje . Tek kasnije se gospođa predomislila i došla mi na vrata.. Hit..... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Januar 27 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, zaludan je napisao: je saobraćajac sa blokčetom recimo na Bulevaru, ili u Vojvode Stepe, pa Za tako nesto mora malo da se proseta,a to je vec jaca gimnastika,ko ce da se muci da izlazi iz auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano Januar 27 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobijaju takve zadatke. Taj posao su "predali" komunalcima, a isti ti komunalci su postali gori od carinika sto se tice mita. Jos jedna stvar je ta da saobracajne kazne (znaci i one za parkiranje koje pise policija) vise ne idu u mup-ov budzet vec u republicki. Pa nacelnike bas i nesto zabole, dok ne dobiju naredjenja sa vrha da malo doprinesu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Januar 27 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ser je napisao: Ne dobijaju takve zadatke. Taj posao su "predali" komunalcima Komunalac ne može da napiše kaznu za nepropisno parkiranje na ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano Januar 27 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze kaznu, al zato moze prekrsajni nalog za ometanje i ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Januar 27 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno. Sad pogledah tu odluku o komunalnom redu, i oni su ladno to odlukom uzeli na sebe nadležnosti policije. Srbija i zakoni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Februar 2 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 1. 2024. at 23:47, zaludan je napisao: Neverovatno. Sad pogledah tu odluku o komunalnom redu, i oni su ladno to odlukom uzeli na sebe nadležnosti policije. Srbija i zakoni... Pa sto ne bi,manje placeni nego policajci a obavljaju isti posao,koji policija i nije bas revnosno radila, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Februar 2 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ivica744 je napisao: Pa sto ne bi,manje placeni nego policajci a obavljaju isti posao,koji policija i nije bas revnosno radila, Pa, recimo zato što je protiv zakona? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6034 Napisano Februar 3 Ne silazi, 1809 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, zaludan je napisao: Pa, recimo zato što je protiv zakona? Promenimo zakon Malo se salimo,al kad pogledas iz ugla vlastodrzaca pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Februar 3 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ivica744 je napisao: Promenimo zakon Malo se salimo,al kad pogledas iz ugla vlastodrzaca pun pogodak. Tu negde i jeste i problem i uzrok (ne samo) ove teme - vlastodršci se ne drže sopstvenih zakona, a imaju sve poluge da ih menjaju kako im odgovara. Umesto toga - bezvlašće, nekažnjivost, bahatost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3867 Napisano Februar 9 Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mislim , dodjes iz Bec i sparas 40 centi za parking. Pre par godina fasovao kaznu u 18.55 jer sam se parkirao u 18.50 a parking se placa do 19.00. Reno ispred sam parkirao posle doticnog. I da u pitanju je Saudijac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7753 Napisano Februar 15 (promenjeno) Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Šupak je šupak, čak i kad je lep dan... Promenio Februar 15 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3993 Napisano Februar 15 (promenjeno) Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Škoda standardna mušterija, ne pomažu ni brisači podignuti kao ni topla reč komšiluka... Promenio Februar 15 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Februar 15 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo slikano pre 5-6 dana, prošao i slikao. Vratio se kasnije i dalje stoji ovako, po mojoj gruboj proceni minimum je bar sat vremena ovako stajao parkiran. Inače ostavljen je na prolazu između dva reda parkiranih automobila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7753 Napisano Februar 15 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nikako da dokučim šta je problem sa ovakvim ljudima? Padaju mi razni opisi na pamet: Bezobzirnost, Bahatost, Bezobrazluk, Sebičluk, Bolok**cija za ostatak sveta, Isključenost, Samoživost... ...ali ni jedan dovoljno dobar da mi upotpuni njihovu sliku ličnosti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1578 Napisano Februar 15 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste problem, nije jedan već svi zajedno i još po neki, ne može normalan čovek ni da se seti svega što takvi poseduju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9604 Napisano Februar 15 Drug član, 1463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uz fotografiju parkiranog automobila, vrlo je moguće da ne stoji ni jedna od navedenih kvalifikacija (bezobzirnost, bahatost, bezobrazluk...), već je samo jedna obična pripadnica lepšeg pola za volanom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Februar 15 Ne silazi, 6523 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su opterećeni stvarima za koje ni ne znaju da im nisu uopšte važne. Nametnuta realnost čini da se juri za nečime što većini normalnih osoba ne treba. Iz toga proizilazi jedan stav koji je sve više prisutan, naročito u gradskim sredinama, gde iz ljudi zbog tog konstantnog takmičenja, izlazi ono najgore. Svi traže prava i ono što im tobože sleduje, ali retko ko gleda na obaveze i način kako se do toga dolazi. Sve je dozvoljeno u toj igri i onaj koji poštuje pravila, na kraju bude izigran....a to niko ne želi, jel'...."