slobasuper9 2904 Napisano pre 1 sat Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni moj post može ići u " šta me je danas rastužilo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 159 Napisano pre 1 sat U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 // BMW F900 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj X cape 650 je kod mene prešao 31.000+km i znam da je trenutni vlasnik nagurao dodatnih 10.000 i da nije bilo nikakvih problem. Pokazao se kao bas pouzdan, i zaista šteta što su neozbiljni ja sam bio zagrejan za X cape 1200 i bas sam ga čekao ali pošto nije došao otišao sam na drugu brend. Nadam se da će doći opet kod nas jer je zaista dobar brend a i pokazao se pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4548 Napisano pre 37 minuta Drug član, 2881 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao: Prethodni moj post može ići u " šta me je danas rastužilo". Ok...ajmo onda dalje...šta se sledeće kuva kod tvojih ne verujem da će tvoj poslodavac ispustiti prostor za dodatni deo poslovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2904 Napisano pre 22 minuta Drug član, 1174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan E pa ništa iskreno. Tu smo, posmatramo al nismo u fazonu da se radi bilo šta da bi se radilo. MM je bila lepa priča. Dobru su viziju i zamisao imali i lepo je to sve skociano. U celoj priči je bio problem što je nemoguće ostvariti rast sa 2 modela. Da bi se brend održao moraju se ispuniti i neke brojke da bi procentualno to imalo rezon. Jako jako mi je žao što nisam dočekao X Cape 700 i 1200, AllTrike... Itd. Ja sam negde naginjao da radimo još ovu sezonu, ali sam svestan da ne primam platu iz ljubavi.Svakako, u 2026 očekujemo neki Suzuki događaj, recimo, na stazi Takođe, lični mi je cilj da u skuter svetu kad je SYM u pitanju definitivno SYM preuzme dominaciju... I to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...