john314 620 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupi crevo za pummpu za akvarijum Jeftino i radi poso Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Sto mora silikon? Imam 3 ili 4 mm ne mogu da se setim, koristim za vakum na ITB. Tako mi rece covek u jednoj radnji za auto delove, da kociono ulje nagriza gumu pa da mora silikonsko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1557 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan U apoteci uzmi kesu za infuziju ili kateter i eto creva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 24 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mali Ika je napisao: Da li neko sa Novog Beograda ima silikonsko crevo debljine 5mm? Hteo bih da pozajmim jer nigde nisam nasao da kupim (samo online gde je dostava 3 puta skuplja od samog creva), treba mi za menjanje kocione tecnosti. Иди у Пет Шоп и Милутина Миланковића на Новом Б. имају део са акваријумима и узми силиконско цревце, требало би на метар да га продају. Ја већ тако годинама узмем метар цца 100дин и само крајцујем колико ми треба… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Februar 24 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, uzmi obicno za akvarijum, nece ga pojede iste sekunde tako da sta god tebi ce zavrsi posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 201 Napisano Februar 25 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, nikad se ne bih setio sam ovoga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 27 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan hoču da skinem variomat i kvačilo na 50 cm kopiji minarelija .Na kolko da zavrnem variomat i korpu sa udarnim električnim odvijačem i da li je to moguće bez kontre jer nemam čim da kontriram.Da imam stego bi jako i bez pištolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5954 Napisano Februar 27 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor, nego kaciga... Naime, kojim lepkom da zalepim gumeni dihtung između vizira i školjke? On je bio nečim zalepljen. Ima kanal, ali spada. Treba mi neki dovoljno jak, a ne prejak lepak. Oxo/Uhu je za papir, Sintelon je prejak, super lepak tek ne dolazi u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5938 Napisano Februar 27 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, sasa ns 1 said: hoču da skinem variomat i kvačilo na 50 cm kopiji minarelija .Na kolko da zavrnem variomat i korpu sa udarnim električnim odvijačem i da li je to moguće bez kontre jer nemam čim da kontriram.Da imam stego bi jako i bez pištolja Ako stezes udarnim pistoljem ne treba ti kontra. Ali je mana sto ne znas koliko si stegao jer ti pistolji nisu precizni. Za odvrtanje su odlicni, ali za zavrtanje bas i ne, pogotovo ako radi neko bez iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei Silikonom možda? Običnim providnim ? Promenio Februar 27 član živke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5954 Napisano Februar 27 Drug član, 3005 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Prejako... Poenta je da ipak može da se skine, a ne pocepa guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda vruci lijepak. Ne treba mu velika temperatura da se otopi. To koliko je dobro toliko i lose, moze se desiti da ti kaciga ostane negdje na suncu pa da se lijepak otopi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21600 Napisano Februar 27 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam to (uspesno) Silikon za dihtunge, crni, sipam u spric (izvucem klip koji gura pa odozgore sipam malo), iglu na spric i dok neko drzi kedercic ravno (na stolu npr.) nanesem tanki sloj u dno/kanal. Ostavis jedno 5 min i montiras, ako bas treba par stipaljki u krajeve. Drzi, a skine se lako ako zatreba. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Februar 27 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 2. 2024. at 20:49, Mali Ika je napisao: Da li neko sa Novog Beograda ima silikonsko crevo debljine 5mm? Hteo bih da pozajmim jer nigde nisam nasao da kupim (samo online gde je dostava 3 puta skuplja od samog creva), treba mi za menjanje kocione tecnosti. Ja sam ta creva kupovao u Okovu - B. Kosa, ima raznih dimenzija, na metar prodaju. Isto koristio za zamenu ulja u kočnicama i kvačilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Februar 27 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To ima skoro svaka gvožđara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano Februar 27 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, koja je po vama realna cena Super Tenere XTZ 750? Sa solidnom opremom 3kofera crash bar maglenke nastavak viac napona itd Registrovan, od ulaganja mali servis. Mozda i jos oo koja sitnica ipak je motor sa godinama Promenio Februar 27 član Beovulf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 28 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje vezano za vožnju na NAVAK-u: Da li je potrebno da moto jakna i pantalone budu povezani ili ne? Još uvek nisam uzeo kožne moto pantalone koje mogu da se povežu rajsferšlusom za jaknu, iako imam moto jeans koji koristim po gradu (nije baš za vožnju na stazi ali ima C2 protektore u kukovima i kolenima), pa me ova informacija zanima eto čisto informativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Februar 28 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mora biti povezano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Februar 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mora biti jednodelni ili dvodelni kombinezon, ne mora koža, ali ja sam nekako uvek kontao povezan da se podrazumeva. Rukavice preko rukava, samo se ne sećam da li moraju čizme preko pantalona. Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1401 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti može nešto na ovu foru poslužit? Halvarssons Waist Zip in black WWW.MOTOLEGENDS.COM Buy Halvarssons waist zip - Black from Halvarssons. Lowest price guaranteed. This waist zip for men is a great addition to trousers that do not already feature a zip attachment for a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Februar 28 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam video negde snimak, a evo sada sam i našao. Koliko vidim @Paljevina je vozio u farmerkama i jakni, a farmerke po svemu sudeći nisu kombinezon. Možda može da potvrdi Paljevina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14047 Napisano Februar 28 moto merkat °°, 4882 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Paljevina je napisao: Kaciga s tamnim vizirom, pa sam vecinu stintova vozio s otvorenim vizirom. Kakav je za saobracaj ako si ga na stazi otvarao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 28 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2024. at 12:26, ZEMZEM je napisao: Ja sam ta creva kupovao u Okovu - B. Kosa, ima raznih dimenzija, na metar prodaju. Isto koristio za zamenu ulja u kočnicama i kvačilu. netreba silikonska jer su jako skupa ,mogu ona obična plastična providna.Takva su i za akvarijume,nisu sigurno silikonska bez obzira šta kažu prodavci u radnjama SILIKONSKA SU JAKO RETKA I NEMA NIGDE DA SE KUPI ,ima recimo u moto radnjama kad se menjaju creva kod kineza koja satrule Promenio Februar 28 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14047 Napisano Februar 28 moto merkat °°, 4882 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina zuti je mama, bilo sunce, oblacno, mrak... uvek isto vidis. Jedino na semaforu cudne boje ali gadjas po visini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6127 Napisano Februar 28 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan A kad je onaj horizontalni semafor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...