što je on/ona pametniji/a od mene". Glupi ste oboje....budite red i reda će biti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12536 Napisano Februar 15 Ne silazi, 7326 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno kod nas u narodi imaš ono, "šnašao se" i "nije se snašao". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7648 Napisano Februar 15 Drug član, 2923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu nikako da dokučim šta je problem sa ovakvim ljudima? Padaju mi razni opisi na pamet: Bezobzirnost, Bahatost, Bezobrazluk, Sebičluk, Bolok**cija za ostatak sveta, Isključenost, Samoživost... ...ali ni jedan dovoljno dobar da mi upotpuni njihovu sliku ličnosti.Ja bih to stavio sve u jednu rijec, IDIOTПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3867 Napisano Februar 19 (promenjeno) Drug član, 463 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci da je namera, jednostavno sad svako ima auto. Mnogo ljudi (i zena) ne zna da vozi, parkira. Pre neki dan ulica jednosmerna, parking sa obe strano niz kolovoz. Preko puta mene 3/2 mozda i cela dva parking mesta free. Krecem da izlazim, rekoh ajd da ne zadrzavam da pustim ovu tigru da se uparkira. Lik od 55+ god probao jednom umal prednjim krajem ne udari X5. Vidim ide popravni, dobro desi se svakom nije strasno. Krece drugi put ,obavio 50% ,stade ni tamo ni vamo, udario tocak u i ivicnjak. Stoji tako 30 sec , vec dva auta iza njega, dolazi do resenja. Malko gasira ,penje se na trotoar i uparkirava se. Jedini problem je da je 60 posto sirine na trotoaru, pa sad se muci da izadje od simsira. Stajem pored njega i lepo mu kazem- majmune vrati dozvolu ubices nekog. Gleda me bledo i razmislja a sto? Pa leb te jbo ako tu kanticu ne moz parkiras na 5 met parking za djevrek nisi. Promenio Februar 19 član vex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano Februar 21 Drug član, 1633 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gospoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 22 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Stigle nalepnice. Saće padne pasivna agresija po naselju i prevaspitavanje... Naselje je poluzatvorenog tipa (ima jednu ulicu koja ulazi u naselje, i sve ulice u naselju su slepe) -> samo stanari i njihovi gosti su tu, nije tranzitnog tipa nikako, u blizini nema radnji, firmi i slično, pa da kažeš da se parkira ko stigne.. Uvek ima mesta za parking, ali komšijama je teško 200 metara da prošetaju, pa automobile ostavljaju na ulici, na trotoaru... Pisali smo po grupama naselja, molili da se ne radi to... Ne vredi. I to je uvek istih par automobila. Sinoć se vraćam oko pola 12, ima 4 parking mesta, ja parkiram, komšija me prođe i stane na "njegovu" poziciju, 20 metara dalje. "Komšo, ima mesta ovde, prebaci auto" "A ne mogu". Pa sad ćeš da guliš sa vetrobrana. Eto, nek ovo bude priznanje ili šta već. Ne krijem se da ih ja lepim, nosite se bahati. Promenio Februar 22 član nafetS 19 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2030 Napisano Februar 22 (promenjeno) Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan StopHam Promenio Februar 22 član Pirotehnicar 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Februar 22 4_tocka_i_karoserija, 1879 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nafetS je napisao: Stigle nalepnice. Saće padne pasivna agresija po naselju i prevaspitavanje... Naselje je poluzatvorenog tipa (ima jednu ulicu koja ulazi u naselje, i sve ulice u naselju su slepe) -> samo stanari i njihovi gosti su tu, nije tranzitnog tipa nikako, u blizini nema radnji, firmi i slično, pa da kažeš da se parkira ko stigne.. Uvek ima mesta za parking, ali komšijama je teško 200 metara da prošetaju, pa automobile ostavljaju na ulici, na trotoaru... Pisali smo po grupama naselja, molili da se ne radi to... Ne vredi. I to je uvek istih par automobila. Sinoć se vraćam oko pola 12, ima 4 parking mesta, ja parkiram, komšija me prođe i stane na "njegovu" poziciju, 20 metara dalje. "Komšo, ima mesta ovde, prebaci auto" "A ne mogu". Pa sad ćeš da guliš sa vetrobrana. Eto, nek ovo bude priznanje ili šta već. Ne krijem se da ih ja lepim, nosite se bahati. Nadam se da su papirne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...