Toks 4 Napisano Utorak u 08:00 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, puno.Sent from my RMX3472 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 626 Napisano Utorak u 08:27 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Toks said: Dali neko u Srbiji radi reglere? Moram da menjam a ne kupuje mi se kineski upitnog kvaliteta za 50 ili 100 evra. Hvala unapred. Sent from my RMX3472 using Tapatalk zika radi reglere tako sto mu posaljes svoj stari i on u njega ugradi svoju elektroniku. Pa to od spolja izgelda kao original. Ja ga imam na VFR-u, super je. Zika je jeftiniji mozda 20 evra od Joske. Traju i jedan i drugi godinama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 649 Napisano Utorak u 21:14 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za prednje vile, ne idu glatko gore dole vec kao da zapnu pa krenu dalje. To naravno kada stojim u mestu pa hocu da pomeram motor. Ne znam moze lo tu sta da se podmaze, tako deluje kao da nisu podmazane. Motor je star godinu dana inace ali je Voge kinez pa je sve moguceProbao bih sam neko resenje ako neko ima savetSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7415 Napisano Utorak u 22:53 Drug član, 2106 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel padao motor, da se nije tu nesto iskrivilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3312 Napisano Sreda u 12:03 Drug član, 1663 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za prednje vile, ne idu glatko gore dole vec kao da zapnu pa krenu dalje. To naravno kada stojim u mestu pa hocu da pomeram motor. Ne znam moze lo tu sta da se podmaze, tako deluje kao da nisu podmazane. Motor je star godinu dana inace ali je Voge kinez pa je sve moguceProbao bih sam neko resenje ako neko ima savetSent from my iPhone using TapatalkIdeš i reklamiraš. Nemoj mnogo da lomiš glavu, zato si valjda kupio nov motor.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1489 Napisano Sreda u 12:59 BJB Maxi Scooter Club, 628 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Borkosan je napisao: Imam pitanje za prednje vile, ne idu glatko gore dole vec kao da zapnu pa krenu dalje. To naravno kada stojim u mestu pa hocu da pomeram motor. Ne znam moze lo tu sta da se podmaze, tako deluje kao da nisu podmazane. Motor je star godinu dana inace ali je Voge kinez pa je sve moguce Probao bih sam neko resenje ako neko ima savet Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam primetio nešto slično, kao da se "zaključaju" kad si u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1752 Napisano Sreda u 13:51 Drug član, 1183 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Izguglajte "fork stickion" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 649 Napisano Sreda u 17:43 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nameru da nesto cackam sam, svakako je servis po rasporedu u Julu. Pitam onako mozda se to inace desava pa treba neko podmazivanje i slicno. Nije bilo padova niti sta slicno, nego bas kako @andrej rece osecaj kao da se zakljucaju u mestu.Koliko sam video ima u NS dva ovlascena servisa pa se ne mora vise u ATV na OstruznicuSent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1841 Napisano Sreda u 21:20 Drug član, 1142 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko pitanje. Ako je svecica dobre boje, da li to znaci da ventili imaju dobar zazor ili bi svakako trebalo prekontrolisati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12199 Napisano Četvrtak u 05:11 Drug član, 1697 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako bi trebalo periodično prekontrolisati, na određenu kilometražu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 578 Napisano Četvrtak u 05:23 (promenjeno) Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Zarkela je napisao: Kratko pitanje. Ako je svecica dobre boje, da li to znaci da ventili imaju dobar zazor ili bi svakako trebalo prekontrolisati? Ako je svecica dobre boje, to znaci da je sagorevanje dobro, to jest da usisni i izduvni ventili otvaraju tacno kada treba. Prostije receno ne ostaje "zivog benzina" koje nije sagoreno prilikom pogresnog momenta otvora ventila. To vazi za uzubljenje motora... E sad sto se tice zazora, to jest koliko ventili otvaraju to nisam 100 posto siguran da li mozes da vidis po boji svecice. Na primer u prvom taktu kad usisava vazduh, ako je usisni ventil vise otvoren smesa vazduha i benzina ce biti "siromssnija", tako da efektivnost rada motora nije 100 posto, ali svecica ce biti bela. Ili ako je zazor premali, pa ne otvara dovoljno, dolazi do bogatije smese, pa onda fali kiseonika, sto opet moze da bude problem u trecem taktu kod sagorevanja, to jest lose sagorevanje usled manjka kiseonika pa samim tim svecica pocrni. U drugom taktu ili kompresiji ventili trebaju biti zatvoreni, ali u cetvrtom taktu, izduvavanje, temperatura koja je napravljena