Jump to content

Moto Zajednica

Moto Morini X-CAPE 650

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Moto Morini X cape 650 // BMW F900 GS Adventure

Moj X cape 650 je kod mene prešao 31.000+km i znam da je trenutni vlasnik nagurao dodatnih 10.000 i da nije bilo nikakvih problem. Pokazao se kao bas pouzdan, i zaista šteta što su neozbiljni ja sam bio zagrejan za X cape 1200 i bas sam ga čekao ali pošto nije došao otišao sam na drugu brend. Nadam se da će doći opet kod nas jer je zaista dobar brend a i pokazao se pouzdan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2881 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao:

Prethodni moj post može ići u " šta me je danas rastužilo".

Ok...ajmo onda dalje...šta se sledeće kuva kod tvojih :D ne verujem da će tvoj poslodavac ispustiti prostor za dodatni deo poslovanja.

• Drug član, 1174 postova
  • Motocikl: NEMAM

E pa ništa iskreno. Tu smo, posmatramo al nismo u fazonu da se radi bilo šta da bi se radilo.

MM je bila lepa priča. Dobru su viziju i zamisao imali i lepo je to sve skociano. U celoj priči je bio problem što je nemoguće ostvariti rast sa 2 modela. Da bi se brend održao moraju se ispuniti i neke brojke da bi procentualno to imalo rezon.

Jako jako mi je žao što nisam dočekao X Cape 700 i 1200, AllTrike... Itd. Ja sam negde naginjao da radimo još ovu sezonu, ali sam svestan da ne primam platu iz ljubavi.

Svakako, u 2026 očekujemo neki Suzuki događaj, recimo, na stazi :)

Takođe, lični mi je cilj da u skuter svetu kad je SYM u pitanju definitivno SYM preuzme dominaciju... I to je to.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja