Sharky - Alex 6955 Napisano Subota u 00:12 Drug član, 1993 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Moze takodje biti i do visine poluge, to sam imao na VFR. Prenisko i slabije hvata Visina poluge itekako ima veze, meni zadnja bas slabo kocila tj nije bilo do kocnice nego nisam ja mogao vise da gurnem stopalom, podigao sam malo polugu (1 min posla) sad je odlicna, pali abs svaki cas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18462 Napisano Subota u 07:29 Integrisan, 5514 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Sharky - Alex said: Visina poluge itekako ima veze, meni zadnja bas slabo kocila tj nije bilo do kocnice nego nisam ja mogao vise da gurnem stopalom, podigao sam malo polugu (1 min posla) sad je odlicna, pali abs svaki cas To se i meni desilo na VFR-u, blokirala brzo onda sam vratio nazad Inace visina poluge je u normali, ne diram nista. Menjacu jedino plocice novim i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Nedelja u 13:49 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Na Ducatiju mi laže cajger 10%, mizerija... jel moze to nekako da se kalibriše aj 2,3% je ok, al ovo je bas bezveze... zadnju gumu sam stavio 190/50 a treba 190/55, jel to jedan od razloga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 116 Napisano Nedelja u 13:54 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, milan b je napisao: Na Ducatiju mi laže cajger 10%, mizerija... jel moze to nekako da se kalibriše aj 2,3% je ok, al ovo je bas bezveze... zadnju gumu sam stavio 190/50 a treba 190/55, jel to jedan od razloga? To je glavni razlog ali i iz fabrike uglavnom laže preko 5% Promenio Nedelja u 13:55 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Nedelja u 14:53 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan A da li povecanjem obima zadnjeg tocka mogu da dobijem koji procenat? Jel se senzor za merenje obrtaja nalazi na zadnjoj viljusci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11164 Napisano Nedelja u 16:37 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mehaničkog brzinomera sa sajlom, pinjon se nalazi uglavnom na prednjem točku i njegov obim utiče na tačnost brzinomera. Kod elektronskih, bez obzira da li je analogno ili digitalno očitavanje, senzor brzinomera se uglavnom nalazi na pogonskom lančaniku i na tačnost očitavanja utiče obim zadnjeg točka ali i promena pogonskog ili zadnjeg lančanika. Povećanjem obima zadnjeg točka brzinomer će za istu brzinu pokazivati nešto manju vrednost. To se da izračunati a mislim da ima i na netu tih tabela na kojima se vidi koliko koji profil gume oduzima ili dodaje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Nedelja u 21:50 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Pravi odgovor, menjan mi je zadnji zupcanik(prebrojacu zube da znam dal ima razlike) a promenicu i gumu(sa profil /50 prelazim na /55) hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 23 Napisano Utorak u 17:07 U prolazu, 9 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko naručivao sa sajta WEMOTO ? da li stiže kod nas, kakva su iskustva ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1949 Napisano Utorak u 18:52 Drug član, 1088 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam. Stize, sve ok. Profi su skroz. Jednom mi nisu poslali neku sitnicu izmedju ostalog i kada sam im javio odmah su poslali i to skupljom "postom" i ako je vrednosttoga bila tipa 2e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8630 Napisano Utorak u 18:53 Ne silazi, 2227 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, iks džej je napisao: da li je neko naručivao sa sajta WEMOTO ? da li stiže kod nas, kakva su iskustva ? Hvala Ja sam naručio pre nedelju dana.Prošle godine sam naručivao,i slali su Royal Mail-om,sada šalju DHL-om.Danas dobih poruku da će mi isporučiti u Petak.Lično ja sam zadovoljan.Naručivao sam i sa Mega-Zip...stiže uredno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iks džej 23 Napisano Utorak u 19:11 U prolazu, 9 postova Motocikl: diversion 600s Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi na kućnu adresu ili se podiže negde ? Znaš možda da li se dodatno plaća carina i do kog iznosa ? Ajde javi kada ti stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 574 Napisano juče u 18:59 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan drustvo, zasto svaki drugi S2 Fazer na oglasima ima ovu rupu na agregatu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 352 