u sagorevanju (3 takt) treba napolje na auspuh, ako je zazor manji, znaci da ne moze sve napolje, tako da dolazi do malo toplije masine, sto opet nije kako treba. Zato moje misljenje, bez obzira na boju svecice, trebas da proveris zazore na ventilima. I da se podese onako kako fabrika kaze. Promenio Četvrtak u 05:24 član Vujka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20169 Napisano Četvrtak u 05:27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gde kupujete ulje za skotoiler, jebo ga onaj sto ga izmislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 900 Napisano Četvrtak u 06:14 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ma skini to, jedna briga manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2548 Napisano Četvrtak u 07:24 Drug član, 885 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Drugari, gde kupujete ulje za skotoiler, jebo ga onaj sto ga izmislio... Trebalo bi da ga imaš i u Motolandu i u DDmoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20169 Napisano Četvrtak u 08:29 Vozim motor, nisam BAJKER, 2661 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS, Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mr_Wolf je napisao: Trebalo bi da ga imaš i u Motolandu i u DDmoto Nasao u Moto Landu, 0.5L 2600din... Pa kao da je domace maslinovo jbt... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2548 Napisano Četvrtak u 08:31 Drug član, 885 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I to ekstra devičansko - ali traje. Ja trošim 0,5 već 30000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12199 Napisano Četvrtak u 08:31 (promenjeno) Drug član, 1697 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to neko "devičansko hladno ceđeno" ulje za lanac! p.s. Istovremeno smo pisali... Promenio Četvrtak u 08:33 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14444 Napisano Četvrtak u 09:29 Integrisan, 7826 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja platio 650 dinara litar ulja 80W90 za menjače. Neko grčko, Cyclone, pazario u radnji koja prodajte traktorske delove. Sipam u Kobru, ono ne može da se potroši za 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1841 Napisano Četvrtak u 19:31 Drug član, 1142 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam stelovanje ventila, svi su bili nastelovani isto i izduvni i usisni. Sad agregat bolje radi, ostaje dalje sredjivanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1841 Napisano pre 11 sati Drug član, 1142 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je iskustvo sa porucivanjem Motodelovi.rs online shop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11092 Napisano pre 10 sati Hronični Motociklopata, 7582 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mislis "motodelovi.com" ? Meni nista ne nalazi pod ".rs" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 94 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2007 hondu cbr600rr koju održavam u fabričkom stanju, ali godinama je sve manje vozim, mislim zadnjih 5 nijesam prešao 1000km al opet i servisiram i novi akumulator, sad valja i gume.Ne htjedoh je prodat jer sam taj model uvjek volio i drago mi je da ga imam a s druge strane samo mi stoji dok bi nekom drugom više radosti donio, da li prodati?imam drugi motor u BGu koji koristim vise, ovaj je garaziran u CG. Plašim se na neki način da "propada", nije mi sad ni do para koje ću dobit a svakako bih da imam para radije posjedovao noviji s1000rr npr ali ni njega ne bi vozio kad ne živim u CG no otom potomSent from my PTP-N49 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1841 Napisano pre 2 sati Drug član, 1142 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Disko Nindža je napisao: Mislis "motodelovi.com" ? Meni nista ne nalazi pod ".rs" Da, greska u pisanju. Navika zbog mejlova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1841 Napisano pre 2 sati Drug član, 1142 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, No_LiMiT je napisao: Imam 2007 hondu cbr600rr koju održavam u fabričkom stanju, ali godinama je sve manje vozim, mislim zadnjih 5 nijesam prešao 1000km al opet i servisiram i novi akumulator, sad valja i gume. Ne htjedoh je prodat jer sam taj model uvjek volio i drago mi je da ga imam a s druge strane samo mi stoji dok bi nekom drugom više radosti donio, da li prodati? imam drugi motor u BGu koji koristim vise, ovaj je garaziran u CG. Plašim se na neki način da "propada", nije mi sad ni do para koje ću dobit a svakako bih da imam para radije posjedovao noviji s1000rr npr ali ni njega ne bi vozio kad ne živim u CG no otom potom Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Ja to gledam na sledeci nacin. Ako ti stoji, volis to i odrzavas, sve je ok. Kad dodje do toga da stoji a da zaboravis na tu stvar, to je znak za prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...