Nightrider Z 663 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 539 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: Postoji li ovo kod nas po prodavnicama ili samo oficijalni serviser ili preko? Ako lupe ovi uvoznici neku cenu idi kod nekog strugara da ti to napravi za 2L koka kole, nemoj da te pljackaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22544 Napisano pre 18 sati Integrisan, 7119 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Nightrider Z said: Ako lupe ovi uvoznici neku cenu idi kod nekog strugara da ti to napravi za 2L koka kole, nemoj da te pljackaju Videcu hoce li mi trebati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22544 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7119 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto u manualu nisam nigde nasao podatak za silu stezanja ovih srafova, posaljem upit Suzukiju. Iz Atile mi odgovore 3.5-4Nm, obavezno lepak. Nije li to malo? IMG 20260223 143513 — Freeimage.host FREEIMAGE.HOST Image IMG 20260223 143513 hosted in Freeimage.host Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15379 Napisano pre 55 minuta Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravili su nulu da napišu ( 35 - 40 Nm ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22544 Napisano pre 49 minuta Integrisan, 7119 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, bajker71 said: Zaboravili su nulu da napišu ( 35 - 40 Nm ). Pretpostavio sam. Ili su mislili na kile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15379 Napisano pre 47 minuta Drug član, 1880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mu dođe 3,5 - 4 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...