Napisano juče u 19:07 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Da bi Japanci znali koji je rađen u parnoj a koji u neparnoj smeni! Ovi sa rupom su rađeni u parnoj smeni Izvini brt ovo je bilo jače od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8630 Napisano juče u 19:08 Ne silazi, 2227 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, iks džej je napisao: Jel dolazi na kućnu adresu ili se podiže negde ? Znaš možda da li se dodatno plaća carina i do kog iznosa ? Ajde javi kada ti stigne. Dolazi na kućnu adresu....za carinu i pdv,zavisi od visine iznosa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 37 Napisano juče u 19:32 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Muc-Off Motorcycle Chain Care Kit | Motorcycle Parts | Wemoto UK WWW.WEMOTO.COM Looking for Muc-Off Motorcycle Chain Care Kit for your motorbike? At Wemoto UK we have what you need. Visit our online store today! Да ли се исплати ово поручити са тог сајта? Морам узети нешто за одржавање ланца а немам баш искуства са тим јер ми је ово први мотор са ланцем, свака сугестија је добродошла, хвала. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11164 Napisano juče u 19:37 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Realno ti je taj komplet bacanje para. Ta trostrana četka je dobra i nju možeš kupiti za male pare na aliju. Za pranje je petrolej neprevaziđen a menjačko ulje je bolje za podmazivanje od svakog spreja... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3409 Napisano juče u 20:04 Drug član, 1984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad samo kod ulje, s cim nanosite, jednom probao i sve živo zamazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11164 Napisano juče u 20:20 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim neku plastičnu bočicu 100 ml u kojoj je bio alkohol ima onaj konusni vrh kao kapalicu, stane pod sedište... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 37 Napisano juče u 20:52 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda s-wing 125, Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Realno ti je taj komplet bacanje para. Ta trostrana četka je dobra i nju možeš kupiti za male pare na aliju. Za pranje je petrolej neprevaziđen a menjačko ulje je bolje za podmazivanje od svakog spreja...А јел неће петролеј да нагриза те оринге унутра? То сам чини ми се негде видеоSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11164 Napisano juče u 20:54 (promenjeno) Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neće, provereno. Petrolej možeš koristiti da obrišeš felnu koju je lanac isprskao ili štender itd. Neće oštetiti farbu... Promenio juče u 20:56 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18462 Napisano pre 22 sati Integrisan, 5514 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2025 at 6:07 PM, iks džej said: da li je neko naručivao sa sajta WEMOTO ? da li stiže kod nas, kakva su iskustva ? Hvala Ja sam ali ima preko dve godine. Stizalo mi za 10tak dana, sve top. Nikakve dodatne troskove nisam imao. Ako je prelazilo 50e, ide carina. Nisam placao one budalastine tipa nekakve spedicije itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18462 Napisano pre 22 sati Integrisan, 5514 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/11/2025 at 7:53 PM, Žaksi said: Ja sam naručio pre nedelju dana.Prošle godine sam naručivao,i slali su Royal Mail-om,sada šalju DHL-om.Danas dobih poruku da će mi isporučiti u Petak.Lično ja sam zadovoljan.Naručivao sam i sa Mega-Zip...stiže uredno. Meni je stizalo Royal Mailom. Jel ne moze da se promeni taj DHL jer sam cuo da uzimaju za nekakvu spediciju i budalastine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8630 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2227 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Do prošle godine,sve što je poručeno,stizalo je Royal Mailom,sada jedinu opciju koju nudi je DHL.Za špediciju ċu videti,mislim da zavisi od vrednosti pošiljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6388 Napisano pre 14 sati Drug član, 1422 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan DHL do 50e prolazi bez carine i pdv. Svaki cent preko, ide u spediciju, koja kosta oko 4000din, + carina i pdv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6388 Napisano pre 14 sati Drug član, 1422 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan U cg taj iznos je bio 150e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...